Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • + De mascara irriteert je ogen niet
  • + De mooie kleur
  • + Het product is 100% natuurlijk

Minpunten:

  • - De mascara vlekt bij vochtig weer

7.8

Gaan ze je nog wel herkennen, met je volle wimpers, ineens heel groen en glamourous?!

Het is Jungle Mascara van Boho. Boho? Klopt, een biologisch Frans make-up merk met als vaste ondertitel 'Boho. Green Make-up.' Ze zijn bij Boho ook heel goed in Boho nagellak, rouge voor een elegante teint, verleidelijke lipgloss en strakke oogpotloden. Vandaag is het thema in de test: mascara van Boho. Voordat je met die 100% natuurlijke mascara je ogen gaat laten stralen dankzij ongekend veel volume aan de wimpers, even nog wat bijles Frans. De merknaam Boho zit doelbewust in de hoek van 'Boho Chic' en 'Style Bohème'. De verschillen tussen die twee zijn klein, daarvoor moet je Frans en modebewust zijn, maar denk aan buitenleven, een tuinfeest op het platteland, wilde bloemenkleuren, frisse en natuurlijke materialen, rieten stoelen, bloemen in het haar M/V, ruige aardse kleuren, champagne, stoere cowboys, moestuinieren, geneeskrachtige kruiden en stenen waar je - als je een tikkeltje spiritueel bent aangelegd - gezonde krachten aan kunt toeschrijven. Boho, onthoud de naam. We dwalen af, want bij die fijne Jungle Mascara uit de groene houder met junglemotief gaat het om maar een paar dingen: mooie, volle wimpers, geschikt voor gevoelige ogen want 99% natuurlijk en 64% biologisch, geschikt voor contactlensdragers, verrijkt met vitamine E, ook nog eens vegan! Zoals ze in het Frankrijk van de bohemiens zeggen: Pas de Problème. Vrij vertaald: helemaal geen probleem als je met ielige, net iets te korte wimpers bent geboren. Meer lengte dan ooit tevoren, dankzij de mascara die niet voor niks Jungle Mascara heet.

Jungle Mascara door de ogen van ons kritische testpanel

Iedereen was behoorlijk nieuwsgierig naar Boho Jungle Mascara natuurlijk. “Ik heb heel snel droge ogen; ik wil wel eens weten of dat aan mijn mascara ligt.” - “Ik kan sowieso weinig make-up verdragen.” - “Aha, meteen te merken dat Jungle Mascara van Boho geschikt is voor gevoelige ogen.” Geen enkel minpuntje als we doorvragen naar de kleur van Jungle Mascara: “Mooi intens zwart.” - “Heel natuurlijk.” - “Top. Mooi dekkend.” Op een enkeling na (“Mwah, redelijk” of zelfs “Helpt helemaal niet bij mij.”) ziet ook iedereen het effect van Jungle Mascara direct: “Meer volume.” Hoe is de mascara van Boho in het dagelijks gebruik? “Fantastisch borsteltje, pakt alle wimperhaartjes, zowel boven als onder.” - “Makkelijk aan te brengen.” - “Ik vind het vooral belangrijk dat het 100% natuurlijk is, net als de meeste anderen in deze Boho test.” - “Fijn borsteltje, niet te grof en niet te smal, buigbaar.” - “Ik had helemaal nog nooit van het merk Boho gehoord, nu ben ik wel nieuwsgierig.” - “Veel fijner dan de mascara die ik normaal gebruik.” - “Ik zou liever een nog wat meer glamoureuze mascara hebben. Maar dat is persoonlijk.” - “Jungle Mascara bevalt super!” - “Een veilige mascara waarmee je zonder irritatie mooie ogen hebt!” Uitstekende rapportcijfers, met wat uitschieters naar boven en beneden. Op de vraag 'Zou je Jungle Mascara voortaan voor jezelf kopen?' zijn de antwoorden bijna 50-50, met een lichte voorkeur voor Ja. “Een mascara om heel blij van te worden, vooral dankzij de natuurlijke ingrediënten.” - “Mooie kleur, goede kwaliteit!”

Hoe BoHo ben jij? Kies voor chic, natuurlijk en biologisch - met Boho Jungle Mascara

Nederlandse wimpers snakken naar een vleugje Franse joie de vivre. Jungle Mascara is dan een goed begin: lekker veel volume, langere en vollere wimpers, dus mooiere ogen en meer uitstraling. De makers van Boho kozen bewust voor milieuvriendelijke cosmetica, sociaal engagement, biologische en 100% natuurlijke producten. Vanzelfsprekend vegan. Knipper even met je ogen van verbazing en bestel die heerlijke Boho Jungle mascara meteen.

"Vegan mascara die gemakkelijk een mooie volle wimper creëert met een heel natuurlijke look! Zeer tevreden!"

"Een mascara om als gebruiker heel blij van te worden en die geen schade brengt aan de natuur en onze wereld - een top-product!"

"Super mooie mascara, fijn in gebruik en eenvoudig snel te verwijderen zonder restjes, voor mij... een blijvertje! "

Boho Cosmetics Vegan Jungle MascaraMeteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!