Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

IN DE TEST: CETAPHIL RESTORADERM VOEDENDE HYDRATERENDE MELK EN KALMERENDE HUIDREINIGER

Geen zeep, maar Cetaphil

Genoeg van een droge, trekkerige huid of droge huidschilfers na het douchen? Vergeet agressieve zeep, denk eens aan zachte, makkelijk hydraterende producten van Cetaphil. Voor je gezicht en je body. Cetaphil kalmeert, verzacht, beschermt. Zonder verstopte poriën, gewoon een zachtere en aangenamer voelende opperhuid.

Tolerant voor de gevoelige huid, want geen parfum. Toch heerlijk fris. Hoogste tijd voor de test met ons kritische testpanel. Want pas als je Cetaphil gebruikt hebt, dan weet je het! Denken we ook even aan extra tere plekken als handen, knieën en ellebogen?

Hoe gaat het met de huid van ons Testpanel, dankzij Cetaphil verzorgingsproducten?

Cetaphil producten werken goed tijdens en na je wasbeurt. Vindt ons testpanel dat ook? Het is een flink groepje 40'ers, 50'ers en 60'ers dit keer, maar ook een paar dertigers die met Cetaphil willen voorkomen dat hun huid nu al oud en vermoeid aanvoelt. Cetaphil kennen de meesten nog niet, wel hebben ze allerlei klachten als 'gevoelig voor eczeem', of sowieso snel een droge of geïrriteerde huid. Tot rode vlekken van droogte aan toe.

Eerste indruk: goede, functionele verpakking. Ook geen uitschieters bij de geur: allebei de Cetaphil producten ruiken neutraal.

BEKIJK DEZE PRODUCTEN NU!

We zijn vooral benieuwd naar het effect op een droge huid. Het komt niet zo vaak voor in onze tests: alle antwoorden zijn positief. Zachtere, mooiere huid na 14 dagen verzorgen met Cetaphil Restoraderm Voedende Hydraterende Melk en Kalmerende Huidreiniger. "Mijn huid is minder rood en voelt niet meer zo trekkerig" - "Voelt heerlijk aan, na gebruik van Cetaphil Huidreiniger" - "Goed om te weten: mijn eczeem is weg en komt ook niet meer terug!" - "Mijn huid ziet er gezonder uit en er zitten minder droge schilfers op. Hij oogt rustiger." - "Cetaphil hydrateert blijkbaar écht heel snel en goed!"

Over de prijs verschillen de meningen. Een deel van het testpanel vindt de Cetaphil hydraterende melk aan de dure kant, een iets kleiner deel heeft het over een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij de kalmerende huidreiniger van Cetaphil is het oordeel precies fifty-fifty. Niet goedkoop, wel een nette prijs gezien de kwaliteit.

Daar staat tegenover dat we in de eindconclusies lezen: "Super product, dat Cetaphil. Hier was ik al lang naar op zoek!" - "Je hebt niet veel nodig per keer dus je doet er heel lang mee!"

Zijn er nog minpunten voor Cetaphil te noteren? Toch weer de prijs. Gelukkig dat Koopjesdrogisterij af en toe mooie aanbiedingen heeft, ook Cetaphil producten. Iemand vindt de term 'huidreiniger' wat vaag. Tsja, als dat nou alles is… Dat vinden ze niet erg, bij Cetaphil. Je huid merkt het verschil toch wel.

Zou jij Cetaphil proberen Cetaphil Restoraderm Voedende Hydraterende Melk of Kalmerende Huidreiniger? Allebei?

Wassen met zeep, daar wordt je huid maar droog en oud van. Als je eenmaal lekker schoon bent, heeft gevoelige en droge huid behoefte aan hydraterende verzorging. Zit je meteen weer lekker in je vel. Kijk meteen op de productpagina van Koopjesdrogisterij >