Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Herbori Dagcreme

Dit keer in de test bij ons eigen testpanel: herbOri Anti Ageing Dagcrème

Huidverzorgende dagcrèmes zijn er genoeg te koop. Het is dus wel eens moeilijk kiezen, als je iets aan de veroudering van je huid wilt doen met een voedende crème. Of gewoon je gezicht wilt beschermen tegen de uitdroging of invloeden van buitenaf. Het merk herbOri doet het graag anders: met alleen natuurlijke ingrediënten, biologisch ook nog eens. De formule is een beetje geheim, maar wel goed om te weten dat je je huid verwent met biologisch baobab (een Afrikaanse boom met zuiverende werking) en mongogo, ook wel manketti-olie, hét beautygeheim van de laatste jaren! Werkt beschermend, herstellend, structureert je huid en geeft de tere huid in je gezicht een mooie, egale gloed. Klinkt goed, maar klopt het ook?

Wat deed herbOri voor de ouder wordende huid van ons Testpanel?

Over Ageing gesproken: van de 14 kritische consumenten in ons testteam waren er 9 de 40 gepasseerd. Niet gek dat we als belangrijkste reden konden noteren: het verouderingsproces van mijn huid tegengaan, of in ieder geval ernstig verlangzamen. Ook fijn: de extra bescherming van huidproducten als herbOri. Wel een beetje gek: nog niemand had van herbOri gehoord. De meesten wisten wel wat een 'herborist' doet: kruiden kweken en oogsten - en dan verwerken in heilzame of verwennende kruidenmiddelen. Dan denk je: puur natuur!

Over de verpakking: mooi, functioneel, beetje chic ook wel. Fijne gebruiksaanwijzing, makkelijk in gebruik. Fijne geur, nou ja neutraal. Iedereen had weer een andere reden om herbOri te proberen: "Net terug van vakantie in de zon, beetje schrale en droge huid" - "Altijd een gevoelige huid, droge wangen, neiging tot couperose (rode vlekken door beschadigde haarvaatjes onder de huid)" - "Vaak droog en beschadigd, oneffenheden, onrustige plekken in mijn gezicht" - maar ook "Op dit moment geen huidklachten". Hoe ging het na 14 dagen smeren met herbOri Anti Ageing Day Cream? "Mooiere en gladdere huid, lekker soepel ook" - "Door de rijke crème voelt mijn huid ontspannen en zacht" - "Geen veranderingen, maar dat is juist goed nieuws: ik gebruik altijd veel duurdere producten, maar herbOri werkt dus ook goed!" Is de prijs in orde? Zelfs over de adviesprijs zonder Koopjesdrogisterij-voordeel (€ 19,90 voor 40 ml herbOri dagcrème) zegt de grote meerderheid van het testpanel: "Een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit".

Pluspunten? "Smeert makkelijk, trekt goed in" - "Heel zuinig in gebruik, met prima resultaat" - "Goed verzorgend, niet vet" - "Fijn werkend pompje trouwens! Geen geklieder met je vinger in een pot." Nog verbeterpunten? "Liever 50 ml dan de 40 ml van nu" - "Misschien een opvallender geurtje?" - "Ik zou wel een lichtere variant willen, de crème is voor mij persoonlijk nu te rijk, ik heb een gecombineerde huid."

Gaan we door met herbOri? Twee twijfelaars, twaalf keer "Zeker weten" of "Misschien wel". "Vrienden en kennissen die ik vertelde over mijn nieuwe anti-ageing crème vonden het heel interessant klinken!" De rapportcijfers: één 5, voor de rest alles tussen 6 en 9 - opvallend dat 9 van de 14 testers herbOri het cijfer 8 gaven!

Eindconclusie: "Ik kan het echt aanraden, herbOri verzorgt je huid perfect, die van mij straalt weer!" - "Geeft je huid een mooi beschermlaagje zonder vettig aan te voelen" - "Een merk dat zeker een kans moet krijgen, het doet echt helemaal niet onder voor de (veel) duurdere merken. Google maar eens op de oogcrèmes van La Prairie of Sisley, of dagcrème of nachtcrème van een van de grote cosmeticamerken van modehuizen uit Parijs. Je schrikt je soms dood! Ik ben echt heel aangenaam verrast!"

Zelf herbOri Anti Ageing Day Creme eens proberen?

Kijk of je het eens bent met ons kritische testpanel en de beloften op de verpakking van herbOri. Je huid gaat weer stralen, als het goed is. Je oogt al na een paar keer gebruik jonger en fitter. Eén ding is zeker: het voelt heerlijk, die weldadige huidverzorging uit het herbOri pompflesje. Bij Koopjesdrogisterij kan het voor een wel heel vriendelijk prijsje.