Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel La Montine Vitamine E huidcrème

Alleen natuurlijke verzorging van je huid graag?

Dan kies je voor zuivere Vitamine E

Gezien bij je eigen online drogist: een klein, lief, onopvallend, wit potje. Een potje dat écht wat kan, als het gaat om het tegengaan van veroudering van je huid of verzorging van een droge, vermoeide huid. Het is La Montine Vitamine E huidcrème. Vitamine E is dus géén modern bedenksel uit een eng Zwitsers chemisch laboratorium. La Montine komt ook niet uit de Italiaanse Alpen. La Montine komt uit Drachten, Friesland. Waar ze bij Emonta ("natuurlijk goed") ooit de knoop doorhakten: "We maken alleen natuurlijke voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica". Je zou ze kunnen kennen van eigen merken als Wapiti en Tai-Ginseng.

De huidcrème van La Montine gaat (terecht!) helemaal uit van de kracht van de ontkiemende tarwekorrel: boordevol Vitamine E zitten ze, die korrels. Met een wetenschappelijke naam: tocopherol. Het zou flauw zijn, als je er nu pas in gelooft. Vitamine E helpt tegen veroudering van je huid en beschermt - net als de antioxidanten die je kunt eten (broccoli, boerenkool, spruitjes!) - prima tegen de schadelijke werking van zuurstof en zonlicht op je tere vel. Oxidatie betekent letterlijk 'uit elkaar vallen' - vergelijk het maar met het roesten (oxideren) van oud ijzer. Dat wil je niet, daarvoor moet je huid nog te lang mee!

Koopjesdrogisterij stuurde een Testpanel een potje La Montine Vitamine E huidcrème.

Samenstelling van het panel: opvallend veel dertigers. Blijkbaar de leeftijd waarop je als vrouw gaat denken: "Wacht even, ik kan iets doen aan de veroudering van mijn huid, die vroeg of laat aan de deur klopt." Maar er waren meer redenen om La Montine Vitamine E crème een kans te geven: droge huid, gevoelige huid, eczeem-gevoelige huid. Droog in allerlei varianten: droog en dof, droog en schilferig, na het douchen trekkerig.

La Montine, daar had nog nooit iemand van gehoord. De sobere, functionele verpakking is ook niet iets wat je lang bijblijft bij het winkelen of online winkelen. Van een bedwelmende geur moet La Montine het ook al niet hebben. Zouden het de ontkiemende tarwe zijn? De meningen: "Tsja, neutraal" en "Geen bijzonder lekkere geur eigenlijk."

Na 14 dagen regelmatig gebruiken is La Montine Vitamine E huidcrème ineens stukken populairder: "Mijn huid is vol, veerkrachtig, voelt veerkrachtiger!" - "Veel minder droge en gevoelige huid!" - "La Montine Vitamine E huidcrème heeft een heel goed effect op mijn huid: veel zachter nu." - "Een wereld van verschil: mijn huid voelt zachter." - "Mijn huid straalt!" - "Al na 3 dagen zichtbaar effect met La Montine!"

Nog meer goed nieuws? "Trekt snel in en voelt niet vettig, dat is een pluspunt." - "Snel effect, doet precies wat het belooft."

Zijn er dan écht geen verbeterpunten? "Nou ja, eigenlijk alleen de suffe geur en de saaie verpakking. Daar koop je La Montine niet voor."

Over de prijs van La Montine Vitamine E huidcrème ook al weinig klachten. Precies eentje. De rest twijfelt alleen tussen "goedkoop zelfs!" en "heel redelijk voor wat je er voor krijgt!"

Een geweldige score van 44% die zegt "ik ga het nu zeker zelf kopen" - nog eens 31% denkt daar heel hard over. Is La Montine een aanrader voor anderen met een moeilijke huid of een huid die gewoon wel eens verwend wil worden? Zeker weten. Meer dan 80% heeft wel een vriendin of vriend die ook moet weten dat La Montine bestaat. "Ik heb het restje van mijn proefpotje aan een kennis met een extreem droge huid gegeven - en die is heel tevreden over La Montine met Vitamine E!"

Vitamine E is intussen een bekende huidverbeteraar in de beautywereld, de naam La Montine kan nog wel wat bekendheid gebruiken. Misschien dat één van de antwoorden op de slotvraag twijfelaars helpt, op weg naar La Montine bestellen: "Lekkere huidcrème voor een mooie prijs!"

Nog niet zo lang hot, maar eigenlijk al heel oud: Vitamine E als antioxidant.

De Vitamine E huidcrème van La Montine zit er vol mee. Zo'n 13 % pure tarwekiemolie mevrouwtje! Dus puur natuur. Omdat Vitamine E in vet oplosbaar is, kan het doordringen tot je diepere huidlagen. Resultaat: goede bescherming tegen veroudering van je huid. Met zichtbaar en voelbaar resultaat. Ook voelen wat ons kritische Testpanel voelde?

Regel nu je eigen voorraadje dagelijkse, weldadige Vitamine E. Het past bij La Montine in een heel klein potje. Kijk bij de huidverzorgingsproducten en bestel!