Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Geurloos, smeert lekker uit
  • Makkelijk aan te brengen
  • Niet vet
  • Heerlijk zacht

Minpunten:

  • Prijs
  • Verpakking kan mooier
  • Geur

8

Voor Huisvrouwen en minder hardwerkende mensen: Lucovitaal WerkHanden Crème!

Het staat duidelijk op de opvallende tube van Lucovitaal: Super Crème voor Werkhanden. Gemaakt voor extreem droge en beschadigde handen, ook al werk je heel weinig. Het is even zoeken tussen de 1001 verzorgende en verkwikkende producten die Lucovitaal maakt: van magnesiumthee tot visolie, van bamboe sokken tot rijst en multivitamines als voedingssupplementen, van kokosolie tot maaltijdvervangers voor mensen die kampen met gewichtstoename. Lucovitaal snapt het allemaal - en draagt een gezond steentje bij. Lucovitaal is een begrip in de wereld van de verzachtende zalfjes en crèmes.

Lucovitaal Werkhanden Crème kun je makkelijk verwarren met de bijna gelijknamige O'Keeffe's Working Hands - die je trouwens óók makkelijk kunt bestellen bij Koopjesdrogisterij. Ons kritische Testpanel had even geen keus: zij gingen een tijdje de droge, pijnlijke handen vol scheurtjes en kloven te lijf met Lucovitaal Werkhanden Crème.

Wat is de zachte kracht van Lucovitaal Werkhanden Crème?

Algemene klacht in het Lucovitaal Handen Hospitaal: "Erg droge handen, scheurtjes zelfs!" Hielp het een beetje, smeren met hydraterende en verzorgende Werkhanden Crème? Eerste indrukken: "Bekende naam, dat Lucovitaal. Mooie, duidelijke verpakking. Dat belooft wat!" - "Geen opdringerige geur, gewoon neutraal. Lekker. Het gaat om droge handen, nergens anders om!"

Na 14 dagen gebruik kan Lucovitaal al rekenen op de eerste enthousiaste complimentjes. "Elke dag een beetje Werkhanden Crème en je handen blijven altijd lekker zacht." - "Zachtere huid, minder kloofjes." - "Mijn handen voelen soepeler." - "Je moet Lucovitaal Werkhanden wel regelmatig gebruiken, 1 keertje smeren helpt niet." - "Tip: ik smeer mijn droge handen 's avonds laat in, dan zijn ze na een nacht slapen de hele dag weer zacht." - "Super. Lekker gladde handen, ik ben heel tevreden!"

Onverwachte pluspunten? "Niet vet, trekt snel in." - "Je hoeft bij Lucovitaal Werkhanden Crème niet veel te gebruiken, het is heel zuinig, het smeert gemakkelijk in." Nog verbeterpunten, die we bij Koopjesdrogisterij mogen doorgeven aan het lab van Lucovitaal. Dat levert een hele serie commentaren op van de strekking "Niks meer aan doen, Lucovitaal, topcrème zo." Een enkeling merkt nog even op: "Moet er echt alcohol in? Zelf geen last van, maar er zijn mensen die daar niet tegen kunnen." - "Misschien alleen de prijs? Maar ja, voor deze prijs heb je wel iets heel goeds in handen, dat is ook weer zo." - "Oppassen: juist omdat het zo snel intrekt, ben je geneigd om Lucovitaal Werkhanden twee keer vlak achter elkaar te smeren. Niet nodig!" - "Ik wil liever een pot dan een tube."

De prijs van Lucovitaal Crème voor ruwe werkhanden? Een paar leden van het Testpanel neigen naar "te duur". De meerderheid is het eens: "Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb zo'n hekel aan ruwe, beschadigde handen dat ik er wel een paar euro voor over heb. Je doet bovendien vrij lang met de tube Lucovitaal van 100 ml.

Rapportcijfers van 7 tot 10, een paar keer 10 zelfs. En een voorzichtig 6-je, van iemand die zegt: "Ik vind de ingrediënten niet helemaal duidelijk en de geur onnatuurlijk. Maar ik moet toegeven: mijn pijnlijke kloven zijn weg!" Eindconclusie: "Perfect, die Lucovitaal Werkhanden Crème." - "Goed product dat heel goed helpt tegen droge handen en kleine scheurtjes in je handen." - "Lucovitaal is een echte aanrader."

Ruwe werkhanden verleden tijd met Lucovitaal Crème voor Werkhanden!

Iedereen heeft er wel eens last van: droge, schurende handen, pijnlijke kloofjes. Of je nu huisvrouw bent die altijd handen tekort komt, of monteur in de zware industrie: Lucovitaal dealt in recordtijd met je droge handen en geeft snel resultaat. Heerlijk. Probeer het zelf - voor het zijdezachte Koopjesdrogisterij prijsje hoef je het niet te laten!

"Bekende naam, dat Lucovitaal. Mooie, duidelijke verpakking. Dat belooft wat!"

"Geen opdringerige geur, gewoon neutraal. Lekker. Het gaat om droge handen, nergens anders om!"

"Je moet Lucovitaal Werkhanden wel regelmatig gebruiken, 1 keertje smeren helpt niet."

"Tip: ik smeer mijn droge handen 's avonds laat in, dan zijn ze na een nacht slapen de hele dag weer zacht."

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!