Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Pijnloos afslanken? Vandaag alleen een toetje. Maf! Maaltijdpudding van Modifast

Modifast mag je gerust een A-merk noemen, wereldberoemd bij mensen die op gewicht willen blijven, of juist op een haalbare manier wat willen afvallen, maar dan zonder loodzware foltermethoden of erger nog: honger! Helpt het een beetje, speels modifasten in plaats van compleet vasten? Het staat gewoon zwart-op-wit op elke Modifast verpakking: “Visible results since 1977” Daar willen we natuurlijk meer van weten!

Modifast heeft nogal wat in huis. Modifast maaltijdvervangers. De Modifast dieetbox voor 7 dagen, elke dag precies wat je nodig hebt en geen gram meer, Modifast milkshakes, Modifast Protein Shape, speciaal voor uitgekiend afvallen met eiwitten en lekker weinig dikmakende koolhydraten. Modifast Intense Pudding! Betekent Intense dat dit Modifast afslankproduct intens naar vanille of hazelnoot smaakt, of dat je dagindeling er een tijdje intens saai gaat uitzien met pudding online bestellen, pudding kloppen en pudding eten?

Hoogste tijd om ons net iets te mollige Testpanel (luister, het zijn hun eigen woorden, want bij Koopjesdrogisterij vinden we iedereen mooi!) een voorraadkamer vol Modifast Intense Pudding te sturen. Eerst maar eens in de laagdrempelige smaak yoghurt hazelnoot, want dat vindt iedereen lekker. Toch?

Nog even een gouden afslankpuddingtip van de makers zelf! Want bij Modifast werken niet alleen voedingsdeskundigen, ook een paar begripvolle voedingscoaches, die hun woorden op een Modifast weegschaaltje leggen. Zij mailden ons: “Niks aan deze puddingkuur is 100% verplicht, op straffe van een zware boete voor mensen die iets te zwaar zijn.

We zeggen het ook altijd bij onze Modifast caloriearme soep of bij onze Modifast maaltijdshakes om af te slanken: variëren mag gerust. Er is écht geen Puddingpolitie die bij je aanbelt en in je koelkast kijkt of je echt wel alleen Modifast pudding eet. Wissel het gewoon af met een lichte, gezonde maaltijd, die niks met Modifast te maken heeft, een sappige fruitsalade, een dagje Modifast pudding en dan weer Modifast soep, verzin iets! Het allerbelangrijkste is dat je het volhoudt - en deze lente een paar overbodige kilootjes kwijt bent! Met Modifast pudding - onder andere!” Gaat dat lukken, denk je?

Beviel het een beetje, je afslankdagen met pudding van Modifast?

De smaak? Wisselende reacties, van “Middelmatig” en “Gaat wel” tot een grote meerderheid die het wel ziet zitten met Modifast pudding: “Verrukkelijk!” - “Ik had het niet verwacht van pudding in poedervorm, maar hij is dus écht lekker!”

Heb je er genoeg aan, alleen pudding? Eensgezindheid troef: “Modifast pudding geeft een vol gevoel. Geen honger meer.” - “Een echte maaltijdpudding. Goed stevig!” Eén testpanellid had de vraag niet zo goed begrepen, zij begon aan een wetenschappelijk artikel over de voor- en nadelen van afslanken met maaltijdvervangers, in het bijzonder die van Modifast, waarbij je toch al gewend bent om minder dan normaal te eten, terwijl enerzijds . . . kortom, we zijn het antwoord nog aan het bestuderen; we leggen het ook even voor aan een onafhankelijke voedingsdeskundige en een gedragspsycholoog. Bijna iedereen had wel eens wat van Modifast geprobeerd; aardbei-cranberry shakes, noodlesoep van Modifast, noem maar lekker op en ze stilden er hun knagende hongergevoel mee.

Nu komt het: ook zonder de Modifast tip 'Ga gewoon lekker variëren op je eigen houtje' hadden sommigen dat al heel brutaal gedaan: “Bij de warme maaltijd geen Modifast” - “Alleen Modifast pudding als ontbijt” - “Ik heb alleen de normale lunch vervangen door Modifast!” Wat wel heel keurig was: als ze Modifast pudding aten, dan alleen Modifast pudding. “Nou ja, met een beetje lijnzaad”. Vooruit dan maar.

Nog wat praktische conclusies in de puddinglogistiek: “Modifast pudding is heel makkelijk te bereiden, even opstijven in de koelkast.” Goed smeuïg, lekkere structuur, net als dikmakende yoghurt en kwark, maar dan Modifast. Een enkeling had last van 'klontvorming' (oudere lezers kennen het nog uit de tijd van poedervormige Saroma pudding, die lukte eigenlijk nooit!), wat ze ook probeerde met Modifast bijna-kant-en-klare-afslankpudding: handmixer, klopper, blender, schudbeker, keukenmachine, wijnpers, theezeefje, blote voeten in een teiltje met water en Modifast pudding. Iedere keer weer vond ze een klein klontje.

Zijn er nog wensen? Veel gehoord: graag meer per verpakking, zodat je een tijdje vooruit kunt. Graag ook een leuk kleurtje op het zilveren binnenzakje! “De prijs, die vinden we best pittig. Ook al is het heel goed spul, die Modifast pudding.” Lief testpanel, houden we er wel even rekening mee dat je een paar dagen weinig uitgeeft in de supermarkt, bij de groenteboer, bij de biologische slager, bij de slijterij en bij Janssen Party Catering, voor al uw BBQ-feestjes?

Toch, hoge rapportcijfers voor Modifast pudding yoghurt hazelnoot: vaak een 10, 9 of 8, een enkele eenzame 5 - het zullen die lelijke klontjes wel zijn? “Erg lekker en geschikt voor ieder moment van de dag!” - “Een welkome afwisseling in mijn Modifast-leefstijl.”

Wacht even, je gaat toch geen pudding eten om af te slanken? Echt wel. En veel ook.

Modifast maakt uitgekiende maaltijdvervangers. Een paar soorten zelfs. Als het maar slanker maakt. Milkshakes voor elke dag, dieetboxen voor de korte kuur, Modifast soep en - je gelooft het niet - heerlijke pudding. Een soort beloning, in plaats van een straf. Hongergevoel hoeft niet. Tijd voor je lichtgewicht hazelnootpuddinkje uit het Modifast pak.

"Ik had het niet verwacht van pudding in poedervorm, maar hij is dus écht lekker!"

"Gaat wel"

"Een echte maaltijdpudding. Goed stevig!"

"Modifast pudding geeft een vol gevoel. Geen honger meer."

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!