Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • + De prettige smaak
  • + Het product werkt snel
  • + De verzachtende werking

Minpunten:

  • - De structuur is vrij dun
  • - Een lepeltje ontbreekt

8.2

Deze review over hoestsiroop van Noviral mag nu viral. Vol honing en tijm!

Tijden veranderen, pandemieën komen en gaan, maar al eeuwen heeft de mens een hekel aan hoesten. Het is ook niet leuk voor omstanders en bedpartners. Vastzittende hoest, droge hoest, natte hoest, kriebelhoest, hardnekkige hoest, ochtendhoest, repeteerhoest, keelpijn zonder serieuze hoest, plotselinge hoest in je slaap, blaffende hoest en bijtende hoest. Gelukkig wist je overgrootmoeder al van de bloemetjes en de bijtjes bij klachten als vervelende hoest en droge keel: honing en tijm of tijm en honing, de volgorde maakt niet uit. Liefst als verzachtende, lekker sticky, smaakvolle hoestsiroop. Al die kennis van de natuur en de geschiedenis van de hoestbui (tijmthee, lepeltje honing voor het slapen gaan) stopte Noviral in een clean, strak apothekersflesje. Zonder recept te krijgen, voor iedereen die snel van z'n hoestklachten af wil. Het oogt een beetje als een medicijn, dankzij dat blauw-witte Noviral etiket - de naam Noviral is ook al geen vrolijke dijenkletser - maar wat telt is de vraag of het ook werkt. Honing zit niet voor niets in veel hoestdrankjes: het verzacht keelpijn en dankzij de stroperigheid blijft het een zacht laagje in je zere keel vormen. Tijm blijkt heel goed te werken om slijm in je luchtwegen op te lossen, zo voorkom je nieuwe hoestaanvallen - en het heeft nog een lekker subtiel kruidig smaakje ook. Tijm heeft met zijn lieve, kleine, geurige takjes (de lipbloemfamilie heet dat in de plantkunde) een antibacteriële en ontsmettende werking. Ze zijn natuurlijk niet gek, bij Noviral. Het zou moeten helpen bij elk soort hoest. Al is het maar vanwege de lekker langzame acaciahoning.

Is ons kritische Testpanel een beetje van de hoest af dankzij Noviral Honing & Tijm?

Verzacht een dosis Noviral de hoest? “Zeker weten” en ook een enkele “Redelijk.” Noviral is voor de meeste testers nieuw, nog niet eerder geprobeerd. Terwijl ze zo'n beetje allemaal vaak last van kriebelhoest hebben. Daar gaan we: “Heerlijke smaak, lekker zoet. Zelfs de kinderen gebruiken het makkelijk, zonder mopperen. Een geweldige hoestsiroop dus, die Honing & Tijm.” - “Prima spul, niks mis mee.” - “Mijn kuchjes en kriebels zijn met Noviral snel over. Ik ga het ook eens proberen bij vastzittende hoest, als ik die krijg.” - “Erg belangrijk dat het met natuurlijke ingrediënten kan. Veilig idee.” - “Prima prijs” zegt dan ook bijna iedereen in koor. “In verhouding goedkoper dan andere merken hoestsiroop!” - Wel wat verbeterpuntjes: de substantie van de Honing & Tijm siroop bijvoorbeeld. “Mag van mij wel wat dikker, het lijkt een beetje waterig.” - “Ik vind het juist fijn dat deze Noviral hoestsiroop niet te stroperig is.” - “Geen erg aantrekkelijke verpakking, heel basic.” - “Misschien in nog meer smaken dan alleen tijm? Deze Honing & Tijm is vrij neutraal.” - “Volgende keer graag een lepeltje erbij, in plaats van een bekertje waar wat honing in blijft hangen. Zonde van die kostbare acacia honing toch?” Het goede nieuws over Noviral Honing & Tijm overheerst: “Eindelijk een hoestsiroop met een smaak waar je niet van hoeft te rillen!” - “Werkt uitstekend. Verzacht meteen.” - “Je voelt dat je keel verzacht wordt, je hebt minder hoestprikkels.” - “Mijn hoest is duidelijk verminderd.” Heel hoge cijfers bij de vraag: ga je het anderen aanraden om Honing & Tijm te proberen? Een enkele 6 voor 'misschien' en een hele rij 7-8-9 of zelfs 10: een aanrader! Ook bij de rapportcijfers voor de totale indruk over Noviral Honing & Tijm: er zit een 6 tussen met “kan beter” een paar keer 8 met “Een blijverd!” en een paar dikke 10-en met “Heerlijke hoestsiroop” of “Top product!” Eén van de testers is zo blij, dat hij of zij er poëtisch van wordt: “Een mooi product, dat mij in de toekomst misschien wel van mijn hoestklachten gaat helpen, ik denk wel dat het lukt.”

Hoesten of kuchen is een keuze! Noviral Honing & Tijm helpt.

Ja, natuurlijk. Logisch. Tijm tegen vastzittend slijm, honing tegen de irritatie, de kriebel en de hoest. Een dodelijke combinatie voor elk soort hoest of keelpijn, bedachten de makers van de Noviral Honing & Tijm hoestsiroop. Geen gewone budgethoning van de allesetende doorsnee honingbij, maar 42% zuivere acacia honing in elk 200 ml flesje Noviral Honing & Tijm. Je zou er bijna zin in een akelige kriebelhoestbui van krijgen! Nu alvast Noviral bestellen, dan heb je het in huis als het weer eens zo laat is.

"Top product. Geschikt voor het hele gezin en nog fijn van smaak ook."

"Een blijver! Ik ben erg dankbaar dat ik heb mogen testen."

"Werkt goed tegen een kriebelhoest. Lekkere smaak en geen al te zoete nasmaak."

Noviral Honing & Tijm Hoestsiroop Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!