Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Bye Bra

Bye Bra - de allerbeste uitvinding sinds zonnebril en zomerhoed!
Het is: alle comfort en support die je nodig hebt.
Het betekent: de totale vrijheid om deze zomer te dragen wat je wilt.
Je dunste strapless zomerjurkje? Doorkijkstof? Avondjurk met spannend laag rugdecolleté?
Bye Bra is je redding: totaal onzichtbaar.

Veel lingeriemerken beloven het - de Bye Bra doet het gewoon
Zo werkt het: in plaats van een knellende of storende BH draag je 'bijna niks'.
Alleen een dunne laag medical tape, die naadloos aansluit op je lichaam en je borsten van bovenaf steunt, door ze subtiel te liften.
De speciale tape, die ook voor medische toepassingen wordt gebruikt, is huidvriendelijk: hij plakt wel heel goed maar irriteert niet.
Verkrijgbaar in cupmaten A t/m H. Extra comfortabel dankzij de meegeleverde, beschermende en onzichtbare tepelbedekkers van zijde of siliconen; je kunt ze steeds opnieuw gebruiken.
Ook los te bestellen. Ideaal bij doorschijnende kleding: geen BH maar toch je tepels gecamoufleerd. En wie kent niet de situatie dat je gesprekspartner je niet meer in de ogen kijkt, maar sterk afgeleid wordt door een priemende tepel achter een dun T-shirt?
Aanbrengen is met wat concentratie best eenvoudig - daarna voel je je de hele dag lekker vrij. Waterproof, partyproof!

Werkt dat nou écht?! We vroegen het aan ons kritische testteam
Zo'n 10 vrouwen deden de test. Allemaal voor het eerst drager van Bye Bra. Conclusie: de rapportcijfers liepen nogal uiteen. You either hate it or love it, de tussenweg werd maar weinig bewandeld. Iedereen was het eens over de werking: blijft goed op zijn plek, zit lekker - na even wennen het allereerste uurtje. Niet zo geschikt om mee te sporten, maar dat is ook niet de bedoeling volgens de makers. Ook eens: de verpakking kan mooier, nu lijkt het een goedkoop product van de weekmarkt. Voor verbetering vatbaar: het gemak waarmee je de tape van het stickervel af krijgt. Wat wel zo is: voor lichtere borsten (cup A-C) is het vaker een succes dan voor de grotere cupmaten. Ook al is er een enthousiaste gebruiker met cup E.
Eén proefpersoon ontdekte een heel originele nevenoplossing: zij gebruikte Bye Bra maar aan één kant omdat ze ongelijke borsten heeft. Helemaal symmetrisch!
De prijs? Daar hoef je het echt niet voor te laten: vanaf € 16,95 heb je drie stuks.


Test hem zelf!
Vanaf Dag 1 het favoriete kledingstuk in je kast. Dat weten we bijna zeker.