Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Naturtint CC Cream

Naturtint CC Cream anti-verouderingsbehandeling voor je haar

Wat vinden de gebruikers in ons testpanel er van? Je kent de naam misschien al van de betere, natuurlijke haarkleuring. Naturtint, naturally better staat er op de etiketten. Dat belooft wat.

Ben je al tevreden over de kleur van je haar, maar wil je ook op tijd wat doen aan anti-ageing, dan is Naturtint CC Cream geen overbodige luxe. Je kunt het een beetje vergelijken met conditioner, alleen spoel je Naturtint CC Cream er niet meteen weer uit. Zodat je haar tot de volgende wasbeurt optimaal gevoed wordt en tegelijk beschermd tegen verouderende invloeden van buitenaf: felle UV-straling in zonlicht, warmte, kou, beschadigingen en het vuil van de stad.

De zachte methode: natuurlijke ingrediënten

Als iets Naturtint heet, mag je het verwachten: verzorgende producten zonder goedkope, soms zelfs schadelijke stoffen als ammoniak om je haar te laten 'shinen' - op de langere termijn niet gezond. In CC Cream zitten alleen maar ingrediënten, die zo uit de natuur komen: sap van de bast van de Baobab boom, extract uit peulvruchten en bonen voor het herstel, tarwe-eiwit als voeding, zonnebloemwater om gespleten haarpunten te voorkomen, onder andere. Werkt het ook echt? Die vraag stelt Koopjesdrogisterij bij alle producten die grote beloftes doen, vandaar ons steeds wisselende testpanel.

Hoe denkt het Testpanel over haarverzorging met Naturtint CC Cream?

Omdat het om een anti-verouderingsbehandeling gaat, meldden zich veel 30 en 40-plussers en één verstandige tiener die er op tijd bij wil zijn. Allemaal vrouwen. Lang haar, kort haar, gekleurd en ongekleurd. Voor alle testers de eerste keer dat ze Naturtint CC Cream gebruikten. Ze geven aan nieuwsgierig te zijn, om allerlei redenen: "Graag een biologisch product" - "Moeilijk, pluizig en droog haar, nu al, dus zeker als ik ouder word" tot "Gewoon nieuwsgierig naar nieuwe dingen."

Bijna iedereen vindt de verpakking mooi ("dure uitstraling") en de gebruiksaanwijzing prima. het enthousiasme stijgt: "Ruikt lekker" - "Het voelt direct verzorgend en verstevigend" - "Smeert goed uit en voelt ook daarna lekker aan, heel erg prettig in gebruik dus". Uitzonderingen zijn er ook: "Niet zo'n lekkere geur".
Na een week met gemiddeld 3 behandelingen groeit het enthousiasme nog wat verder: "Mijn haar glanst!" - "Het is echt heerlijk spul!" - "Trekt snel in, je haar is makkelijk te kammen". Ook nu weer een enkeling die er nog meer van had verwacht - hoge verwachtingen, dat mag!

Na 14 dagen kan Naturtint bij de meeste gebruiksters niet meer stuk: "Subliem dit" - "Ik vind het erg fijn dat ik dit nu ontdekt hebt, ik ga het veel vaker gebruiken" - "Ik wil nu ook de andere producten van de Naturtint lijn wel eens proberen!". Op de vraag of CC Cream een aanrader is, zijn alle antwoorden zonder uitzondering positief. Met uitschieters als "Zeker weten, ik ga mijn vriendin vanavond nog bellen!" en "Wat een fijn product, ik merk dat mijn haar er ook blij van wordt" - "Fijn om aan deze test mee te doen, mijn haar is een stuk minder droog en ik breng het makkelijker in model."

Slotvraag: ga je het zelf weer kopen? De antwoorden verrasten ons onderzoeksteam een beetje: betrekkelijk veel "misschien wel" - en dat na alle lovende kritieken. Iemand die wel volledig overtuigd was, kwam ongevraagd met een verklaring: "De prijs. Het lijkt op het eerste gezicht best een uitgave, zelfs met de korting van Koopjesdrogisterij er al af. Snap ik wel. Er zijn natuurlijk wel goedkopere conditioners of haarverzorgers te krijgen. Maar dan moet je ook in je overweging meenemen: van CC Cream van Naturtint heb je per keer maar een heel klein beetje nodig. Met zo'n pompflesje van 200 ml doe je dus een eeuwigheid. En al die tijd is je haar blij. Wat wil je nog meer?!"

Kortom. Nog niet eerder was het zo duidelijk na een testpanel: dit moet je toch echt zelf gebruikt hebben om er een eerlijk oordeel over te hebben.

 

Je verouderende haar schreeuwt om Naturtint bescherming

Probeer het gewoon eens.

Typisch Koopjesdrogisterij: vertrouwd merk, topkwaliteit, maar dan voor een vriendelijk prijsje.

Bestel het zelf >