Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • De zeep ruikt heerlijk
  • Originele en herkenbare verpakking
  • De zeep is zacht voor mijn handen

Minpunten:

  • De zeep mag wel wat dikker zijn
  • 1x pompen geeft best veel zeep

8.5

Red de planeet! Hoe dan?! Je handzeep is voortaan Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap, in stoere verpakking, straks een sieraad in je huis, niet te verwarren met ‘groene zeep’ trouwens. Het ‘Green’ in Marcel’s Green Soap betekent niet zozeer groen van kleur, maar vooral eco-groen!

Marcel van Marcel’s Green Soap is een kampioen ecologisch denken. In Marcel’s Green Soap producten zit bewust 100% natuurlijke ingrediënten. Met Marcel's Green Soap maak je niet alleen je huis schoon, maar ook de wereld om ons heen. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de producten zijn 100% vegan. Die koop je bovendien maar één keertje. Want: weggooien is zonde, toch? Al dat verspilde plastic… Een gezonde planeet kan alleen met minder afval. Dus: handige navulzakjes zijn gewoon te vinden in het assortiment van Marcel's Green Soap. 

Het Marcel’s Green Soap assortiment leest als de menukaart van een trendy vegetarisch restaurant met eigen moestuin: spannende geuren zoals Grapefruit & Limoen, Radijs, Sinaasappel, Bergamot, Basilicum & Vetiver - de Oosterse grassoort die ook wel ‘kuskus’ wordt genoemd!

Ons Testpanel probeerde de zoet-kruidige handzeep van Marcel’s Green Soap met Sandelhout & Kardemom. Dat had net zo goed afwasmiddel, allesreiniger, shampoo, toiletreiniger of wasmiddel van Marcel’s Green Soap kunnen zijn. Leuk om te weten: Marcel ergerde zich aan alle agressieve, chemische spullen waar zijn gootsteenkastje mee gevuld was waar de wereld niet veel schoner van wordt. Er zat maar één ding op: het moest radicaal anders met een schoon huis én een gezonde planeet.

Beursbericht: wist je dat het leuke merk Driehoek sinds kort ook onderdeel is van The Green Soap Company, waar we Marcel’s Green Soap van kennen?

Wat vinden we belangrijker - de unieke geuren of de milieuvriendelijke gedachte?

“Daar kijk ik eigenlijk altijd naar, 100% natuurlijk!” - “Ruikt mild, niet te overheersend.” - “Ik kan alleen maar zeggen: Lekker, Marcel!” “Handig in gebruik ook, met dat doseerpompje op de fles Marcel’s Green Soap. Bij zeep wel zo hygiënisch.” - “Je hebt ook maar een klein beetje nodig om je handen goed schoon te krijgen.” Merkte je nog wat van de extra glycerine in Marcel’s Green Soap handzeep? “Zeker, lekker zacht, mijn handen worden minder droog bij het wassen.” - “Toch wel een duidelijk verschil met standaard handzeep.” Het merendeel was het er toch over eens dat de milieuvriendelijkheid vóór de geur gaat. Hoe leuk is dat?!

Ook belangrijk: Marcel’s Green Soap irriteert niet. Zou het komen omdat het niet volgestopt zit met agressieve chemische middelen? Vast wel.

Eindconclusie over het algemeen: “Heerlijk en eerlijk zeepje. “Heerlijk duurzaam, precies wat ik in mijn huis wil hebben staan”. ‘Superfijne zeep die het milieu respecteert, voor mij niks anders meer!”. Bijna zonder uitzondering zegt het Testpanel: “Prima prijs ook!” - “Ik ben blij dat ik Marcel’s Green Soap mocht testen; mijn vrienden zijn ook nieuwsgierig geworden.” 

De rapportcijfers liegen er ook niet om. De handzeep laat het 10’en regenen, ook een paar keer 9 en 8.

Marcel van Marcel’s Green Soap handzeep is geen prater - hij wil zeep maken!

Dus belooft hij drie dingen: Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, is heerlijk in gebruik en is verschrikkelijke eco-vriendelijk. Heerlijk in gebruik wil bij Marcel zeggen: maakt geweldig schoon en is zacht en verzorgend. Goed voor het milieu, goed voor je huisgenoot die wel eens een aai over zijn bol wil. Zelf proberen? Bekijk even alle soorten Marcel's Green Soap >

"Daar kijk ik eigenlijk altijd naar, 100% natuurlijk!"

"Zo’n gerecyclede plastic verpakking is helemaal wat voor mij!"

"Heerlijk fris, beetje citrusachtig."

"Yes, een goede vegan zeep! Top!"

Marcel's Green Soap Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!