Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • + De crème trekt lekker snel in
  • + De crème maakt de huid rustig
  • + Een klein beetje crème gebruiken is al genoeg

Minpunten:

  • - Een beetje plakkerig, maar trekt wel snel in
  • - Eén iemand vindt de crème branden op de huid

8.6

Was dat nou écht nodig Calmurid - nóg een hydraterende crème?

Wie deze herfst en winter zijn gezicht professioneel thuis wil hydrateren en kalmeren, heeft nogal wat keuze. Glad Skin, Weleda, Nivea Soft, Naïf, Cetaphil, Biodermal, Alhydran, Yves Rocher, Rituals Namasté, De Tuinen, Big Green Smile. Wel een mooie naam - en we zijn nog niet op de helft. We vergeten Calmurid Hydraterende Crème met 10% ureum nog. Gezondheidswebsite gezondr.nl (dat schrijf je echt zo) maakt het nog bonter: “Hydraterende Crème bestaat niet.” Nou dat weer! “Hydrateren betekent 'vocht inbrengen'. Wat zo'n crème doet, is uitdroging of dehydratatie tegengaan.” Wil je nog zo'n goeie van de halve dermatologen op die zelfhulpwebsite over gezondheid en lichaamsverzorging? Vooruit dan maar: “Een optimale hoeveelheid vet en vocht zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan beschermen en niet uitdroogt.” Kortom: verwarring, piekergedrag, jeukende haarwortels, natte oksels, twijfel, ruzie op de wastafels van samenwoners. Hoogste tijd voor een kurkdroog oordeel van ons altijd verplicht kritische Testpanel. Stuk voor stuk mensen die best wel nieuwsgierig waren naar Calmurid Hydraterende Crème. Maar streng. Zoals een makelaar graag 'locatie, locatie, locatie' zegt, bevelen wij van KoopjesDrogisterij.nl aan: balans, balans, balans. Voor de huid van je gezicht, voor de huid op de rest van je body, maar ook voor de betaalbalans op je bankrekening. Lukte dat een beetje, met die vochtbalans herstellende crème van Calmurid, nieuwe formule?

Het Testpanel is nu wel zo'n beetje gekalmeerd, met Calmurid Hydraterende Crème

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: bij de rapportcijfers regent het hoge waarderingen, de 10 en de 9 zijn niet van de lucht. Slechts één eenzame onvoldoende, een verrassend strenge 2. Waarom? “Calmurid lijkt me niet geschikt voor mij: mijn huid stond in vuur en vlam!” Daar staan heel wat lovende kritieken tegenover: “Trekt lekker snel in, laat geen vette waas achter maar verzorgt de huid wel netjes.” - “De neutrale geur is perfect. Als ik parfum wil, koop ik wel parfum.” - “Uitstekende, prettige crème die Calmurid.” - “Een prijsvriendelijk product dat precies doet wat ze op de verpakking beloven!” - “Een keer per dag, een klein beetje Calmurid Crème is voor mij al genoeg.” - “Heel goed product.” Bijna iedereen trekt de conclusie: “Als ik Calmurid gebruik, is mijn huid rustig. Dat voelt heel lekker aan.” - “Ik had veel kriebel, veroorzaakt door droogte. Die is nu zo goed als weg.” - “Je merkt de hydraterende werking; mijn huid is nu soepeler en zachter.” Heb je gemerkt dat dankzij de ureum in Calmurid de overtollige huidschilfers verdwijnen? “O, was dat het!” - “Ik ga het mijn vrienden met moeilijke huid vast en zeker aanraden.” Dan nog even de prijs. Altijd een twistpuntje in dit Testpanel, zelfs bij een voordelige online drogist als Koopjesdrogisterij.nl Wat blijkt? Deze reactie komt dit keer het meeste voor: “De prijs is voor mij geen enkel probleem. Ik vind het een prima prijs voor zo'n fijn product. Ik wil nu niet meer anders.”

Dermatologen zeggen: doen! Calmurid Hydraterende Crème doet wat voor je.

Droge, kriebelende en schilferende huid? Tijd om intens te hydrateren. Calmurid kalmeert en verlicht de jeuk meteen. Trekt snel in en plakt niet. Heeft een keratolytisch effect. Pardon? Maakt de hoornhuid weker - en daar hebben schilfers geen zin in. Iedere dag een beetje Calmurid en je huid zit al snel stukken beter in zijn vel! Nu naar Calmurid bestellen >

"“Trekt lekker snel in, laat geen witte waas achter”

"De neutrale geur is perfect. Als ik parfum wil, koop ik wel parfum"

"Één keer per dag een klein beetje Calmurid is voor mijn huid al genoeg"

Calmurid Hydraterende Creme Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!