Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • + Na het wassen ruiken je haren lekker fris
  • + Ook na het uitspoelen voelt je haar nog lang zacht en soepel aan
  • + Je hebt maar weinig shampoo nodig

Minpunt:

- De shampoo schuimt weinig                        

8.0

Kijk, Nature Box Argan Shampoo. Stiekem wel wat meer dan een mooi flesje

Het kekke botteltje van Nature Box Nourishment Shampoo lijkt zo weggewandeld te zijn uit de etalage van een juwelier of designwinkel. Chic zwart, met in sierlijke gouden letters Nature Box. Maar is het ook echt wat voor je haar? Gaan je lokken er heerlijk van glanzen, kun je ermee in de felle zon zonder gezichtsverlies? Zoiets bepalen we bij KoopjesDrogisterij nooit zelf, we vragen het onze klanten, in een kritische thuistest. Natuurlijk, we hebben er een goed gevoel bij. Een prachtige 98% natuurlijke ingrediënten, alle stempels van keurmerken zoals Certified Natural Cosmetics, Vegan, het staat allemaal op het Nature Box Argan Shampoo etiket. Belangrijkste informatie, je ziet het meteen: het lijkt een onnozele pinda of amandel, maar het is de open getimmerde vrucht van de Argania Spinosa. De boom der schoonheid, de leverancier van het 'Marokkaanse goud', omdat de arganboom best zeldzaam is en het persen van de vruchten nog niet zo eenvoudig. Het is hier pas een paar jaar geleden goed doorgedrongen, Berbervrouwen uit Noord-Afrika weten het al eeuwen: voor piekfijn haar moet je bij de argannoot zijn. Als je die koud perst - en dat doen ze bij Nature Box - krijg je een olieachtige vloeistof, die diep in je haar kan doordringen. Met een rijke mix aan natuurlijke mooimakers, die óók goed werkt als je toevallig niet in de woestijn of in de stoffige bergen woont, met je moeilijke probleemhaar. De kracht van Nature Box Argan Shampoo komt helemaal uit die hoek: arganolie met onder andere vitamine E, natuurlijke vetzuren en antioxidanten. Plus een beetje linolzuur, dat na het wassen een subtiel beschermend laagje achterlaat, zodat je haar vocht kan vasthouden en minder snel breekt of raar doet. In Marokko zetten ze arganolie ook in bij huidproblemen, rommelige nagelriemen, droge lippen, of om veroudering van (droge) huid tegen te gaan. Kan ook in de keuken, als culinaire arganolie. Weer wat ontdekt! Door naar ons testpanel - hoe bevalt een tijdje haren wassen met Nature Box Argan Shampoo, de meesten “een paar keer per week”? Eerste conclusie: haal 30 mensen bij elkaar en je hebt meteen zo'n 30 verschillende soorten haar. Dat soort dingen weten ze allemaal, bij Nature Box.

Het testpanel is enthousiast!

Redenen genoeg, om de hoop te vestigen op de arganolie in Nature Box Nourishment Shampoo: “Ik heb blond haar. Mijn krullen zijn altijd eerst pluizig na het wassen. Wil ik niet meer.” - “Ik zoek al heel lang naar een goede shampoo voor mijn dochter.” - “Dun haar.” - “Droog haar.” - “Snel vet haar en altijd door de war!” - “Ik geef sowieso graag mijn mening, ook als het niet over verzorgende shampoo gaat.”- “Ik wil een goede shampoo waar geen schadelijke stoffen in zitten, zoals parabenen, sulfaten, siliconen, kunstmatige kleurstoffen. Dan vallen er een hoop af!” - “Nature Box is milieuvriendelijk en natuurlijk, dat vind ik heel belangrijk bij het kiezen van een goede shampoo.” Het is even wennen aan de olieachtige substantie, maar dan komen de voordelen al snel opduiken: “Ruikt heerlijk, die Nature Box Argan Shampoo!” - “Lekkere neutrale geur, niet overheersend” - “Wat mij betreft eigenlijk niet zo lekker, die geur van Nature Box shampoo.” - “Beetje zoet” - “Het valt me op hoe zacht je haar wordt als die Nature Box shampoo in je haar zit. Ook na het uitspoelen voelt je haar nog lang zacht en soepel aan.” - “Beetje vettig, maar het oogt helemaal niet vet of stug.” - “Je hebt maar weinig shampoo nodig.” - “Fris en schoon, lekker zacht.” - “Vooral een heel fris gevoel.” - “Ik geef Nature Box argan shampoo een 10. Boven verwachting, echt een top product!” - “Voor mij ook een 10, wij blijven het na deze test gebruiken. Misschien wel iedere dag.” Allemaal een 10 dus? Dat niet, voor sommigen is het ook even wennen: “Het schuimt niet heel hard.” - “Een andere geur zou mij definitief overhalen. Iets met citrus, kan dat Nature Box?” Ook wel een voorzichtige 8, maar met de eervolle vermelding: “Een prachtig nieuw product. Je haar gaat er echt mee vooruit!” - “Aanrader. Ik zeg doen.” De prijs voor een eigen flesje natuurlijke Nature Box Nourishment Shampoo Intense Care met arganolie, daar is de grote meerderheid het heel snel over eens: “Een prima prijs voor zo'n fijne shampoo!”

Natuurlijk. Zacht. Zuiver. Nature Box Argan Shampoo is extra lief voor lastig haar.

Haar waar je trots op kunt zijn. Haar dat niet dood is, maar leeft! Wie wil dat niet? Vergeet aanmodderen met gemene, kunstmatige ontvetters, schuimers en glansversterkers die eigenlijk in de chemobox thuishoren, laat Nature Box rustig zijn natuurlijke schoonmaakwerk doen. Beetje olieachtig, lekker fris en schoon. Allemaal dankzij de pure power van arganolie - plus een beetje aandacht van Nature Box. Stop met tobben, ga lekker ruiken! Elke bad hair day is er eentje te veel, dus wacht niet met bestellen >

"Goede shampoo. Wast lekker en mijn haar glanst en voelt lekker vol aan"

"Nature Box is milieuvriendelijk en natuurlijk, dat vind ik heel belangrijk bij het kiezen van een goede shampoo"

"Boven verwachting, echt een top product!"

Nature Box Shampoo Argan Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!