Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Bloem Recovery Power

Snel herstellen met Bloem Recovery Power Vitamine B12

Als het gaat om vitamines en andere waardevolle voedingssupplementen, dan is Bloem een echt A-merk. Herkenbaar aan een vrolijke, gele zonnebloem op de verpakking. Er is een indrukwekkende reeks voedingssupplementen, natuurlijke kruidenpreparaten, verzorgende producten en gezondheidsproducten van Bloem te koop. Van ons testpanel wilden we wel eens weten: gaat herstellen en werken aan vermoeidheid met de smelttabletten met Vitamine B12 in zuivere vorm net zo goed als de verpakking belooft?

Over Vitamine B12: lang de 'grote onbekende' in de wereld van dieet en het verstandig aanvullen van gezonde voeding. De laatste jaren komen onderzoekers er steeds meer achter dat Vitamine B en dan vooral tekort aan de belangrijke Vitamine B12 een heel grote rol speelt bij klachten als vermoeidheid, lusteloosheid, je futloos voelen. Vitamine B12 ondersteunt ook het immuunsysteem en het is nuttig voor je zenuwstelsel. Vitamine B12 komt vrijwel uitsluitend voor in dierlijke voedingsmiddelen zoals zuivel, vlees, vis en eieren. Vooral veganisten maar ook ouderen (met een beperkte spijsvertering) hebben een verhoogde kans op een tekort. In de smelttabletten Bloem Recovery Power zit 10 mg (10.000 microgram!) zuivere Vitamine B12. Is de beloofde 'Power' echt zo krachtig werkzaam? Bij Koopjesdrogisterij te koop voor voordeelprijzen in de verpakkingen 16, 64 of 176 tabletten.

Is het Testpanel een beetje hersteld dankzij Bloem?

In het Testpanel - keurig verdeeld over alle leeftijdsgroepen, vooral een flinke groep dertigers - was één ding overduidelijk: er was al van alles geprobeerd om aan vermoeidheidsklachten te werken. Vooral voeding en voedingssupplementen, soms ook meer bewegen. De meesten kenden de naam Bloem wel. Over de verpakking: mooi en duidelijk. De gebruiksaanwijzing: heel erg duidelijk! Makkelijk in gebruik ook, weinig geur en niet echt een duidelijke smaak. Opmerkelijk en begrijpelijk: een vrij grote groep testers vindt het belangrijk dat Bloem Recovery Power Vitamine B12 ook gebruikt kan worden door vegetariërs en veganisten. Tot nu geprobeerd: andere producten zoals Royal Jelly en supplementen met magnesium.

De eerste reacties: "Het is niet de wonderpil die alle problemen oplost, maar het helpt wel degelijk." - "Het helpt niet iedere dag, maar vaak voel ik me echt energieker!" - "Weinig effect bij mij, tot nu toe." - "Ik voel me veel gezonder!"

Over de prijs-kwaliteitverhouding: driekwart antwoordde "Uitstekende prijskwaliteit" of zelfs "Goedkoop voor wat Bloem doet!". Ook weer driekwart: "Ik ga het nu zelf kopen, misschien." De helft: "Ik ben nu ook benieuwd naar de andere producten van Bloem."

Eindconclusie dan maar? Het testpanel gaf Bloem Recovery Power smelttabletten rapportcijfers variërend van een enkele onvoldoende, tot een heel grote groep met 7 en een paar enthousiastelingen met 8, 9 en zelfs 10. De Recovery Power Vitamine B12 van Bloem omschreven in één zin: "Jammer dat er zoetstof in zit." - "Ik slaap nu beter en voel me overdag fitter." - "Het helpt wel, maar niet precies zoals ik verwacht had, ik gebruik het nu als ondersteuning naast andere dingen." - "Het heeft mij echt geholpen bij mijn klachten op de zware dagen met de ziekte [.....]" - "Fijn dat het een natuurlijk product is, dan botst het zeker niet met medicijnen die ik moet gebruiken!" [Die laatste opmerking is lang niet altijd waar, vooral als het om natuurlijke kruiden gaat, maar bij een B12 supplement als Recovery Power klopt het wel.]

Ook iets te vaak vermoeid en futloos?

Of het gevoel dat je aan het einde van de dag instort, terwijl je toch de indruk hebt dat je gezond eet? Best kans dat je lichaam een tekort heeft aan vitamine B12. De vitamine die ook positief bijdraagt aan je immuunsysteem en de normale werking van je zenuwstelsel. In de natuurlijke Bloem Recovery Power Vitamine B12 zit een hoge dosis goed opneembaar vitamine B12.

Probeer het - en oordeel zelf: helpt Bloem bij jouw moeheid?

Ga naar BESTELLEN >