Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Eindelijk. Het geheim. Kneipp Beauty Secret Body Cream review

Wat een lange naam, mensen van Kneipp, zul je zeggen! Is dat niet wat veel voor een eenvoudige, intensief verzorgende, no-nonsense bodycrème? En dan vergeten we nog de woorden 'Intense Care' en 'Zichtbare Vitamine Q10 parels'. Het kon allemaal maar net op het potje van Kneipp. Eerst even over die Kneipp. Dat is dus niet de keeper van Bayern München met een droge huid van het langdurig in de zon en wind staan. Met 'Beieren' zat je wel aardig in de buurt: Kneipp is de wereldberoemde natuurarts Sebastian Kneipp, zo'n beetje de uitvinder van de geduldige natuurgeneeskunst op basis van heilzame planten en kruiden. Helemaal vegan dus, al bestond dat woord 100 jaar geleden nog niet. Natuurlijk kwam die naam je bekend voor, al is het maar van dat piekfijne Duitse kuuroord, waar je in de Wellness een verkwikkende Kneipp-kuur kon volgen. Iets met hydrotherapie en een 'Wassertretstelle', een ondiep badje waar je met je vermoeide Kneipp benen doorheen kon banjeren, tegen de stress. Ter zake: Kneipp Beauty Secret Body Crème met Q10-parels is een ultramoderne, uitgebalanceerde, high-tech body crème, met een hoge concentratie natuurlijke oliën. Ontwikkeld in de geest van Kneipp en op advies van dermatologen die graag “respect voor het natuurlijke microbioom van de huid” zien. Vrij vertaald: wees zuinig op je huid, geen geknoei met chemisch reinigen, alleen netjes verzorgen en de natuurlijke beschermlaag van je grootste orgaan in stand houden. Dat is altijd veiliger dan zomaar een vage body crème. O ja, die Vitamine Q10 (je mag ook Co-Enzym zeggen) speelt een rol bij de energiehuishouding in je huidcellen, het is bovendien een antioxidant. En het ruikt bij Kneipp ook nog eens lekker, zoals je weet van Kneipp douchegel en Kneipp badschuim. Geen parabenen, geen microplastics die later weer in de oceaan terechtkomen, geen siliconen, geen minerale oliën, geen dierlijke producten. Just Kneipp. Wel zo fijn dus.

Wat vindt ons kritische Testpanel van Kneipp Beauty Secret Body Crème? Geheim zeker?

Altijd weer interessant, waarom iemand Kneipp body crème graag op de proef wil stellen: “Kneipp is altijd een eerlijk merk, dus dat zal bij deze bodycrème van Kneipp ook wel.” - “Ik zoek een goede bodycrème voor droge huid die snel intrekt.” Hoe vaak gaat het potje Kneipp Beauty Secret Body Crème met Q10-parels open? Dat varieert van elke dag tot “een paar keer per week”. Veel belangrijker: hoe voelt je huid aan, na zo'n Kneipp body crème behandeling? “Heerlijk zacht!” - “Niet plakkerig, lekkere geur, fris!” - “Ruikt subtiel, niet te overheersend, mijn huid is minder droog met deze Kneipp huidcrème.” - “Nog even dit: voor mij heel belangrijk dat er niks engs in deze Beauty Secret Body Crème van Kneipp zit, geen parabenen, geen microplastics, helemaal vegan.” De prijs? Klopt, Kneipp bodycrème is niet spotgoedkoop (het is geen huismerk van het voordeelschap), maar de reacties zijn positief: “Prima prijs voor zo'n goed Kneipp product.” - “Ik zie geen verbeterpunten.” - “Nou ja, misschien kan Kneipp er een spatel bij doen, zodat je niet met je vingers in de bodycrème hoeft?” - “Misschien nog iets meer voedende bestanddelen?” Iemand anders: “Je hebt heel weinig crème nodig, je ziet vrijwel meteen resultaat! Niet plakkerig, trekt mooi in.” - “Eindelijk een goede bodycrème waar ik geen jeuk van krijg. Haha, bedankt Kneipp.” - “Ik ben tevreden over alles in deze Kneipp Beauty Secret Body Crème met Q10-parels! De geur, de structuur, parabenen-vrij en natuurlijk het resultaat: een huid die goed gevoed en soepel aanvoelt. Rapportcijfer 10! O, ben ik lang niet de enige met een 10 voor Kneipp? Nog 7 leden van het testpanel? Ik kijk er niet van op! Mijn vrienden en kennissen vragen al of ik erover op wil houden; al zijn ze wel benieuwd naar Kneipp body crème met Q10-parels intussen. Ik ga de aanbiedingen in de gaten houden!”

Laat je niet gek maken. Probeer die bodycrème van Kneipp zelf

Eerlijk is eerlijk: de zachtste en de beste manier om je huid goed te verzorgen. Geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen, geen foute microplastics, puur natuur zoals iedereen dat van een degelijk Duits Kneipp product verwacht. Lekker geurtje mooi meegenomen. Je huid kikkert er gegarandeerd van op, deze Kneipp body crème met als turbo-ingrediënt wat duidelijk zichtbare Vitamine Q10 parels. Wij zeggen: doen. Nu je eigen Kneipp Beauty Secret Body Crème bestellen >

"Heerlijk product voor dagelijks gebruik."

"Het ruikt lekker, trekt snel in, voelt fijn, ben enorm tevreden over alles."

"Je hebt weinig crème nodig en het geeft direct een zichtbaar resultaat."

Kneipp Beauty Secret Body CrèmeMeteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!