Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Dr van der Hoog

Misschien nog wel beter dan alle maskers van DR VAN DER HOOG?

De gezichtskuur!

Een weekendje wellness in een betaalbaar doosje - zo mag je de Dr Van der Hoog 3staps gezichtskuur Overgevoelige Huid wel noemen. Het zit er allemaal in: milde reinigingsolie, hydraterend masker, om het effect helemaal af te maken nog een derde behandeling met weldadige, voedende gezichtsolie die het herstel van de tere huid in je gezicht bevordert. In drie simpele stappen werk je een middagje aan pure anti-ageing, lekker thuis in je badjas. Mooi instappertje ook voor wie maar niet kan kiezen uit het indrukwekkende aantal gezichtsmaskers van A-merk Dr Van der Hoog. Want de dokter verwent ons graag met Dr Van der Hoog moddermaskers, crèmemaskers, kleimaskers, scrubmaskers, poedermaskers en kalmerende krachtmaskers. De maskers van Dr Van der Hoog zijn allemaal - al 80 jaar lang! - gemaakt van natuurlijke ingrediënten, onder het motto 'Dr Van der Hoog, Natuurlijke Klasse'.

Zo heb je maskers met mango, avocado, houtskool in een poedermasker, gojibessen, arganolie, nou ja noem de hele groenten- en fruitwinkel aan beautygeheimen maar op: Dr Van der Hoog maakt er een verfrissend, reinigend masker van. Hoe zit het met de alles-in-één, drietraps herstelbeurt die de gezichtskuur van Dr Van der Hoog belooft, speciaal voor de gevoelige huid? Ons testpanel kan er nu over meepraten.

Let op: niet in deze test, maar wel nét zo eenvoudig te bestellen bij Koopjesdrogisterij: de twee andere varianten 3staps gezichtskuur van Dr Van der Hoog: de 3staps gezichtskuur Anti-Aging en de 3staps gezichtskuur Normaal tot Vette Huid. Iedereen heeft nu eenmaal een eigen huidtype en een eigen reden om eens lekker te kuren, weten ze ook bij Dr Van der Hoog!

Aan de slag met Dr Van der Hoog: 21 vrouwen probeerden de 3staps Gezichtskuur Overgevoelige Huid.

Heel wat veertigers dit keer, met aandachtspunten die ze zelf omschreven als "verouderde huid, droge huid, gevoelige huid." En een enkele "niks-aan-de-hand huid, maar wel zin in zo'n lekkere serie van drie Dr Van der Hoog gezichtsbehandelingen!" - "De eerste rimpeltjes worden zichtbaar, maar mag het als je bijna 50 bent?!" - Een moeder van twee jonge kinderen: "Ik oog wat vermoeid - zo'n heerlijke gezichtskuur kan vast geen kwaad!" Niet onbelangrijk als het om drie verschillende stappen gaat: "de goede, duidelijke gebruiksaanwijzing van Dr Van der Hoog!"
Is het effect merkbaar anders dan bij een 10 minuten maskertje, zelfs als het een heel goed gezichtsmasker is van het bekende merk Dr Van der Hoog? Ja dus. Een greep uit de antwoorden, na de gezichtskuur van Dr Van der Hoog: "Mijn huid voelt zachter aan." - "De irritatie is weg; het voelt fijner en gladder." - "Volgens mij krijg ik er een stralende huid van; hij lijkt beter gevoed na mijn thuiskuurtje met Dr Van der Hoog." Eerlijk is eerlijk: zelfs de testers die weinig schokkende veranderingen voelden, hadden het over het genot van "Een beauty-momentje voor jezelf. Geweldig, thuis wellness organiseren, uit een pakje! Het opbrengen van de Dr Van der Hoog spulletjes en maskers is lekker en na afloop voelt je gezicht lekker zacht en uitgerust!" - "Pure verwennerij! Je speelt je eigen schoonheidsspecialiste en je hoeft de deur niet uit!" Grootste pluspunten van de 1-daagse 3-staps gezichtskuur van Dr Van der Hoog: "De drie achtereenvolgende schoonheidsbehandelingen voor je gezicht zijn doordacht op elkaar afgestemd! Dat red je nooit met één enkel zalfje of maskertje!" - "Stap voor stap onderga je de hele kuur, uit drie aparte tubetjes, dus het kan niet mis." –

"Overduidelijk waar voor je geld. Iedere sauna of beautysalon is duurder. Prima prijs voor een prima product." Aangekomen bij de vraag of de adviesprijs voor de gezichtskuur van Dr Van der Hoog in orde is, vindt toch een flink deel van onze testers het "best duur", zelfs als je bedenkt dat je ongeveer 4 keer een complete 3-staps gezichtskuur kunt doen, thuis. Met de kwaliteit van Dr Van der Hoog.
Twijfel alom, want bij de volgende vraag over Dr Van der Hoog, zegt bijna iedereen: "Ik ga deze gezichtskuur misschien wel zelf kopen; ik heb al een paar vrienden verteld hoe het werkt en ze zijn nieuwsgierig geworden." De rapportcijfers: van 4 en 5 naar een forse groep 8, 9 en zelfs 10!
Zijn er nog verbeteringen waar Dr Van der Hoog aan zou kunnen denken? Onze tip: je mag altijd bellen of chatten met Koopjesdrogisterij, want één testpanellid heeft het volgens ons niet helemaal begrepen: "Kunnen niet al die lekkere gezichtsbehandelingen in 1 tube?" Wat we wel weet snappen: een dame die de gezichtskuur deed - óók omdat ze immers geen 18 meer is - had zonder leesbril wat moeite met de kleine lettertjes waar Dr Van der Hoog mee typt op zijn tubetjes. Iemand anders wilde graag wat meer lange termijn voorlichting: "Hoe vaak kun je zo'n lekkere gezichtskuur doen, Dr Van der Hoog? Een keer in de week, twee keer per maand?!"

Simpel & lekker: helemaal herboren met de 3staps gezichtskuur van Dr Van der Hoog

Maak het pakketje van Dr Van der Hoog dat Koopjesdrogisterij je stuurt open en begin je persoonlijke kuuroord, voor jou alleen of samen met een vriendin. Even voorbereiden en weer soepel maken met reinigingsolie (amandel, soja, druivenpitolie), doorgaan met stap 2: rijkelijk hydrateren met vochtregulerende avocado-olie. Finishing touch: je gezichtshuid laten herstellen, beschermen en

voeden met het beste uit het natuurzuivere cosmeticalab: Vitamine E, jojoba-olie, calendula. Samen voor nog geen twee tientjes - bij Koopjesdrogisterij vaak net even goedkoper. Weet je wat?

Ga meteen naar Proberen en bestellen >