Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Na het smeren van de balsem heb ik geen pijn
  • in mijn armen gehad tijdens het hardlopen
  • Heerlijk, na een paar dagen kon ik al opstaan, li>
  • zonder “oh oh oh mijn knieën”
  • Smeert goed uit en trekt snel in!

Minpunten:

  • De crème is op natuurlijke basis
  • zonder parfum. Hierdoor zit
  • er een ander geurtje aan
  • De crème is bruin, dus eerst goed
  • intrekken en dan pas kleren aan!

6.3

Goed nieuws voor fitgirls van alle leeftijden: blijf soepel bewegen met Flexufit balsem.

Flexufit. Dat klinkt toch meteen naar ‘flexibel’ en ‘fit’? Klopt! Flexufit balsem is dus niet alleen goed nieuws voor fitgirls die in beweging willen blijven, ook heel goed voor de nog lang niet stramme, sportieve man die zichzelf goed verzorgt. Voor nu en voor later.

Het staat heel duidelijk in pasteltinten op de Flexufit balsem tube: Voor het behoud van soepele bewegingen. Een paar keer per dagen smeren met Flexufit mag gerust, want: 100% natuurzuivere ingrediënten. Jij leeft gezond, eet gezond, drinkt genoeg water, terwijl Moeder Natuur je een handje helpt om een soort jonge, fitte slangenmens te blijven. In de vorm van een handige gewrichtsbalsem voor dagelijks gebruik, die dus Flexufit heet.

Wat zit er in Flexufit van Namicos – en vooral: wat vond ons testpanel van die soepele gewrichtsbalsem, helemaal op natuurlijke basis? Eerst even de geheimen van Flexufit: plantaardige extracten en oliën, van gecontroleerde teelt. Zingiber, heilzaam familielid van de gemberstronk uit de groentela. Lycopodium: homeopathische moeilijkdoenerij voor ‘wolfsklauw’, het lieve kleine boskruid dat veel door homeopaten gebruikt wordt bij vermoeide ogen, blauwe plekken, verkoudheidsklachten, spierpijn. Als dat niet helpt, dachten ze bij Flexufit! Is het testpanel het daar mee eens, vroeg Koopjesdrogisterij zich af.

Eerste vraag: wat verwacht het testpanel van Flexufit balsem. Hoe soepel is soepel?

De meningen over Flexufit schieten meteen twee kanten op. Bij lang niet iedereen treedt de beloofde ‘optimale souplesse’ op de Flexufit tube meteen op. En toch ook veel blije reacties: “Wat een krachtig product, die Flexufit balsem!” Een schouderpatiënt had meteen goede hoop op een leven met minder schouderklachten, zonder de huidirritaties, vuurrode plekken of zelfs brandwonden die andere ‘milde’ massagebalsems veroorzaken.

Goed smeerbaar, trekt lekker snel in, maar wel een “gek geurtje hoor!”. Zou dat de onwennigheid met zuiver plantaardige bestanddelen zoals zingiber en wolfsklauw kunnen zijn? Even doorzetten blijkt te lonen, want: “Het werkt!” – “Vooral top voor mijn soms stramme knieën!” – “Geen pijn meer in mijn armen bij het hardlopen.” – “Na een paar dagen kon ik al uit bed komen als een jonge god, zonder oh, oh, oh, mijn knieën!” – “Flexufit verlicht bij spierklachten” – “Werkt super. Ik heb artrose en ik merk duidelijk verbetering met Flexufit balsem, elke dag een beetje.” Toch ook hier wat minder enthousiaste reactie: “Mwah, echt soepel word je er niet van” – “Helaas niks voor mij, dat Flexufit” – “Je merkt een lichte verbetering, maar echt top vind ik Flexufit balsem niet” – “Ik zie het nut er niet van in; het werkt absoluut niet.”

Heel poëtische en tegelijk nuchtere antwoorden kregen we op de vraag: beschrijf Flexufit balsem voor spieren en gewrichten in 3 woorden: “Goed. Werkt. Stinkt.” Dat weten we dan ook weer. Iemand anders schreef opgelucht op: “Heerlijk neutrale geur. Gelukkig geen Midalgan!” Net als de ‘natuurlijke’ modderbruine kleur van Flexufit (“Rare bruine kleur!”) is de prijs van Flexufit ook nog wel even wennen voor de meesten. Zelfs de prijs bij Koopjesdrogisterij, doorgaans toch een heel voordelige online drogist. “Duur!” en “Veel te duur!”

Er zit niks anders op dan Flexufit balsem een keertje zelf proberen, want we konden ook blije antwoorden noteren als: “Helemaal niet duur, een prima prijs, ik vind Flexufit geweldig want het werkt gelijk!”- “Ik vind de prijs geen belemmering; je hebt niet veel nodig en het doet gewoon zijn werk.” – “Ik heb het er al met mijn fysiotherapeut over gehad, ik vroeg of hij Flexufit balsem kende.” En er is een grote groep met voorzichtige twijfelaars, die Flexufit nog graag een tweede kans geven: “Een paar dagen testen vind ik te weinig, ik ben benieuwd wat Flexufit balsem op de langere termijn kan doen voor mijn oververmoeide spieren en gewrichten!” Je krijgt blijkbaar ook soepele hersens van Flexufit balsem, daar keken we wel een beetje van op. Maar pas op: het staat heel erg raar in je haar!

De natuurlijke methode: flexibele gewrichten dankzij Flexufit balsem. Proberen!

Je bent geen 18 meer. Je bent 19 en je hebt een vooruitziende blik. Je gewrichten en je spieren moeten nog een heel leven mee, liefst een beetje soepel en pijnloos. Makkelijker bewegen, lekkerder in je vel. Vergeet medicijnen, de fysiotherapeut en hersteloperaties: doe zelf de test met dagelijks een likje Flexufit. Lekker voor je schouders, ellebogen, polsen, knieën, enkels, nek. Flexufit balsemt alles wat je soepel wilt houden. Lekker spul hoor. Met een natuurlijke kleur en geur. Bekijk dit product nu meteen >

"Wat een krachtig product, die Flexufit balsem!"

"gek geurtje hoor!"

"Vooral top voor mijn soms stramme knieën!."

"Werkt super. Ik heb artrose en ik merk duidelijk verbetering met Flexufit balsem, elke dag een beetje."

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!