Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Bio-Oil. De zijdezachte huidolie die je huid repareert.
Overal waar je vermoeide, beschadigde of droge huid wel een steuntje in de rug kan gebruiken.
Het helpt bij littekens, kraaienpootjes rond je ogen, overal waar je vel meer verzorging nodig heeft. Wat dacht je van na een dagje strand met al te felle zon? Verouderende huid, pigmentvlekken, striae na een zwangerschap.
Het roept allemaal om een weldadige verwenbeurt met het natuurlijke product Bio-Oil.

Gemaakt van een uitgekiende mix van heilzame plantenextracten en vitamines.
Plus het 'geheime' ingrediënt PurCellin Oil, dat ervoor zorgt dat Bio-Oil niet vettig voelt, maar licht en fris. Het resultaat wordt er alleen maar beter op.

Wie heeft er baat bij Bio-Oil?
Gezond eten en voldoende water drinken. Op hete dagen een beetje uit de zon blijven.
Het zou genoeg moeten zijn om een eeuwig jonge, strakke, blakend gezonde huid te houden.
Toch kent iedereen de plekken op je body waar wat extra verzorging van tijd tot tijd geen kwaad kan: de binnenkant van je bovenbenen, de dunnere huid rond je ogen, delen van je rug, je scheenbenen. Dan wil je toch een goed product, dat doet wat het belooft?

Ons testteam kreeg drie weken de tijd om Bio-Oil te testen, van top tot teen.
Dat gaat heel kritisch bij Koopjesdrogisterij: mannen én vrouwen, ervaren gebruikers van huidverzorgingsproducten, maar ook 'nieuwelingen' die voor het eerst een goede huidolie proberen. Na afloop van het experiment beantwoordden ze een lijst met openhartige vragen; stuk voor stuk eerlijk en anoniem.
Rapportcijfers?
Een enkel zesje, maar vooral een hele rij enthousiaste achten, negens en zelfs een dikke 10.
Met de opmerking: "Mijn man had een extreem droge huid na een zware chemokuur. Werkelijk niks hielp. Behalve Bio-Oil." Kijk, daar keken ze zelfs bij Bio-Oil van op!
Op de vraag "Hoe voelt je huid na 3 weken?" zei 80% van de testers: goed of heel goed. Veel zachter. Meer dan de helft raadt het ook anderen van harte aan. Veel proefkonijnen ontdekten zelf dat het ook heerlijk is om Bio-Oil als aftersun of badolie te gebruiken.
Er waren ook wat minpuntjes: bijvoorbeeld de tegenvaller dat de verpakking van Bio-Oil aan de kleine kant is als je het ook gebruikt voor grote oppervlaktes zoals je rug. Deze mevrouw vond: "Het smeert makkelijk uit, maar niet zo makkelijk als body lotion. Nou ja, het werkt wél beter!"
Smaken verschillen: niet iedereen vond de geur van Bio-Oil even lekker.

Hoogste tijd om het zelf te proberen.
Wat mag Bio-Oil voor jouw huid betekenen?
Misschien zeg je straks wel: "Had ik dat maar veel eerder geweten!"
Lees de aanbieding en bestel Bio-Oil snel >