Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • + Fijn als je kiest voor een suikerbewuste levensstijl
  • + Beide een heerlijke smaak
  • + Super fijn dat er minder calorieën in Céréal producten zitten

Minpunten:

  • - De prijs
  • - De verpakking van de koekjes

8.5

Hoe zoet ben jij? Suikervrij, suikerbewust of alleen suikernieuwsgierig?

Hallo gulzige snoepkont, straks op de weegschaal heb je weer spijt, we snappen het, zo gaat dat. Maar toch - nergens voor nodig! Eet je mond leeg en knoop dit merk in je oren: Céréal. Niet te verwarren met 'cereals' - de verzamelnaam voor dorre Amerikaanse ontbijtgranen uit een pak. We hebben het over Céréal, de makers van heerlijke, vezelrijke koekjes en lekkere jam waar je niet meteen dik van wordt. Neem het 'fruitbeleg' van Céréal met aardbei en framboos: een gulle 35% minder calorieën op je boterham, vergeleken met gewone supermarktjam. Compleet suikervrij. De zoetstof is veilige maltitolstroop; de natuurlijke vruchtsuikers uit de geplette aardbeien en frambozen spreken ook een woordje mee. Andere verantwoorde verwennerij uit de Céréal koekfabriek: Céréal Hazelnootpasta met fructose, plantaardige olie en melkwei, Céréal kokosrepen, bio en glutenvrij, Céréal glutenvrije cakejes, Céréal zandkoekjes, Céréal quinoa cacao koek. Bij alle Céréal koekjes mag je rekenen op: veel vezels (goed voor je darmflora en je spijsvertering!), nul suiker en 100% koekjessmaak. Waarom is suiker ook weer zo slecht voor je lichaam? Ga er maar even voor zitten: suiker bestaat uit fructose (niet zo slecht) en glucose (de boosdoener). Je hebt maar een heel klein beetje nodig, al snel eet je te veel suiker. Slecht voor je spieren, slecht voor je darmen, slecht voor je concentratie, slecht voor je hersenen. Bij te veel suiker maakt je alvleesklier overuren, alle suiker die je niet meteen opgebruikt als energie, slaat je lichaam op als vet. En dan niet netjes verdeeld, maar vaak in de buurt van je buik of op je dijen. Nog eentje dan: omdat suiker stiekem ook dopamine in je hersens aanmaakt, heeft suiker een verslavend effect. Je wilt meer en meer - ook weer slecht voor je. Ook niet goed voor je: te weinig vezels. Daar worden je maag en darmen ongemakkelijk van. Maar goed dat Céréal van alles en nog wat maakt, met minder of helemaal geen suiker en wat meer vezels. Tijd voor de praktijktest!

Mondkapjes af! Céréal sesam vanillekoekjes en Céréal fruitbeleg door de Teststraat.

Meteen maar de positieve einduitslag: knappe rapportcijfers voor de Céréal producten, nooit minder dan 7 en vaak een 9 of 10. “Het smaakt heerlijk” - “Fijn als je op je gewicht wilt letten, fijn als je kiest voor een suikerbewuste levensstijl” - “Dat die Céréal koekjes suikervrij zijn, proef je totaal niet.” Bijna alle deelnemers aan de Céréal test zeggen: “Prima prijs ook! Ik ga het na deze test zeker zelf kopen. Mijn vrienden en familieleden zijn nu ook nieuwsgierig, die tobben ook met suiker en met hun gewicht!” “Super fijn dat er minder calorieën in Céréal producten zitten - zeker in deze tijd met een lockdown beweeg je toch minder.” - “Ik vind het erg belangrijk dat ik zo meer vezels binnenkrijg!” Een paar kritische testers hebben de ingrediënten op de verpakking van Céréal jam en Céréal sesam vanille koekjes heel goed gelezen: “Fijn dat er geen lactose in zit, daar kan ik slecht tegen.” - “Ik wil meer vegan eten.” - “Ik geef het maar toe: ik ben suikerverslaafd. Koekjes, snoep, zoet jam, alles wat ik maar te pakken kan krijgen. Ik wil nu echt minder suiker gaan eten, vooral voor mijn huid.” - “Ik ben in 3 jaar tijd 17 kilo afgevallen. Nu wil ik graag op gewicht blijven. Daarom let ik heel goed op suiker in voedingsmiddelen en tussendoortjes! Dat helpt dus echt.” Over het Céréal fruitbeleg voor op brood: “Heerlijk, geen suiker en toch niet chemisch of waterig!” - “Zeker niet mierzoet, maar dat wil ik ook helemaal niet meer.” Over de Céréal sesam vanille koekjes: “Zoet, maar niet te zoet” - “Lekker fris, met een vleugje zoet.” - “Je proeft echt de vanillesmaak en ook wat sesam” - “Ze waren lekker maar helaas te snel op.” - “Eindelijk. Heerlijk genieten zonder schuldgevoel!”

Veel minder suiker, wel gezonde vezels! Neem nog zo'n lekker koekje van Céréal!

Om een gezond tussendoortje of een verantwoord broodbeleg te kiezen, hoef je eigenlijk maar een paar dingen te onthouden: suiker slecht, vezels en fruit goed! In Céréal koekjes en Céréal jam - pardon Céréal fruitbeleg - zit tot 95% minder suiker. Soms zelfs helemaal suikervrij, glutenvrij of bio. Nog lekker ook. Waar mag Céréal jou binnenkort mee verwennen? Ga direct naar rondkijken & bestellen >

"Zonder schuldgevoel genieten van heerlijke koekjes en broodbeleg. Een lekker gezond alternatief. Ik ben fan!"

"Echt producten waarbij is nagedacht over de smaak en de hoeveelheid suiker die er dan wel of niet bij moet! Een kwaliteit product wat zijn prijs zeker waard is."

"Topproducten!!! Zéér tevreden en ik BLIJF deze producten gebruiken, heel blij dat ik ze heb mogen testen!!!"

Céréal koekjes & jam Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!