Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • De sterke geur blijft lang hangen.
  • De foam smeert makkelijk
  • Je voelt je heerlijk verfrissend
  • na het douchen
  • De fles is lekker stevig

Minpunten:

  • De prijs mag wel wat naar
  • beneden

8.4

Het lijkt gewone, doordeweekse douche foam. Het ís Kneipp Goodbye Stress Douche Foam!

Kneipp? Kneipp? Is dat niet de hoogstpersoonlijke uitvinder van de natuurgeneeskunde en - nu hij toch zo gezond bezig was - ook maar even de weldadige hydrotherapie? De Duitse dokter Sebastian Kneipp, ontdekker van wonderbaarlijk genezende planten en heilzame kruiden, gewoon te vinden in de berm van de Autobahn? Kloppt. Dat is hem.

Nature’s Expert, Since 1891, staat er niet voor niks op alle Kneipp verpakkingen. In het Engels, want intussen is Kneipp een wereldmerk dat niks meer hoeft te bewijzen. Bij Kneipp weten ze dat je body in feite ook een stukje natuur is - ze plukken plantjes waar jij en ik nonchalant op zouden trappen, ze kneippen ze fijn en maken er puur natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen van.

Venkel en sennablad is goed voor je stoelgang, van lavendel word je rustig, jeneverbes helpt je spieren te herstellen, het lieve onkruidje arnica is zo’n beetje overal goed voor. Zelf noemen ze het ‘Plant-Based Bath and Body Care’. Is het niet heerlijk dat zo’n knappe Kneipp verpleger bij jou thuis de persoonlijke hygiëne komt regelen? Douche Foam - op zich al lekker - die niet alleen je schmutzige haar reinigt, maar waar je ook nog eens oneindig relaxed van wordt, vlak voor het slapen gaan. Komt gewoon door de essentiële olie uit rozemarijn en watermunt, of ‘mentha aquatica’ van de lipbloemfamilie, het zorgzame zusje van de muntblaadjes die je door de muntthee roert.

Kneipp speurde er met zijn Duitse herder complete alpenweides voor af, jij kunt deze stressverlagende douche foam van Kneipp gewoon bestellen bij Koopjesdrogisterij, soms met kortingen waar je akelig zenuwachtig en hyper van wordt.

Het Testpanel nam een kneeppje doucheschuim van Kneipp

“Het ruikt heerlijk” daar begint het al mee. Niet alleen tijdens het douchen of badderen, lang daarna, als je jezelf al afgedroogd hebt. De prijs van Kneipp Goodbye Stress Douche Foam, die vindt de helft wel wat aan de hoge kant. “Ik wacht wel even de aanbieding af” - Maar ok, “je hebt maar een klein beetje nodig - 1 keer drukken en je hebt al genoeg! Schuimt lekker!”

Voor verreweg de meesten is de ‘Goodbye Stress’ variant met munt en rozemarijn de eerste kennismaking met Kneipp frisheid, sommigen kenden al de Kneipp verwennerij van plantaardige oorsprong zoals Kneipp vijgen-arganolie, Kneipp Amandelbloesem of Kneipp ‘Morning Kiss’. Meevaller: niet alleen fris en schoon, ook goed voor je huid: “Heerlijk, mijn vel voelt als herboren!” - “Hydrateert geweldig, dat had ik nog niet eerder meegemaakt met douche foam.” Stiekem ook een verzorgend beautyproduct dus, uit de Kneippfles. Al zijn er ook twijfelaars die beweren: “Hydrateren, dat doet toch elk willekeurig product, niet alleen Kneipp?”

“Voelt zacht aan, het ruikt net alsof je in de sauna bent.” Wat niet veel Nederlanders en Belgen weten: veel sauna-eigenaren knijpen stiekem een flesje Kneipp leeg in hun luchtverversingssysteem! Heeft dat ‘Goodbye Stress’ van Kneipp nog enige betekenis? De helft antwoordt: “Mwah, een beetje wel, al moet je daar veel fantasie voor hebben.” De andere helft: “Zeker weten. Na een hectische dag voel ik me met een douche met Kneipp douche foam weer helemaal zen.”

Goed om te weten: in de Goodbye Stresslijn van Kneipp zit niet alleen deze douche foam, voor de liefhebbers is er ook Goodbye Stress badolie en doucheolie. “Die ga ik zeker proberen, lijkt me heerlijk!”

Eindconclusie: Kneipp heeft met watermunt en rozemarijn “een fijne, zachte foam” weten te bedenken, “veel fijner dan ander badschuim” - “Lekker spul, werkt relaxend!” Iemand krijgt er zelfs meer arbeidsvreugde door: “Ik ben geen ochtendmens, dus wat extra energie is welkom als ik vroeg moet gaan werken.”

Doe de test met Kneipp Goodbye Stress gewoon thuis een keertje!

Schone, frisse, verleidelijk ruikende douche foam van een Duitse netheid en reinheid, waar je ook nog eens de stress mee uit de badkamer verjaagt. Bestaat dat? Zeker weten: het is van Kneipp, een wereldberoemde naam in natuurvoedingswinkels en bij de betere drogist. Kneipp Goodbye Stress Douche Foam om precies te zijn. Het enige nadeel: het kost veel tijd. Je wilt voortaan alleen nog maar douchen, douchen, douchen met je Kneipp. En dan slapen. Dromen van douchen en schuim op je skin. Bestellen die Kneipp Douche Foam. Nu!

"Heerlijk, mijn vel voelt als herboren!"

"Hydrateert geweldig, dat had ik nog niet eerder meegemaakt met douche foam."

"Hydrateren, dat doet toch elk willekeurig product, niet alleen Kneipp?"

"Voelt zacht aan, het ruikt net alsof je in de sauna bent."

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!