Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • De aardappel-prei soep
  • is perfect in balans
  • qua smaak
  • Gemakkelijk klaar te maken
  • De soep gaf een vol gevoel

Minpunten:

  • Een aantal mensen vonden
  • 4 keer soep op 1 dag wel veel
  • Over smaak valt te twisten
  • (sommigen vonden de soep te zout,
  • anderen te flauw)

6.3

Makkelijk en snel afvallen met Modifast low-calory maaltijdsoep Aardappel-Prei

Ons testpanel wilde er best een poging aan wagen: razendsnel een paar kilootjes kwijt, maar dan graag zonder wurgend dieet en zonder ingewikkeld gedoe met de keukenweegschaal, de pincet en de koolhydratenteller. En ook het liefst zonder de trendy variant die 'compleet vasten' heet, door de boel een paar dagen helemaal stil te leggen daar beneden. Ook wel: uithongeren. Dat vinden ze bij de kilo-afknallers van Modifast helemaal niet nodig. Wat we nodig hebben is . . . soep!

Heerlijk overzichtelijk en met een beetje goede wil nog lekker ook: vier keer per dag een Modifast Aardappel-Prei soepje met - vooruit dan maar - een toefje spinazie voor de vitaminen. Alles zit er in wat je op een dag nodig hebt, om in afgeslankte vorm te overleven. Per maaltijdsoep een behoorlijk zuinige 213 calorieën, op een hele Modifast afslankdag in totaal dus nog geen 900 calorieën. Tsja, dan kan het hard gaan met de onsjes, de ponden en in sommige gevallen zelfs hele kilo's.

De grote vraag aan onze avontuurlijke, intussen aardig wat slankere proefkonijnen: is het een beetje vol te houden, vier keer per dag Modifast low calory soep, soep en dan voor de verandering nog een keertje soep? Misschien echt een januari-dingetje, als iedereen een paar weken extra streng voor zichzelf is, op weg naar het ideale gewicht?

Vandaag op het menu: Aardappel-Prei soep van Modifast - en niks anders.

Over smaak valt goed te twisten. De een vond te zout, de ander flauw, weer iemand anders proefde iets zoets in Modifast Aardappel-Prei soep, het caloriearme dieet. Het schoot alle kanten op. Van "Brrrrr. Niet echt lekker. Apart geurtje ook wel." tot "Heerlijk, bijna jammer dat de twee dagen afvallen al bijna om zijn. De smaak is heel erg in balans."

Al vinden sommigen dat je vooral aardappel proeft, bij het afvallen met aardappel-prei soep. Het goede nieuws: "Zo'n maaltijdsoepje van Modifast geeft meteen een vol gevoel. Echt een maaltijd dus, geen tussendoortje. Ik had geen zin meer in snacken of calorierijk zondigen!" en "Ik ga hierna de andere soorten Modifast proberen!" Iemand had echt alles al geprobeerd in de afvalrace tegen de overtollige pondjes: maaltijdrepen van Modifast, shakes van Modifast, noem maar op en zij at het op.

"Zo'n soepje is wel erg makkelijk klaar te maken. Heel simpel." De meerderheid hield zich braaf aan de regels. Een dagje Modifast betekent: niks anders. Nou ja, water en thee. Een slappeling ging zich te buiten aan een geroosterde boterham! Niet de bedoeling natuurlijk, voor je het weet heb je de Modifast soeppolitie op de stoep. En je blijft langer volslank. En dan het grote minpunt van de Modifast methode 'slanker worden met soep': "Vier keer per dag Modifast soep, dat wordt wel wat eentonig!" Dat doet wat met de rapportcijfers: gemiddeld een magere 6,5.

De Modifast soepeter die een keiharde 1 gaf, drukt dat gemiddelde natuurlijk een beetje: "Het gaat me niet om de prijs, of om het resultaat van die 900 calorieën op een dag, ik vind het gewoon vies, niet lekker." Verder best wat voorzichtige 5-jes ("Niets voor mij, deze Modifast variant, ik ga weer aan de Modifast shakes!") en een paar kruidige 9's, met de aanbeveling: "Modifast Aardappel-Prei soep, je mag ook Modifast Prei-Aardappel soep zeggen, of gewoon 'dieetsoep', dat maakt voor de weegschaal 's avonds helemaal niks uit, het is een fijn maaltijd vervangend product, met een heerlijke smaak, het vult goed en het is makkelijk klaar te maken.

Oké, ik vind het wel een beetje duur. Maar toch een 9." Een paar leden van het Testpanel besloten hun eigen spelregels te maken: Modifast maaltijdsoep alleen als lunch, als avondeten iets anders voor de afwisseling. Veel gehoord: "Twee of drie dagen Modifast soep als maaltijdvervanger kan nog wel, maar daarna kun je voorlopig geen soep meer zien."

Kijk in de spiegel! Hoogste tijd voor je korte afslankkuur met Modifast Aardappel-Prei Soep

Ook wel Potatoe-Leek, zoals op de internationaal gewaardeerde Modifast verpakking staat, want afvallen met Modifast doen ze echt overal, waar ook ter wereld, Brexit of geen Brexit. Bij Modifast weten ze dus alles van afslankmethodes, dieetvarianten en maaltijdvervangers.

Op de momenten dat je spiegelbeeld, of je net weer iets te strakke broek het aangeeft, is de redding nabij. Hij heet: KoopjesDrogisterij. Je bestelt een Modifast doosje, goed voor 8 prima soepjes, waarin de calorieën heel ver te zoeken zijn. Goed voor 2 dagen afslanken zonder ingewikkelde rekenarij en zonder hongergevoel! Meteen naar de pagina met Modifast - faster than fast! naar bestellen >

"Heerlijk, bijna jammer dat de twee dagen afvallen al bijna om zijn. De smaak is heel erg in balans."

"Zo'n maaltijdsoepje van Modifast geeft meteen een vol gevoel. Echt een maaltijd dus, geen tussendoortje. Ik had geen zin meer in snacken of calorierijk zondigen!"

"Brrrrr. Niet echt lekker. Apart geurtje ook wel."

"Zo'n soepje is wel erg makkelijk klaar te maken. Heel simpel."

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!