Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Lucovitaal Melatonine kruidenthee – niet eerder was thee zo slaapverwekkend!

Van weinig dingen kun je zo eindeloos wakker liggen als van slaapproblemen. Een goede nachtrust, lekker slapen, het is keihard nodig om je overdag beter uitgerust te voelen. Wat doe je eraan, als slapen niet altijd meteen lukt? De ene moeilijke slaper zweert bij het programma Business TV van Harry Mens, de andere hoopt dat praten met een doodsaaie collega of suffe huisgenoot gaat helpen.

Pas in het ergste geval wil je tenslotte de stap zetten naar de verslavende chemie van slaappillen van de huisarts! Doodeng eigenlijk - en je zit er vaak voorgoed aan vast. Probeer eens milde Lucovitaal Melatonine kruidenthee, want je wilt natuurlijk zélf je moment van slapen bepalen!

Melatonine is een lichaamseigen hormoon; het zorgt ervoor dat je slaperig wordt als het donker wordt. Soms raakt dat biologische ritme verstoord, door jetlag of nachtdiensten. Chronische slapeloosheid maakt somber, je reactievermogen neemt af, je concentratie holt achteruit. Logisch dat je zoekt naar een natuurlijk slaapmiddel als Valdispert tabletten, Valeriaan Druppels of A.Vogels nachtrust tabletten. Maar die doen toch allemaal een beetje aan de dokter en ziekte denken. Een kop Lucovitaal Melatonine kruidenthee in de avond is een gezellig én lekker ritueel. En stiekem nog rustgevend en ontspannend ook (hop, citroenmelisse). Dat wilde ons wakkere Testpanel van Koopjesdrogisterij gráág proberen.

Was dat een beetje slaapverwekkend, de avondthee van Lucovitaal?

Het Testpanel van Koopjesdrogisterij behoort niet tot de állerslechtste slapers. Minder dan de helft had wel eens Melatonine tabletten gebruikt. Nou ja, eentje zit met chronische slaapproblemen, en die had “alles geprobeerd wat er maar is”. Grote teleurstelling: bij haar hielp de Lucovitaal Melatonine kruidenthee niet. Er waren er nog twee die “uren naar het plafond lagen te staren”, óndanks de Lucovitaal Melatonine kruidenthee.

Het gemiddelde oordeel wisselde van “ik sliep sneller in, maar sliep niet dóór” en bij een ander was het precies andersom! Maar ook een aantal vielen “snel in slaap”. Zelfs een paar die “als een blok” sliepen na de ontspannende kruidenthee van Lucovitaal

Iemand schreef: “Het heeft mij zeer geholpen. Ik geef een 10”! Over de smaak van de Lucovitaal Melatonine kruidenthee waren de meeste mensen behoorlijk tevreden. Van “Gewoon lekker” tot “Ik kan dit de hele dag wel drinken”. En de prijs? Vond iedereen prima. Conclusie: dit is echt een avondthee die mensen met slaapproblemen zélf moeten proberen. Eén panellid viel namelijk zo snel in slaap dat ze de vragenlijst niet meer op tijd in kon vullen. We hopen dat het goed met haar gaat. </p Waarom naar de apotheek als je Koopjesdrogisterij hebt? Lucovitaal werkt. Met mild kalmerende kruiden van Moeder Natuur en als definitieve knock-out naar dromenland lichaamseigen melatonine, het natuurlijke seintje om slaap te krijgen. Vergeet slaaptabletten! Lucovitaal bestellen? Wel even vooraf betalen, want we weten uit ervaring dat wie Lucovitaal Melatonine kruidenthee eenmaal in huis heeft, vaak in een diepe, diepe slaap terechtkomt. Naar de productpagina van Lucovitaal >

Beter slapen zonder doktersrecept? Wij zeggen: Lucovitaal Melatonine kruidenthee!

"Ik sliep sneller in, maar sliep niet dóór"

"snel in slaap"

Over de smaak: "Ik kan dit de hele dag wel drinken"

"Het heeft mij zeer geholpen. Ik geef een 10."

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!