Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Inecto Argan Bath & Shower Cream.

Een 'Moisture Miracle' dankzij weldadige Argan?

Wonderen bestaan niet. Bij Inecto - van die heerlijke, luxueuze Argan Bath & Shower Cream - doen ze er alles aan om dicht in de buurt te komen. De naam Inecto (altijd met vrolijk plantaardig blaadje in de letter o!) doet misschien even denken aan insectenverdelger of een nieuwe risicoverzekering, maar het is: Inecto Naturals, douchen en wassen met heel goed douchespul op basis van arganolie. Ga maar na: dermatologisch getest, gegarandeerd niet op dieren getest, 90% natuurlijk,

- vegan friendly. Thuis op je gemak hydrateren mag weer! Lukt dat een beetje, dankzij de kampioen onder de natuurzuivere, enorm effectieve ingrediënten, die de wereld van beautyproducten snel verovert. Namelijk zuivere, organische arganolie. Gewonnen uit de pitten van vruchten van de boom die 'argania spinoza' heet, ook wel: "de boom der schoonheid". Dus dat belooft wat, met Inecto in de badkamer. We doen de gebruikelijke consumententest, met kritische Koopjesdrogisterij klanten.

Gezocht: mannen met lef, die in een Testpanel een beautyproduct een APK geven. Inecto Naturals bijvoorbeeld.

Want de samenstelling van ieder nieuw testpanel van Koopjesdrogisterij laat zien: kritische vrouwen van alle leeftijden, minder mannen die bewust bezig zijn met het stoppen van veroudering, de huid soepel houden, vocht vasthouden. De Nederlandse en Belgische man springt onder de douche en gebruikt wat zijn vrouw besteld heeft bij Koopjesdrogisterij. Ook als het géén Inecto Argan Bath & Shower Cream is. Je mag het ook best andersom zeggen: Shower & Bath Cream. Dat maakt ons bij Koopjesdrogisterij niks uit. Wat je fijn vindt.

Wat het Testpanel gemeen heeft: iedereen wil een zachtere huid, die niet (nog verder) uitdroogt. Het merk Inecto Naturals is nog een onbekend merk, de Argan Bath & Shower Cream van Inecto dus ook. De verpakking ziet er leuk uit, maar wel wat onhandig, als je ingezeept onder de douche staat, die losse draaidop. Koopjesdrogisterij geeft dit soort dingen door aan de ontwerpers bij Inecto Naturals! De kwaliteiten van Argan Bath & Shower Cream dan? "Prettige geur, licht geparfumeerd, niet overheersend" - "Ruikt verrukkelijk en is zacht voor mijn huid!" - "Voelt heerlijk aan, zijdezacht, schuimt rijkelijk" - "Makkelijk in het gebruik, niet te dik."Wat kan er nog beter, bij deze argan shampoo en badschuim?-

- Daar kunnen we kort over zijn: een handige klikdop. Een deel van de testers vindt de 'melk' van Inecto Argan Bath & Shower iets te dun. "Het loopt er al een beetje uit als je de dop opendraait". Nóg een reden voor een betere dop dus.

Bij de prijs schieten de meningen alle kanten op: een kwart zegt: "aan de dure kant" - nog een kwart zegt "Welnee, juist goedkoop! Zeker als je goed op de aanbiedingen bij Koopjesdrogisterij let." Ruim de helft zit precies in het midden: "Fijne prijs-kwaliteitverhouding!" Prijs of geen prijs, een dikke tweederde gaat Inecto Argan Bath & Shower Cream zeker zelf kopen, of in ieder geval "misschien, waarschijnlijk wel". "Het is goed, betaalbaar en dus is arganolie onder de douche nu voor iedereen weggelegd!"

Deze hydraterende douchemelk van Inecto Naturals krijgt geen enkele 10 als rapportcijfer (zou het die verdraaide losse dop weer zijn?!) maar wel een hele lading complimentjes in de vorm van een 7, 8 of 9. Goed spul dus, dat is de eindconclusie. Best een aanrader voor vrienden en kennissen die ook iets willen doen aan het voorkomen van droogterimpeltjes of een onaangenaam droge huid. Of het nou van ouderdom of van goedkope zeep voor onder douche is!

Voor deze ene keer, vooruit dan, schrijven we het complete antwoord van een enthousiaste gebruiker van Inecto met zijdezachte arganolie op: "Mijn droge huid herstelt geweldig, zeker mijn benen komen terug tot leven, waarvoor ik het ook wou testen want die benen vertoonden schilfertjes. Ik vind Inecto lekker ruiken; het is zacht voor mijn huid, de verpakking is niet handig onder de douche. Voor de rest is het een streling voor de huid."

Wat doet 90% natuurlijke Inecto Argan Bath & Shower Cream met jouw huid?

Zelf proberen, zeggen we dan bij Koopjesdrogisterij. Zo is het dan ook nog eens een keer. Bij Inecto Naturals hoeven ze voorlopig niet bang te zijn: ons kritische Testpanel douchte, badderde, schuimde, sopte en hydrateerde met Argan Bath & Shower Cream, net zo lang tot iedereen schoon & fris was en lekker in zijn of haar vel zat. Doe thuis ook de proef - en laat het ons weten!