Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • + Groene thee in Dieet Pro versnelt afslanken
  • + Fijne shaker om mee te mengen
  • + Geen enkel hongergevoel

Minpunten:

  • - Mengen met water vond ik niet lekker
  • - Sommige smaken zijn wat melig qua structuur

7.7

1001 manieren om makkelijk af te slanken - eerst maar eens Dieet Pro shakes in 10 smaken.

Maaltijdvervangers en eiwitpoeders om snel en bijna moeiteloos overtollige kilo's kwijt te raken, het is nog een hele puzzel om er eentje te kiezen. Repen en papjes uit de dozen en zakjes van Modifast of Weight Care, smakelijke shakes uit het heel herkenbare zwarte powerpotje van dieetexpert Dieet Pro. Ons testpanel, we weten het niet, is waarschijnlijk doodmoe van de ingewikkelde en dure dieetvoorschriften van chefkoks en dieetgoeroes die je helpen op de pondjes te letten, zodat je de halve dag in de keuken staat. Je kon er alle kanten mee op: zoveel mogelijk koolhydraten (beslist af te raden!), zo weinig mogelijk koolhydraten, vette vis met uitjes als ontbijt, twee dagen per week tijdelijk hongeren, zodat je niet alleen mager, maar ook depressief werd, gewoon alles schransen wat je lekker lijkt, maar dan kleine minihapjes, Montignaccen, Sonjabakkeren. Bij Dieet Pro bedachten ze: daar moet wat structuur in; afslanken is al lastig genoeg. Portie Dieet Pro Dieet Shake met het Dieet Pro maatlepeltje in je shaker, beetje water, melk of dunne yoghurt erbij, precies 79 magere calorieën naar binnen klokken - en weer door! Het geheim: een combinatie van snel verteerbaar eiwit, ook wel 'wei', het gezonde bijproduct dat overblijft bij het maken van vette kaas, door melk te laten stremmen, in combinatie met het langzaam verteerbare deel: micellar caseïne. Het staat ook gewoon op het Dieet Pro potje: “Draagt bij aan een normaal vetmetabolisme.” Buikvet, zo weten we sinds de coronapandemie, is niet zomaar een vage, onschuldige bobbel blubber die in de weg zit bij het joggen. De buik is een belangrijk orgaan waar van alles gebeurt, meestal ten nadele van je weerstand en je gezondheid! En dan nu het beste nieuws voor je ergste vijand, het langzaam opgespaarde buikvet: wat zit er allemaal niet in Dieet Pro? Vrijwel geen vet, geen suiker en geen koolhydraten. Minder hongergevoel. Eerst even de belangrijkste vraag: kon na een paar dagen caloriearm eten of snacken met Dieet Pro shakes de broekriem een gaatje strakker? Gingen er strakke T-shirts ineens luchtig flodderen rond fitte lijven? Of kon ons kritische Testpanel het wel shaken?

Paar keer per dag roeren en shaken - een afslankrace die iedereen vol kan houden

We wilden niets aan het toeval overlaten: iedereen in het testpanel kreeg vijf smaken Dieet Pro 'Fruitfun' en vijf smaken 'Chocofun'. Je zal maar niet van Dieet Pro banaan houden, of van Dieet Pro karamel. Eerlijk zeggen: lekker, of niet? “Echt heerlijk, je proeft duidelijk de verschillen!” - “Verrassend lekker.” - “Jammer dat het Dieet pro shakes zijn, ik heb de ervaring dat maaltijdrepen bij mij beter vallen.” Bij 'Dieet Pro chocofun' noteerden we zelfs: “Een echte traktatie!” Geen duidelijke winnaar. Dieet Pro banaan, kers en cappuccino staan relatief vaak in het rijtje 'minst lekker', maar Dieet Pro cappuccino staat ook heel eigenwijs bovenaan het rijtje 'overheerlijk'. Er zit niks anders op: zelf proberen. De voordelen? “Fijn dat er groene thee in Dieet Pro zit, dat [.....].” - “Helemaal fijn dat je Dieet Pro kunt opslobberen zonder dat je vet, suiker of koolhydraten binnenkrijgt!” - “Echt supergoed!" - “Fijne shaker om de 22 gram per portie Dieet Pro mee te mengen, die werkt prima.” - “Tip: altijd eerst de nattigheid, dan pas het Dieet Pro poeder, dan mengt het makkelijker.” Waarom deze testverpakking Dieet Pro met 10 smaken? “Ik wilde kijken of het bijdraagt aan het dieet dat ik al doe.” - “Ik was benieuwd, want veel dingen werken bij mij niet. Dieet Pro misschien wel.” - “Ik wil een beginnetje maken, wat kilo's eraf op weg naar mijn bruiloft. Dankzij de verschillende smaken Dieet Pro hou je het langer vol! Lekker romig, goed van smaak.” De prijs van de Dieet Pro dieetshakes (ook handig als tussendoortje zonder rampzalige gevolgen), die vindt het testpanel pas écht lekker. Zonder uitzondering (en dat is in ons prijsbewuste testpanel echt wel eens anders) kozen de deelnemers voor “Ik vind het een prima prijs” en zelfs een paar keer “De prijs van Dieet Pro is fantastisch!” Kunnen de makers van Dieet Pro nog wat voor je doen? “Graag meer vezels.” - “Nóg meer smaken!” Eindconclusie: “Makkelijk, snel klaar te maken, geen nare chemische smaak, echt lekker.” - “Ik lunch vaak buiten de deur, dan wil ik niet zondigen. Ik neem gewoon Dieet Pro mee.” Gaan we door na de test? “Zeker weten! Dieet Pro is superspul. Geen enkel hongergevoel.”

Dieet Pro is lief voor je vetmetabolisme!

Je hongergevoel de hort op, dankzij een gezonde shake met nog geen 80 calorieën. In Dieet Pro zit het uitgekiende, langzaam verteerbare micellar caseïne, plus nog een welkom rijtje onmisbare vitamines, van vitamine A tot en met vitamine B12 en vitamine D (superbelangrijk!) en E, het mineraal chroom, allemaal in de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Dus je slankt wel af, maar je valt niet om. O ja, extract van groene thee om de [.....] te bevorderen. Welke smaak DieetPro ga jij proberen? Of begin je voorzichtig met 10 testzakjes in 10 smaken? Nu voordelig Dieet Pro bestellen >

"Lekkere smaken, vult goed, deze pakketten geven je variatie en maken het gemakkelijker om vol te houden"

"Echt heel leuk om met dieet pro te mogen kennismaken, het is makkelijk in gebruik, heerlijk romig en ik voel mij er erg goed bij!"

"Het is een dieet wat dankzij de variatie goed is vol te houden. Makkelijk mee te nemen en handig in gebruik. Geen honger omdat je tussen de maaltijden ook fruit en soepen kunt nemen."

Dieet Pro Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!