Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Groene Os shampoo

Dit is een product uit het assortiment van De Groene Os. Helaas is dit product niet meer te verkrijgen in onze webshop. Niet getreurd, wij hebben genoeg andere producten van De Groene Os! Klik hier om ze allemaal te bekijken!

De huisdieren van ons Testpanel probeerden shampoo van De Groene Os

Het is een begrip bij dierenartsen, dierenliefhebbers en professionele dierenverzorgers zoals paardenhouders: de natuurlijke, uitgebalanceerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen van De Groene Os. Van medicinale, helende Wond(er)pasta voor paarden tot multivitaminen & mineralen voor kwakkelende huispoezen. Het motto van De Groene Os: Oerkracht uit de natuur, met veel aandacht dus voor de beginselen van de natuurgeneeskunde. Kan wel zo zijn, die goede naam van De Groene Os, maar bij Koopjesdrogisterij denken we dan meteen: wat zou ons eigen Testpanel er van vinden? Dit keer in de test: Zuiver Shampoo voor hond en kat, ook geschikt voor paard en pony. Speciaal voor de gevoelige huid, met hoogwaardige ingrediënten als zwavel en leisteenolie - ook een beproefd middel in trekzalf. Bij voorkeur te gebruiken als intensieve, verzachtende kuur om rode huid of ruwe huid te laten herstellen. Zuiver Shampoo is behoorlijk geconcentreerd - de 250 ml kan sterk verdund worden (wel tot 1:10) en is daarom lekker duurzaam in gebruik.

Wat vonden de baasjes van wassen met deze milde shampoo?

De klachten, bij de deelnemende honden en katten: overgevoelig, heftige jeuk. De naam De Groene Os kende lang niet iedereen, het roept beelden op van puur en natuurlijk. Dat klopt dus ook. Reacties als: "een prettige bijkomstigheid dat puur natuur, maar ik ga vooral voor: als het maar werkt!" In de strijd tegen de huidproblemen probeerde het testpanel al van alles: van babyshampoo tot zuivere groene zeep tot geneesmiddelen van de dierenarts. Trouw aan eigen middel, maar wel bereid iets nieuws te testen.

Over de verpakking van De Groene Os Shampoo: de meningen waren 50/50 verdeeld, bij de baasjes dan. Aan de huisdieren werd niks gevraagd. Vooral de twee uitersten "erg mooi" en "onaantrekkelijk en saai". Alle lof voor de duidelijke gebruiksaanwijzing. Meteen door naar het echte werk: inzepen en uitspoelen. Dat levert direct blije gezichten op, al bij de eerste wasbeurt: "mijn hond reageert er prima op, hij vindt het geloof ik wel lekker!" Ook wel een enkele: "ik merk nog niks" - "Ik moest zelf even wennen aan de geur en de kleur, maar ik geloof niet dat mijn huisdier daar ook zo over denkt." Na een paar keer gebruiken is er al meer te merken: "je voelt de herstellende werking" - "je ziet echt al verbetering, mijn huisdier krabt zichzelf al stukken minder, dat is misschien wel het beste bewijs!" Aanbevolen bij een (onderhouds)kuur wordt 1 x per week een wasbeurt met Zuiver Shampoo. Wat gaan de testers doen? "Daar ga ik me precies aan houden." - "Ik ga opletten wanneer het nodig is en wanneer het het meeste effect heeft." - "De kat vindt het wel lekker geloof ik, die wil wel vaker!" Over de prijs is niet iedereen het eens. Dat schiet alle kanten op, van "prima prijs-kwaliteitverhouding" tot "toch wel duur". Iemand zei: "Een normale prijs. Bovendien: Als je het volgens de gebruiksaanwijzing verdunt met water, heb je dus ruim 2 liter shampoo om te gebruiken - dat zijn heel wat frisse, verkwikkende wasbeurten!" Bijna iedereen van het testpanel overweegt: "Ik ga het denk ik kopen, ik wil het vaker proberen." - "Ik wil nu ook weten wat de andere producten van De Groene Os zijn!" Eindconclusie: rapportcijfer 7 of 8, een paar keer zelfs een dikke 9. "Een fijn product voor mijn hond, gewoon heel goed." - "Misschien niet spotgoedkoop, maar ik ga het voor mijn verjaardag vragen; dan is de kat ook meteen een beetje jarig!"

Koopjesdrogisterij zegt: je hond of kat verdienen het.

Zuiver Shampoo van De Groene Os. Helpt bij jeuk, irritatie, rode huid en andere nare of pijnlijke problemen. Schone vacht verzekerd! Bij Koopjesdrogisterij zo voordelig, daar gaan de oren van je hond recht overeind van staan!

Meteen naar Zuiver Shampoo

BESTELLEN >

null