Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Modifast Intensive Milkshake & Vla

Modifast - niet voor niks de bekendste afslankmethode.

Ons kritische testpanel proefde aardbeienvla en milkshakes. Wat vinden zij van de beloften van Modifast? Met andere woorden: hebben al die kopers van Modifast gelijk?

Waarom Modifast?

Ten eerste is het niet één afslankmethode, maar drie. Het ligt er maar net aan wat je nodig hebt en wat bij jou het slimste werkt (wat je goed volhoudt!), bedachten de professionele dieetdeskundigen bij Modifast.

In het kort: je hebt het eiwitrijke voedingsprogramma Protiplus, dat wordt ook wel de 3-2-2 methode genoemd: namelijk drie dagen streng, twee dagen licht en twee dagen 'normaal'.

Dan is er Modifast Snack & Meal, of ook wel 'Modifast Go!' - ideaal voor wie veel onderweg is, gemakkelijk op drukke dagen met een volle agenda: uitgebalanceerde repen en drankjes als maaltijdvervangers. Je valt een beetje af of je blijft lekker op je ideale gewicht.

Voor de doorzetters, die in een mum van tijd overtollige kilo's kwijt willen, is er Modifast Intensive: je vervangt al je 'normale' voeding door drie uitgekiende Modifast maaltijden. Dat kan ook, omdat alles wat je nodig hebt er in zit - maar dan vetarm en calorie-arm, in totaal maar 500 op een dag. Het is beter zo: licht, bron van vezels, verantwoorde bouwstoffen, aangevuld met mineralen en waardevolle sporenelementen. Je eet het als vla, milkshake of pudding. En dan is er nog de variant muesli.
Even goed schudden met het droge bestanddeel dat in de verpakking zit, goed mengen en klaar!

Nog een pluspunt van Modifast: je hoeft het nooit alleen te doen! Ze snappen hoe moeilijk het soms is. Op de website helpen ze je met voorbereiding, handige tips om meer te bewegen, smaakvolle en gezonde recepten voor op de dagen dat je wel een tussendoortje mag en - ook niet onbelangrijk - oplossingen voor de 'moeilijke momenten'. Want die gaan komen, Modifastgemak of geen Modifastgemak! Voor wie dat wil, is er een online coach, die je ondersteunt bij het afvallen.

Wat waren de ervaringen met Modifast Intensive?e?e?

De Intensive aanpak is zeker niet de eenvoudigste van de verschillende Modifast afslankmethodes is. Het gevecht dat je samen met je Modifast maaltje levert tegen die allereerste kilo's vraagt best wat inspanning. Daarom is het zo opvallend dat zo'n 60% van onze testers het ook wel weer vond meevallen: "best goed vol te houden." Nog eens 30% hield het ook wel vol, maar dan niet zonder hongergevoel.

In het testpanel zaten veel mensen die zichzelf zo'n 10 kilo te zwaar vonden. Ze hadden al van alles geprobeerd, maar zonder veel resultaat. Ze wilden nu wel eens weten hoe het met zo'n Modifast maaltijdvervanger zou gaan.

Over de smaken en soorten Modifast, die het testpanel mocht proeven (aardbeienvla en de drie smaken banaan, chocolade en aardbei uit het triopak milkshakes): "Ze ruiken allemaal lekker. Je krijgt er meteen zin in. Mooie verpakkingen ook!" Over de vla: "Best lekker". Toch was iedereen het eens: "De milkshakes vinden we lekkerder dan de vla". Tenminste, dat vonden ze bij deze test; hoe zit het met jou?!

De prijs? Daarover lopen de meningen uiteen. Een enkeling vindt het "best prijzig, maar je doet het ook maar een paar weken", de meerderheid zegt "reële prijs-kwaliteitverhouding", uitschieters waren er ook: "spotgoedkoop voor zulke topkwaliteit!"

Zonder uitzondering is iedereen nieuwsgierig geworden naar de andere producten van Modifast. Voor als het nog eens nodig is . . .

Aanrader dus?

Absoluut. Afslanken gaat nooit 100% moeiteloos. Dat kan niet. Dan zou er niks veranderen immers, zeker niet aan je gewicht. Maar als je het écht graag wilt, dan is een product van Modifast wel meteen de fijnste en meest trefzekere manier!

Het werkt echt. Bewezen. Ook bij onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek is dat gebleken: de Europese Commissie doet veel onderzoek naar obesitas en overgewicht. Deelnemers aan het afvalproject 'Diogenes' kregen Modifast Intensive - ze verloren flink gewicht.

Durf jij het ook eens te proberen?
Goed moment, want ook de prijs is even lekker afgeslankt, speciaal voor jou.

Je zult al snel versteld staan van het resultaat. Modifast eindigt niet voor niks op 'fast'.

Verantwoord, supermakkelijk en toch gezond afslanken is nu tijdelijk een stuk goedkoper.

Welke Modifast methode past het beste bij jouw plannen om kilo's kwijt te raken?

Proef nu alles met fikse korting.

Naar de aanbieding>