Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Even ademhalen: dit is Biodermal Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse

Bij A-merk huidverzorgingsproducten Biodermal houden ze niet van ultrakorte namen, als het gaat om natuurzuivere lichaamsverzorging. 'Zeep' daar halen ze hun neus voor op. Om je gezicht lekker schoon te krijgen - normale huid & gecombineerde huidtypen opgelet! - kun je natuurlijk ook een zacht en zuiver spulletje gebruiken met een klinkende naam. Die met een beetje passen en meten best op het zachtgroene schuimflesje kan.

Hier komt ie: Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse.

Dus niet alleen lekker wassen met frisschuimige mousse, ook meteen je gezichtshuid vernieuwen! Pure Balance is zuiverend en diepreinigend, voorkomt ongemakkelijke oneffenheden in je gezicht (denk 'puistjes' of bultjes of droge rode vlekken, resten make-up) en geeft na afloop een 'zacht en fris huidgevoel'. Dat kunnen inderdaad niet zo veel blokjes zeep zeggen. Ons Testteam was op zijn hoede - en onderwierp deze alleskunner voor gezicht en hals aan een kritisch onderzoek.

Loopt het Koopjesdrogisterij Testpanel rond met het 'zacht en fris' gevoel van Biodermal?

De hoop is helemaal gevestigd op Biodermal Pure Balance. Grootste ontevredenheden: onzuiver huid met oneffenheden, droge huid na het wassen. Eerste indrukken over de cleansing mousse: "Prima verpakking, fijne gebruiksaanwijzing, met die bolletjes schuim van Biodermal" - afwisselend "Ruikt heerlijk" en "Ruikt neutraal". Mogelijke oorzaak: mensen die van natuurlijke producten houden, vinden 'neutraal' heerlijk.

Pure Balance blijkt heel wat pluspunten in huis te hebben: "Heerlijk in het gebruik, makkelijk uit te smeren" - "Fijn formaat flesje en goed pompje" - "Meteen erna lekker zacht gevoel, fris en schoon." - "Echt lekker, ik gebruik Pure Balance cleansing mousse ook als masker: even laten inwerken helpt echt!" - "Het is alsof je een zacht laagje op je huid krijgt!" - en een voorzichtige "Mijn huid lijkt er goed op te reageren" - dit is iemand die qua zeep voor het gezicht dus niet heel snel in zeven sloten tegelijk springt!

Zijn er verbeterpunten?

Niet iedereen ontdekt de werking 'Pure Balance verwijdert oneffenheden'. Iemand vindt het zo gewaardeerde laagje op je gezicht helemaal niet zo zacht, eerder 'vet'. En ook: "Ik blijf het zeggen: ik heb liever een lotion dan een mousse." Het ene gezicht is het andere niet. Een amateur-dermatoloog spreekt over "te weinig hydraterende ingrediënten, dus misschien niet zo geschikt voor een droge huid." Maar verder gaat iedereen enthousiast los over Biodermal Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse: "Niks aan veranderen, prima zoals het is" - "Geen enkel verbeterpunt bij Biodermal Pure Balance - ik heb nu mijn nieuwe favoriete reinigingsmousse gevonden!"

We meten het resultaat!

Na 14 dagen verwennen met Biodermal Pure Balance mousse meten we nog een keer het effect: "Mijn huid is schoon, zachter en voelt gewoon goed." - "Mijn gezicht is fris en stralend, het lijkt alsof de poriën kleiner en gladder zijn geworden." - "Super schone huid die straalt!"

De prijs van Biodermal mousse valt ongeveer de helft van de testers wat tegen: "Best duur". De andere helft is blij: "Heel goede verhouding prijs-kwaliteit. Daar heb ik best ietsje meer voor over. Een superproduct dat ik zeker zelf ga kopen, of aanraden aan anderen die een goede mousse zoeken!" - "Ik heb met Biodermal mijn product gevonden. Bedankt!" Records zijn er om gebroken te worden: maar liefst 5 testers gaven Biodermal Pure Balance reinigingsmousse het hoogste rapportcijfer 10, nog eens 5 testers vinkten de 9 of 8 aan.

"Super schone huid die straalt!"

"Mijn huid is schoon, zachter en voelt gewoon goed."

"Een superproduct dat ik zeker zelf ga kopen, of aanraden aan anderen die een goede mousse zoeken!"

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!