Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • De lenzenvloeistof is net zo goed als die
  • van mijn opticien. Ik draag al ruim
  • 20 jaar lenzen en al verschillende vloeistoffen gehad
  • Zachte vloeistof die niet uitdrogend werkt
  • Ideale reisverpakking

Minpunten:

  • Het flesje zou
  • wel iets steviger mogen

8.7

Bausch + Lomb, de optimistische opticien geeft glasheldere geschenken weg!

Dat is het mooie van Koopjesdrogisterij: je scoort er de betere budgetmerken, waar snobs hun neus voor ophalen, terwijl het natuurlijk alleen om kwaliteit en prijs gaat, vlak naast de luxere verzorgingsproducten van kleine, ‘geheime’ specialisten die ergens uitzonderlijk goed in zijn - en die in de binnenstad best prijzig kunnen uitvallen. Net zo goed in onze online schappen: wereldmerken zoals Bausch & Lomb uit Canada, zo’n beetje de uitvinder van de contactlens.

Ambachtelijke makers van dikke brillenglazen voor scherp zicht, chirurgische ooglenzen, fotocameralenzen, steeds met de precisie van Zwitserse horlogemakers, al sinds 1853 - en daarmee één van de oudste bedrijven van Noord-Amerika. Spul om je zachte contactlenzen elke dag veilig, verantwoord en hygiënisch weer kraakhelder schoon te krijgen? Dan moet je ook bij Bausch & Lomb zijn. We weten niet zeker of het Bausch of Lomb was, maar wat telt is dat Bausch + Lomb BioTrue MPS ontwikkelde.

MPS betekent multi-purpose solution. Zo’n vriendelijk ogend flesje BioTrue MPS van Bausch & Lomb kan met gemak alle grote en kleine problemen met contactlenzen aan: lenzen verzorgen, schoonmaken, aanslag van eiwitten wegpoetsen zonder de contactlens te beschadigen, netjes afspoelen en bewaren in de lenshouder, waar de rest van de grote schoonmaakt begint, terwijl jij slaapt.

Niet onbelangrijk: grondig desinfecteren! Viezigheid op je contactlens is niet alleen vermoeiend, onprettig en wazig; aanmodderen met middelmatige lenzenvloeistof kan uiteindelijk leiden tot een ontsteking, beschadiging van je hoornvlies of erger nog: blindheid. Ons Testpanel huiverde, toen ze dat hoorden - ze gingen gedisciplineerd en nieuwsgierig aan de slag met Bausch & Lomb BioTrue MPS.

Testpanel kijkt zijn ogen uit!

Bausch + Lomb of geen Bausch + Lomb, bij Koopjesdrogisterij geloven we het pas als een kritisch testpanel het met eigen ogen heeft gezien.

De verpakking van Bausch + Lomb BioTrue MPS? Het Flight Pack ziet er een beetje uit als een ecologisch wasmiddel. Fris. Hoe werk het? Beter dan lenzenvloeistof van Etos, Action, Hans Anders of Kruidvat?

Het testpanel vindt van wel. ‘Eigen Merk’ lenzenvloeistof betekent vaak ook ‘Eigen Tekortkomingen’: “Droge ogen ’s avonds en bij warm weer” - “Prikkend effect bij het inzetten van mijn contactlenzen, lijkt me niet goed.” - “Alleen in zo’n onhandige grote megafles te krijgen”.

Bausch + Lomb BioTrue dan? “Zacht voor de ogen, echt prettig!” - “Heel zacht, ik draag mijn contactlenzen soms wel 17 uur per dag of meer! Kan gewoon.” - “Na een week met Bausch + Lomb al geen problemen meer, geen irritatie” - “Echt superhandig, dat vakantiepakket Flight Pack van Bausch + Lomb Bio True, met kleine flesjes vloeistof, leuk bewaarbakje en slim doorzichtig reistasje!” - “Stevig, mooi om te zien, ideaal voor op reis.” - “Mijn lenzen blijven heel schoon met BioTrue” - “Geen vermoeide ogen meer!” - “Weinig aan te verbeteren eigenlijk, ik zou niet weten hoe. Zeg dat maar tegen Bausch. Of Lomb. Net wie er het eerst zijn mail openmaakt.” - “Zeker zo goed als de duurste lenzenvloeistof van mijn opticien. En ik kan het weten, want ik draag al 20 jaar lenzen. Ik heb van alles geprobeerd. Bausch + Lomb BioTrue is gewoon heel goed.” - “Een aanrader voor iedereen die tobt met lenzenvloeistof.”

Heel opvallend: aardig wat gebruikers van contactlenzen vinden de bestaande verpakkingen vloeistof van allerlei merken te groot. Dat hebben ze dus bij Bausch + Lomb goed ingeschat. Klein, handzaam flesje in je handbagage, genoeg voor ruim een week. “Goed te doseren, dus je verspilt niks.” De rapportcijfers voor Bausch + Lomb BioTrue MPS liegen niet: een kwart geeft een haarscherpe 10, de rest volgt met een loepzuivere 9 of 8, een enkele 7.

Een enkeling vindt de prijs toch nog wat aan de hoge kant, de meesten zeggen volmondig: “Prima prijs voor dat Bausch + Lomb BioTrue Flight Pack. Die gaat mee op mijn volgende vakantie!”

Bausch + Lomb BioTrue MPS maakt contactlenzen dragen makkelijker

Nachtmerrie van elke contactlensdrager: 10 uur in de droge lucht van een vliegtuig. Bausch & Lomb BioTrue - ‘inspired by the biology of your eyes’ - houdt zachte contactlenzen tot wel 20 uur vochtig en draagbaar. Handige alleskunner in één bovendien: schoonmaken, ontsmetten, bewaren en even je bril opzetten

Dankzij het Bausch + Lomb Bio True Flight Pack begint je vakantie zonder irritaties! Hoe? Bausch + Lomb geeft je een doorzichtig ‘Take on Board’ zip pack cadeau voor tijdens de controle op Schiphol. Nooit meer die overijverige bewakingsambtenaar met de eeuwige vraag “Waar is je doorzichtige zakje?” - alsof je een terrorist bent, gewapend met levensgevaarlijke contactlensvloeistof! Dan zeg jij triomfantelijk: hier.
Gewoon even bestellen op pagina met Bausch + Lomb lensverzorging >

"Heel zacht, ik draag mijn contactlenzen soms wel 17 uur per dag of meer! Kan gewoon."

"Echt superhandig, dat vakantiepakket Flight Pack van Bausch + Lomb Bio True, met kleine flesjes vloeistof, leuk bewaarbakje en slim doorzichtig reistasje!"

"Weinig aan te verbeteren eigenlijk, ik zou niet weten hoe. Zeg dat maar tegen Bausch. Of Lomb. Net wie er het eerst zijn mail openmaakt."

"Goed te doseren, dus je verspilt niks."

Bausch & Lomb Biotrue Mps Flight Pack Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!