Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Al bij het smeren een heerlijke geur.
  • Fijn voor de gevoelige en droge huid.
  • De huid neemt het masker perfect op.
  • Het veranderd in een melk zodra het in contact
  • komt met vocht. Een heerlijk zacht masker.

Minpunten:

  • Ik vind de verpakkingen
  • altijd lastig te openen.
  • Het masker valt maar 1x te
  • gebruiken, stop in de verpakking
  • meerdere kleinere zakjes.

Zijn dit nu die beroemde maskers van Dr. van der Hoog? Ja dus!

Hoe goed ze in de laboratoria van beautyspecialist Dr. van der Hoog ook hun best doen met gezonde en verkwikkende verzorgingsproducten, iedereen begint altijd weer over de gezichtsmaskers van Dr. van der Hoog. Eigen schuld, want ze bedachten zelf het sticky, aan je hoofd knagende reclamezinnetje “Het zijn de maskers, van Dokter van der Hoog!” Pure verwennerij voor je vermoeide huid, een momentje van ontspanning - al is het alleen maar omdat je er na het aanbrengen van moddermasker of groene algenmasker een uurtje stil moet zitten en het huis niet uit kunt zonder mensen de stuipen op het lijf te jagen.

Gezichtsmaskers van Dr. van der Hoog heb je in allerlei soorten en maten: gezichtsmasker voor de normale huid, voor de droge huid, voor de gecombineerde huid, voor vochtarme huid (dat is volgens dokter Van der Hoog toch écht wat anders dan droge huid), voor de rijpere huid, voor de huid die graag jong blijft met zo nu en dan een verkwikkend masker. Met honing, lycheevruchten, Dode Zeewater, aloë vera, crèmemasker met mango, iets met houtskoolpoeder.

Houtskoolpoeder in een gezichtsmasker? Ja, houtskoolpoeder. Je hebt ook een Dr. van der Hoog Anti-rimpelmasker en een masker dat Big Fun Bubblegum heet. Echt waar. We dachten: we laten ons testpanel beginnen met het gezichtsmasker met de meest ingewikkelde naam: het Dr van der Hoog oil-to-milk masker inca inchi & moringa. Moeilijke naam, heel makkelijk in het gebruik. Of niet, Testpanel? Speciaal verzoek dit keer aan het kritische testpanel: stuur GEEN selfies met gezichtsmaskers die voor je aan het werk zijn! Dat is eng.

Het Testpanel over het Dr. van der Hoog gezichtsmasker met inchi-olie en moringa

Hoe voelde het Dr. van der Hoog masker aan op je huid? “Heerlijk zacht!” - “Lekker fris.” - “Goed verzachtend, een verademing, stevig en voedend, zeer aangenaam voor je hele gezicht!” Effect na afloop van het masker? “Mijn huid voelde meteen zachter aan!” - “Soepelere huid in mijn gezicht, minder trekkerig.” - “Je ziet het ook snel: je huid lijkt goed gehydrateerd na zo’n Dr. van der Hoog masker.” Kortom: “Fijn gevoel.” Dat schreven alle testpanelleden op, stuk voor stuk. Nog zo eentje waarover geen meningsverschillen bestaan, namelijk de prijs: “Een prima prijs als je kijkt naar de kwaliteit en het resultaat van zo’n masker.” - “Het is echt een heerlijk gezichtsmasker, ik zou het graag wat langer willen testen.” De geur is neutraal, ook wel lekker.

We hebben te maken met grote liefhebbers van verzorgende gezichtsmaskers. “Ik gebruik elke week wel een masker.” - “Ik houd niet van maskers die opdrogen en gaan barsten als uitgedroogde aarde. Deze van Dr. van der Hoog is dus voor mij ideaal!” - “Smeert zalig uit, droogt niet uit.” Zijn er nog verbeteringen mogelijk, bij Dr. van der Hoog? Eigenlijk bitter weinig. We kwamen niet verder dan 1 deelnemer, die opmerkte “Ik vind de verpakking niet zo handig.” Iemand anders vroeg of het ook wat minder kon, want: “Het is erg veel masker voor één behandeling van je gezicht.”Maar lieverd, dan neem je toch over een week nog een keer een dun maskertje, met wat er over is in je potje Dr. van der Hoog?! Je hebt het verdiend.

Zo’n lekker gezichtsmasker Dr van der Hoog, waarom heet dat Oil-to-milk masker inca inchi & moringa?

Het zit zo: inchi-olie is van oorsprong een plantaardige spijsolie, gewonnen uit de Zuid-Amerikaanse sascha-inchistruik. Een struik met de uitnodigende botanische naam Plukenetia volubilis. In Colombia en Peru (het land van de Inca’s!) ontdekten ze eeuwen geleden al de heilzame werking van die inchi-olie. Er zit namelijk 48% aan Omega3-vetzuren in, alleen wisten die oude indianen dat natuurlijk niet zo precies. Gecombineerd met sap van de subtropische Moringaboom heel erg goed voor de droge tot zeer droge huid. Verzachtend, voedend, verwijdert dode huidcellen, reinigt diepgaand. Gewoon leuk ook. Schijnt het. Probeer het zelf. Nu Naar bestellen >

"Ik houd niet van maskers die opdrogen en gaan barsten als uitgedroogde aarde. Deze van Dr. van der Hoog is dus voor mij ideaal!"

"Heerlijk zacht! Lekker fris."

"Goed verzachtend, een verademing, stevig en voedend, zeer aangenaam voor je hele gezicht!"

"Je ziet het ook snel: je huid lijkt goed gehydrateerd na zo’n Dr. van der Hoog masker"

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!