Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Kneipp maakt super producten!
  • Mijn huid voelt heerlijk
  • fris en zacht.

Minpunten:

  • Ik vind Kneipp best duur,
  • te duur eigenlijk.

9

Wat maakt Kneipp zo lekker Kneipp? Douchen met Kneipp douche foam bijvoorbeeld!

Tip om flink geld te besparen - en meteen iets goeds te doen voor het klimaat. Je mag kiezen: een geheel verzorgde, best wel peperdure Kneipp-Kur in zo'n stijf Duits kuuroord met witte jassen en waterstraaltherapie, waarbij je op je blote bast wordt geslagen met berkentakken - allemaal voor je eigen bestwil. Of optie twee: voor een prikkie jezelf thuis onder de douche inzepen met Kneipp Douche Foam Beauty Geheim. In het Frans op de verpakking: Le Kneipp Mousse de Douche. Zacht, schuimend, tintelfris ruikend, dat hoor je al aan de naam.

Kneipp, dat is toch dat wereldberoemde A-merk, genoemd naar Sebastian Kneipp, de Beierse grondlegger van de natuurgeneeskunde, iemand die als een van de allereersten de heilzame kracht ontdekte van kruiden, hydrotherapie, goede voeding, trainen om fit te blijven? Voor de jongste Koopjesdrogisterij koopjesjagers: dat is nu allemaal heel gewoon, 130 jaar geleden in 1890 echt een regelrechte uitvinding. In Noorwegen vraag je bij de bakker om het beste volkorenbrood - dan krijg je Kneipp-Brød. Ongesneden natuurlijk. Kneipp doet ook aan voedingssupplementen: gezond afslanken met Kneipp thee - pardon 'gewichtsbeheersing' met Kneipp thee.

Met Kneipp douche foam beauty geheim is iets geks aan de hand. Alle productlijnen op de website van de familie Kneipp heten naar een natuurproduct: Kneipp arnica, Kneipp rozemarijn, kersenbloesem, lavendel, jeneverbes, wat hebben ze nog meer geplukt bij Kneipp? Behalve de serie Beauty Geheim, douche foam of badolie met arganolie en olijfolie, die heet dus Kneipp Beauty Geheim. Groeit niet aan een boom of struik. Het is ook geheim. Ons testpanel stond dus voor een Knijpend Raadsel: waarom is deze Kneipp douche foam zo fijn?

Doodgewoon Testpanel test bijzonder doucheschuim van Kneipp.

Dit keer weinig gezondheidsklachten bij de deelnemers, gewoon de wens om lekker fris en schoon te worden, met goed douchespul uit de Kneipp-fles.

Bijna iedereen kent het merk Kneipp al: "Ruikt altijd zo heerlijk" - "Kneipp is zacht en subtiel". Wat vinden we van de geur van Kneipp Douche Foam Beauty Geheim? Dat kan heel kort: "Ik ben verslaafd!" - "Gewoon goddelijk!". Een enthousiasteling met een scherpe neus verzint er meteen een korte Kneipproman over: "Ik vind de geur van deze Kneipp heel apart, heeft iets poederachtigs, heel licht in het begin. Daarna ruik ik een diepere, vollere ondertoon die me heel bekend voorkomt." Bij Koopjesdrogisterij zeggen we dan: "Denk ook een klein beetje aan het milieu, want in de tussentijd zijn er alweer een paar liter kostbaar drinkwater weggespoeld onder de douche."

Een goede douche foam moet schuimen! "Heerlijk, die Kneipp. Het kan me niet genoeg schuimen!" Het doet blijkbaar ook wat: "Na een weekje douchen met Kneipp Douche Foam heb ik een heerlijk zachte, gevoede huid." - "Ik kocht altijd wat er in de aanbieding was: Fa, Dove, Rituals, Kruidvat, Nivea. Ik vind Kneipp best duur, te duur eigenlijk." Daar is lang niet iedereen het mee eens: "Prima prijs, als je let op de kwaliteit en de goddelijke geur!"

Kunnen ze bij Kneipp nog wat verbeteren, ook nu Sebastian Kneipp zelf al een tijdje niet meer leeft? "Misschien iets makkelijker te doseren?" - "Ik wil eerst dunne gel zien, dan pas schuim." Dat is gek, want bij alle andere testdeelnemers levert een kneepje Kneipp gewoon een handje gel op. Precies genoeg.

Voordelen van douchen met Kneipp Douche Foam Beauty Geheim zijn er genoeg: "Mijn huid is niet meer droog of ruw, heerlijk fris en zacht!" - "Mijn huid voelt lekker na het douchen!" Hadden we al gezegd dat Kneipp Douche Foam lekker ruikt? Ja, toch? "Zeker weten, dit ga ik vaker kopen." - "Mijn vriendinnen en vrienden zijn ook al nieuwsgierig geworden naar Kneipp." - "Kneipp maakt super producten!"

Dan de rapportcijfers - hou je vast, want dat hadden we nog niet eerder gezien in een Kritische Koopjesdrogisterij Kneipp Keuring: het laagste cijfer is een . . . 8. De rest vult 9 of 10 in.

Ben jij al fan van Kneipp?

Begin met de makkelijkste manier om je beter te voelen, lekkerder te ruiken: iedere dag douchen met Beauty Geheim Douche Foam. Bij Kneipp stopten ze een eeuw kennis over kruiden, natuurgeneeskunde en huidverzorging in een handig Kneipp-flesje. Zo simpel is het. Ons testpanel wilde er maar twee woorden over kwijt: "Lekker? Goddelijk!" Daarna gingen ze weer douchen. Weet je wat jij moet doen? Nu bestellen >

"Ruikt altijd zo heerlijk."

"Ik ben verslaafd! Gewoon goddelijk!"

"Ik kocht altijd wat er in de aanbieding was: Fa, Dove, Rituals, Kruidvat, Nivea. Ik vind Kneipp best duur, te duur eigenlijk."

"Prima prijs, als je let op de kwaliteit en de goddelijke geur!"

"Misschien iets makkelijker te doseren?"

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!