Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel HG zweet- & deodorant- vlekken verwijderaar

Zweet- en deodorantvlekken in je T-shirts zijn een ergernis. Maar wanneer deze vlekken maar niet uit je T-shirts gaan, is het helemaal irritant! Gelukkig heeft HG een middel voor deze vlekken. Een middel waardoor je je T-shirts niet langer weg hoeft te gooien: de HG zweet- & deodorantvlekken verwijderaar. Geschikt voor wit en gekleurd textiel. Wij hebben ons testpanel gevraagd om deze vlekkenbestrijder te testen. Sprayen, 30 minuten laten inwerken en wassen maar!

Wat ervaart ons testpanel?

De meest genoemde reden om het product te testen laat zich makkelijk raden: “ik ga dit product gebruiken om zweet- en/of deodorantvlekken uit mijn shirt(s) te verwijderen.” Wanneer we kijken naar de soorten vlekken zien we dat vooral zweetvlekken de boosdoener zijn. Ook deodorantvlekken worden genoemd, maar in mindere mate.

Merk en verpakking

Het merk HG is bij veel van onze testers al bekend. Op één iemand na is iedereen bekend met HG. De meesten hebben zelfs al eerder producten van HG gebruikt. Over naamsbekendheid heeft HG dus niet te klagen. Ook de verpakking doet het goed. “Mooi en duidelijk” en “functioneel” zijn veelgehoorde omschrijvingen. De gebruiksaanwijzing is ook naar wens. ''Volgens verwachting'' of “heel duidelijk” geven onze testers aan.

Gebruik en effect

Onze testers zijn druk in de weer geweest, want meer dan driekwart van onze testers hebben het product op minstens drie kledingstukken uitgeprobeerd. Meer dan 90% hoefde de vlekken maar een of twee keer voor te behandelen. Vragend naar het effect van het product geeft bijna de helft aan: “alle vlekken zijn weg”, één tester merkt “weinig tot geen effect.” De (andere) helft zegt: “de vlekken worden wel minder, maar zijn nog steeds zichtbaar” De geur van het product is volgens de meeste testers prima. Het merendeel van ons testpanel vindt dat het product een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Iets meer dan een kwart vindt het product te duur.

Meer dan driekwart van onze testers overweegt de aankoop van de reiniger. Hiervan weet meer dan de helft zelfs zeker dat ze het product zullen aanschaffen. Op een enkeling na zijn onze testers zeker van plan om andere producten van HG te gaan gebruiken.

De cijfers liegen er dan ook niet om. Bijna alleen maar (zeer) positieve beoordelingen. De meeste testers geven het product een 7, 8 of 9. Hier staan slechts een paar onvoldoendes tegenover die “geen tot weinig verschil merkten.” De meeste gehoorde (lof)kreten zijn echter: “goed product”, “het werkt echt” en “het ziet er veel beter uit.” Conclusie: HG levert met haar zweet- en deodorantvlekken verwijderaar een topproduct af.

Je T-shirts nieuw leven inblazen?

Geef je T-shirts een tweede kans. Verwijder zweet- en deodorantvlekken met HG.

Meteen naar de HG zweet- & deodorantvlekken verwijderaar

BESTELLEN >