Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Isostar Cranberry High Energy Bar

NIEUW: Isostar maakt nu ook een onoverwinnelijke energiereep

De High Energy Sport Bar - natuurlijk gemaakt door dé expert in sportvoeding. Vol cranberries, rozijnen en snel werkende vruchtsuikers. Dus belachelijk veel energie & power, altijd binnen handbereik. Om op tijd te herstellen, om krampen te voorkomen, om veel langer door te kunnen gaan!

Denk je aan fijne sportdrankjes, dan denk je aan Isostar

Ze weten daar alles van de combinatie sport, voeding en energiehuishouding. Of het nu om (extreme) duursporten gaat, zoals triatlon of langeafstandszwemmen en wielrennen, om flitsende balsporten of om fitte en gezellige teamsporten met je vrienden: je lichaam kan niet zonder extra energie boost op zijn tijd om het vol te houden. Bij Isostar is dat allemaal pure wetenschap. Met een smaakje, want dat telt ook.Dát moet ons testpanel proberen, dachten we. Want zo'n sportieve krachtpatser van een vruchtenreep hoort écht in ons assortiment! Isostar is tenslotte ook subsponsor van de KoopjesDrogisterij schaatsploeg - en die gaat lekker hard!

Het testpanel? Ze waren bijna niet meer te stoppen

Iedereen deed mee: schaatsers, fietsers, bodybuilders uit het explosieve krachthonk, teamsporters als volleyballers en korfballers, hardlopers-van-de-lange-adem. Mannen en vrouwen, van alle leeftijden vanaf 16 jaar. Wat bleek? Je moet er even aan wennen, meteen energie krijgen dankzij een stevige reep. Even uit de comfortzone dus, want vloeibare sportvoeding is (nog altijd) veel gewoner. Het beste bewijs:

Mensen die nog nooit eerder sportvoeding hadden gebruikt, reageerden over het algemeen enthousiaster! Een enkeling: "Eigenlijk prettiger dan zo'n kil, klotsend drankje''. Ook nu blijkt weer: smaken verschillen behoorlijk.

De bodybuilders, die vooral aan krachttraining doen: "We weten het nog niet, een 6 voorlopig". Fanatieke fietsers, slanke hardlopers en regelmatige bezoekers van de sportschool: "Zeker een 8, misschien wel een 10!".

De korfbalsters 'wonnen' de test: "Geweldig, super effectief, vooral als je het een tijdje voor de wedstrijd gebruikt''. Hoe smaakt hij? Voor de een heerlijk, "ruikt best lekker", voor de ander niet bijzonder. Eén tester had nog nooit een Isostar product geprobeerd en was ter plekke fan!

Nog voor verbetering vatbaar: de gebruiksaanwijzing. Ben je geen ervaren gebruiker van sportvoeding, dan is de tekst over nut en momenten van gebruik soms wat geheimtaal. Onze tip: kijk ook op onze blogoverzicht - vol geweldige adviezen en coaching op het gebied van afslanken, voeding en sport, met duidelijke uitleg! Bijvoorbeeld over het nemen van vitaminesupplementen. Een aanrader dus? Bijna alle leden van het testpanel zijn in ieder geval nieuwsgierig naar meer.

Is het wat voor jou, al die energie in één enkele reep?

Je zou hem moeten proberen. Ideaal: tijdelijk is hij voordeliger! Je arme tegenstanders op het sportveld zijn alvast gewaarschuwd . . .

Bekijk de aanbieding >