Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Neobio Glans & Repair

Twee slimme producten om je haar te verzorgen: neobio shampoo en neobio conditioner

Zomaar fijne shampoo online bestellen, of andere verzorgingsproducten online kopen, dat is eigenlijk niet de bedoeling bij Koopjesdrogisterij, de kritische online drogist en beautyspecialist. Heb je vragen, dan bel je onze servicelijn, of je leest voor het bestellen op je gemak de testresultaten: de ongezouten mening van gebruikers, in een eerlijk testpanel. Zeker bij A-merken als Weleda, 'kruidendokter' A. Vogel, Kneipp en neobio natural cosmetics mogen onze klanten heel streng zijn! Dit keer: neobio glans & repair. Is het wat of is het niks? De makers van neobio 'glans & repair' shampoo en conditioner beloven nogal wat: in neobio haarverzorging zit alles wat beschadigd, vermoeid en 'gestresst' haar nodig heeft. Tipje van de sluier: neobio is puur natuur, veganistisch, altijd lactosevrij, glutenvrij, simpelweg de beste natuurlijke etherische oliën uit biologisch gekweekte planten. Bij neobio shampoo en neobio conditioner gaat het bijvoorbeeld om aloë vera, lelieblaadjes en de vruchtzaadjes van de wonderboom Molinga Oleifera, die nog geen Nederlandse naam heeft.

In het Engels drumstick tree, dankzij de langwerpige peulen. Eetbaar en rijk aan proteïne (eiwitten), bètacaroteen, Vitamine C, ijzer en kalium. Bij neobio voegden ze daar nog zuivere olie uit zonnebloemen, broccoli, soja en leliebloesem aan toe. Kortom: je haar mag rekenen op een even subtiele als krachtige oppepkuur van de biologische groenteboer met veel verstand van cosmetica en beautyproducten. De naam is neobio. Natural Cosmetics uit Duitsland. Helpt het ook echt, al die liefde en verwennerij voor je haar?

Hoe zit het haar van ons testpanel na een paar weken neobio effect?

Zacht en glanzend haar, dat wil iedereen wel. Erover praten in een Koopjesdrogisterij Testpanel, dat gaat de meeste mannen met moeilijk haar nog iets te ver. 'Graag zacht en glanzend haar' was wel het topantwoord van de deelnemende vrouwen op de vraag: waarom neobio shampoo en conditioner proberen? Ook mooi meegenomen: "Ik ben benieuwd naar ieder product met 'bio' in de naam. Ik gebruik nu eenmaal graag natuurlijke middelen. Van siliconen of andere chemie gaan mijn krullen raar doen!" De naam neobio was voor de meesten (op 1 na) nieuw. "Mooie verpakking trouwens!" Aan de slag. De meerderheid waste, spoelde en bewonderde zo'n 6-8 keer, een enkeling hield het bij een voorzichtige 3 keer in 14 dagen. Waar hoopten we op? Een natuurlijke remedie tegen: droog blond haar, pluizig haar, brekend en splijtend haar, dof en stug haar, futloos en slap onhandelbaar haar. Ging het al wat beter, na twee weken met neobio shampoo en conditioner in huis? "Echt wel, heerlijk zacht haar!" - "Minder pluis. Ook iets minder volume, maar dat kan mijn bos haar wel hebben juist" - "Mijn haar werd er ook iets sneller vet van" - "Eerlijk gezegd hoopte ik op glans, maar mijn haar werd er juist stugger van. Zou het wennen zijn, dat neobio?"

"Mijn haar heeft nu meer glans en is minder fragiel!" - "Voordelen genoeg: je haar wordt gladder, luchtiger, veerkrachtiger. Dat van mij wel in ieder geval!" - "Geweldige ontdekking! Ik blijf na de test neobio shampoo en neobio conditioner gebruiken!" - "Niet mijn merk. Ik merk geen verbeteringen met neobio" - Iemand anders waarschuwde: "Je moet het wel eerst een tijdje gebruiken. Na 1 of 2 keer je haar wassen met neobio is er nog geen duidelijk effect. Kan toch ook niet?!" De geur? Ach. De een werd er enthousiast van, de ander vond het "niet zo lekker". Wat de prijs voor een goede shampoo en betreft: neobio gaat met de hoofdprijs aan de haal: een grote groep vond de prijs-kwaliteitverhouding ideaal, een iets kleinere kopgroep (waarschijnlijk met prachtig glanzend en zacht haar nu) sprak zelfs van "neobio is goedkoop!"

Bij de 'glans & repair' conditioner van neobio, ietsje duurder dan de iedere-dag-shampoo, lag het wat genuanceerder, met reacties als "Koopjesdrogisterij voordeel of geen koopjesdrogisterij voordeel, voor de extra behandeling van je haar vind ik de conditioner naast de gewone shampoo wel wat duur." Nog suggesties voor de firma neobio: "Ja! Maak ook een speciale neobio shampoo voor vet haar!" - "Kunnen we een subtielere geur krijgen? Daar zijn vast ook natuurlijke ingrediënten voor te vinden!" - "Intussen ga ik zeker de andere producten van neobio eens proberen."

Voortaan glanzend, veerkrachtig en gezond haar - dankzij neobio shampoo!

Zeg eens eerlijk: ooit gehoord van de wonderboom Molinga Oleifera, ook wel 'drumstick tree'? Bij neobio ontdekten ze dat de vruchten een weldadige werking op je haar hebben. Zelf proberen? Bestel dan neobio shampoo - en om je haar helemaal in topvorm te krijgen - ook meteen maar de neobio glans en repair conditioner. Let op: op de verpakking van neobio staat Spülung. Niks van aantrekken, dat is gewoon Duits voor 'zijdezachte, zuiver biologische conditioner voor na het wassen van je haar met neobio shampoo'. Voor elk haartype.