Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Inecto Hand & Nail Cream

Hand & Nagel Crème van Inecto Naturals, met zuivere, biologische arganolie

Bij Inecto zelf gebruiken ze de slogan 'Believe in Natural'. De makers van verzorgende producten met kokos hebben hem ook ontdekt: de argannoot. Leverancier van heel zachte arganolie, waar je droge handen écht van opknappen en waar je nagels sterker en mooier van worden. Niet voor niks is argan zo populair in de betere cosmetica en beautyproducten. Je hebt ze vast wel eens gezien, de mooie verpakkingen van Inecto Naturals - pas nog helemaal verfrist met een nieuwe, heldere uitstraling - waar met groene letters op staat '90% natuurlijk'.

Op de Argan Hand & Nail Cream staat bovendien, best bescheiden: 'ARGAN. Little helper'. Zou het echt je droge en beschadigde handen zo goed hydrateren en beschermen als ze bij Inecto beloven? We lieten een Koopjesdrogisterij Testpanel met kritische gebruikers een tijdje smeren. Met de aansporing "Eerlijk zeggen of het werkt!"

Hebben we al zijdezachte handen en stevigere nagels, mensen van het Inecto Testpanel?

Ze zaten niet bij elkaar in een kamer, de mannen en vrouwen van het Koopjesdrogisterij Testpanel, anders zou er nog een pittige discussie zijn ontstaan: "Gaan we voor het Vita Cura badzout met magnesium of voor de Vita Cura magnesiumolie?" Er zit niks anders op: zelf proberen wat je het lekkerste vindt en wat het beste werkt voor jouw huid en voor jouw spieren. De meerderheid van het testpanel probeerde Vita Cura vanwege "last van spieren en/of gewrichten". Een enkeling rekende op meer energie, want "Ik ben vaak zo futloos." Alvast een tipje van de sluier: "Mijn spierpijn is niet helemaal weg, maar ik heb dan ook een spierziekte. Toch moet ik wel zeggen: Vita Cura met magnesium doet enorm veel deugd." Lang niet iedereen kende Vita Cura producten.

Na 14 dagen…

Hoe is de stand, na 14 dagen met Inecto Hand & Nail Cream in huis? "Ik vind het een perfecte handcrème; mijn nagels lijken minder snel te breken en mijn handen voelen fijner en gladder." - "Wat ik niet verwacht had: ik kan mijn handen nu ook makkelijker schoon krijgen. Ik had altijd diepe kloven waar het vuil in bleef zitten!" - "Duidelijk zachtere handen, maar nog steeds een beetje harde nagelriemen" - "Mijn handen voelen nu heerlijk zacht aan, ze zien er ook verzorgder uit. Bij de nagelriemen merk ik nog niet heel veel verschil. Dat komt misschien nog?" - "Mijn handen zijn lang niet meer zo droog, ook niet na een paar dagen werken, waarbij ik mijn handen vaak moet wassen. Vroeger had ik dan altijd een trekkerig gevoel" - "Lekkere subtiele kokosgeur, dat vind ik fijn bij een handcrème." - "Ik merk dat Inecto Argan goed voedt en hydrateert. Het laat ook een beschermend laagje achter. En toch geen plakkende handen zoals bij andere olie in handcrèmes!"

Verbeteringen?

Kan er nog iets verbeterd worden, in het laboratorium van Inecto Naturals? Eerlijk zeggen! "Nou, de handcrème met arganolie zelf is dus perfect. Ik zou alleen liever een handige klikdop op de tube willen. Of een fles met pompje? Dat is makkelijker als je net je handen verzorgd hebt. Nu zit er een losse draaidop op." - "Ik vind een verpakking met bruin nooit zo mooi, maar ja het past weer wel bij de kokosnoot die er in zit." - "Voor mij mag het effect op handen en nagels nog wel wat sterker" - "Ik zou het niet weten, er is niks op aan te merken. Geen minpunten. Superproduct!" - "Een heel fijne handcrème die lekker smeert. Ik heb geen droge handen meer dankzij Argan van Inecto Naturals!" - "Een product waar ik al tijden naar op zoek was. Minstens zo goed als pure olie, maar veel handiger omdat het sneller intrekt en niet plakt. Het hydrateert en verzorgt mijn handen uitstekend! Ik heb nog niet eerder een betaalbare handcrème gevonden waar ik zo tevreden over was!"

Zelf ook eens de verzachtende en voedende Hand & Nail Cream van Inecto testen?

Het is van Inecto Naturals en dat zegt al wat: 90% natuurlijk, zuivere arganolie als belangrijkste bestanddeel, dermatologisch getest, vegan friendly en vooral: prima hydraterend, verzorgend en verzachtend. Zeg hallo tegen hydratatie van je handen en nagels. Je ziet het staan op onze pagina om Inecto Hand & Nagel Crème te bestellen.

Kijk even - zelfs het prijsje is heel zacht bij Koopjesdrogisterij! Dat wil ik ook!