Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Je huid hydrateren kun je leren! Of neem je liever meteen maar je tube Cetaphil?

Geloof het of niet, maar van alles hebben ze al geprobeerd, ons testpanel, tegen huidirritatie, droge huid, gevoelige huid, beschadigde huid, huid die niet lekker in zijn vel zit. Zalfjes en wondermiddeltjes uit grootmoeders trukendoos, olie, bodylotion, dagcrème, nachtcrème, avondcrème, trendy huidcrème van dat chique modehuis in Parijs, hydrocortisone zalf (niet op de dopinglijst van de wielrenbond!), after shave van mijn man, veel water drinken, niet te vaak douchen, meer zweten, het hele assortiment huidverzorgingsproducten van A-merken en huismerken, Bepanthen, Nivea, dure dingetjes van dermatoloog en huisarts, eczeemzalf van Kruidvat mét en zonder korting, gewone vaseline uit de vette smeerpot, yoga-oefeningen, cactussap uit de woestijn, foot butter van D&A - je mag wel zeggen: ze willen er graag van af, die lelijke droge huid. En dan krijg je van Koopjesdrogisterij een probeerverpakking Cetaphil Hydraterende Huidcrème. Serieus spul van de wereldkampioen verantwoorde huidverzorging. Je kon er al eens over lezen in onze test met Cetaphil Milde Huidreiniger, samen met deze Cetaphil Hydraterende Crème een onverslaanbaar en geweldig jeukvrij, smetvrij, pijnloos duo op je wastafel. Even lezen op de sexy wit-blauw-groene Cetaphil doos: kalmeert en verzacht onmiddellijk, goed verdraagbaar (ja, duh), sterker nog het verwent, parfumvrij, niet-comodogeen. Dat laatste heeft niks met kaboutertjes of enge leguanen te maken. Met niet-comodogeen willen ze in hun witte doktersjassen bij Cetaphil op een keurige laboratorium manier zeggen: je metselt met Cetaphil Hydraterende Crème gelukkig niet je poriën op slot, dus weinig kans voor ontsierende bulten of puisten na je dagelijkse opfrisbehandeling met Cetaphil. Van zo'n wetenschappelijk aangelegd bedrijf verwacht je toch op zijn minst in de loop van volgend jaar een werkend vaccin tegen Covid-19? Eerst maar eens heerlijk hydrateren.

Kwam Cetaphil door de meest kritische en bemoeizuchtige test van Nederland?

Prachtige gelegenheid om eens een keer bijna alle antwoorden te vermelden. We noteerden één keer “Nee, ik merk geen verschil met Cetaphil” en 21 keer “Mijn huid voelt als herboren door die Cetaphil Hydraterende Crème!” Wat waren de ervaringen met Cetaphil precies? “Fijne structuur, smeert lekker goed uit, plakt niet, niet vettig, mooie zachte crème, super, precies goed.” Iemand merkte ook op: “Deze Cetaphil crème is minder geschikt voor mijn gezicht, mijn huid bleef nog lang glimmen door al dat hydrateren!” - “Prima geur” - “Ik vind de geur wat sterk, kan best wat minder.” Hoe zit het met handen, ellebogen, knieën, de risicoplekken op je lichaam als het gaat om droge, onrustige of beschadigde huid aan de oppervlakte? “Ik doe het graag op mijn handen en oorschelpen, daar had ik eerst vaak droge schilfers.” - “Ik neem even fijn de hielen mee, beetje Cetaphil en de droge barsten worden soepeler.” - “Cetaphil is goed te gebruiken op je hele lichaam. Denk ook eens aan je droge nek en armen, na een dag in weer en wind.” - “Cetaphil helpt zelfs tegen de hardnekkige, droge psoriasis vlekjes die ik soms heb.” Is het kalmerend, zoals Cetaphil plechtig belooft? “Gaat wel, mijn huid voelt iets rustiger” - “Nee, dat gevoel heb ik zelf niet” - “Ja, mijn huid was al snel megarustig!” - “Cetaphil hydrateert niet alleen, het laat ook een dun, beschermend laagje achter op je huid.” Wat mag dat kosten, zoveel verwennerij voor je vermoeide, droge en onrustige huid? Over het algemeen is de reactie: “Prima prijs vind ik, bij Koopjesdrogisterij zeker.” Ook wel een paar keer: “Voor mij te duur.” Hebben we nog tips voor de doktersjassen bij Cetaphil om iets aan de huidverzorgende lijn te verbeteren? Kleinigheden. “Ik wil een klikdop.” - “Wat is het spf-getal voor in de zon? De Sun Protection Factor? Die mis ik.” - “Ga zo door Cetaphil.” - “Niks veranderen. Goed product en wat goed is moet je goed laten!” - “Mijn omgeving keek mee - ze zijn nu allemaal heel benieuwd naar Cetaphil Hydraterende Crème. Maar voorlopig is hij van mij! Tot hij op is.”

Schoon genoeg van droge huid, bijna zonder vocht? Bestel Cetaphil Hydraterende Crème!

Je grootste en ingewikkeldste orgaan, dat is je huid. Jammer genoeg zit die voor een groot deel aan de buitenkant. Gevolg: uitdroging, jeuk, kleine beschadigingen, rimpels, irritatie, niet mooi. Stop de onnodige veroudering van je huid door dagelijks even aangenaam te hydrateren. Stukje zelfmedicatie! Fijne keus volgens ons bovengemiddeld geïrriteerde testpanel: Cetaphil Hydraterende Crème. Let op de voordeelaanbiedingen met twee of drie van die huidverzachtende tubes Cetaphil. Of begin morgen alvast met eentje >

Cetaphil hydraterende crème meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!