Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Smeert fijn, geen droge handen en frisse geur
  • Mijn handen zijn schoon en zacht
  • Trekt direct in, niet plakkerig of vettig

Minpunten:

  • Ik vind de textuur nogal vloeibaar waardoor ik snel teveel neem
  • Ik vind de geur erg sterk

8.2

Geen zeep, geen water, wel schone, gereinigde handen:altijd Puressentiel Handgel bij je!

Puressentiel Reinigende Handgel: Handen wassen zonder kraan, zonder zeep, zonder handdoek, gewoon een smetteloos kneepje uit je doorzichtige, altijd paraat staande Puressentiel Handgel Pompje. Het is een product dat het bewust zonder een heleboel onnodige afleiding doet: zonder parabenen, zonder gemeen synthetisch parfum. Echt iets voor Puressentiel dus, die naam begint niet voor niks met een overduidelijk 'Puur'. Gratis Tip: heel goed wrijven, óók tussen de vingers en achter de duimen, daar heeft het vuil dat loskomt bij het handen wassen met Puressentiel Reinigende Handgel een bloedhekel aan. Wat zit er dan wel in die Puressentiel Reinigende Handgel? Beetje van dit en beetje van dat. In ieder geval een frisse dosis Aloë Vera, de puur natuur wonderdoener uit de tropische Aloë Vera woestijncactus, die dankzij de vochtinbrengende eigenschappen (ontzettend handig in de woestijn) zorgt dat je handen niet uitdrogen van al dat verantwoord reinigen. En dan nog goede essentiële oliën, frisse citroen en plantaardige alcohol. Die mix in het kraakheldere pompflesje Puressentiel Reinigende Handgel moet toch wel heel erg goed werken, of toch niet?

Het Testpanel is er nog niet helemaal uit, met Puressentiel Reinigende Handgel

Mensen met droge, gevoelige, beschadigde huid, ze bestonden al een tijdje. De uitdroging gaan de meesten tot nu toe tegen met traditionele handcrème, handcrème met aloë vera, vaseline, vette zalf, speciale hydraterende crème. Mogen we dankzij Puressentiel Reinigende handgel rekenen op wat verlichting bij het handenwassen? Die gewoonte van eindeloos vaak wassen houdt iedereen braaf vol in de test, nu dus even tijdelijk met de opgestuurde testverpakking Puressentiel Handgel op het aanrecht en op de wastafel. Altijd de vraag waar het uiteindelijk om draait in deze test, ook leuk om te weten voor anderen: “Zou je - met alles wat je nu weet over Puressentiel Handgel - dit product ook zelf kopen? De meningen zijn enorm verdeeld: net zo vaak 'Ja!' als 'Nee!'. Hoe kwam dat zo? Genoeg positiefs te melden over Puressentiel: precies 100% voor het antwoord “Mijn handen zijn gewoon goed schoon. Megaschoon zelfs.” - “Niet vettig, dat vind ik fijn!” - “Lekker frisse citroengeur!” - “Ruikt een beetje lavendelachtig, toch?” - “Hectisch heerlijke geur, die mooi blijft hangen!” Dan komen ook meteen de eerste barstjes in het enthousiasme over Puressentiel Handgel: “Riekt mij iets te sterk. Duidelijk aanwezige geur, dat hoeft voor mij niet.” - “De geur is te overheersend, te scherp.” Grootste tegenvaller is voor een paar deelnemers aan de Puressentiel Test toch wel de prijs. Voordelig webshoppen bij Koopjesdrogisterij of niet, je betaalt meer dan een tientje. Die twijfel komt terug bij de antwoorden op de vraag “Is er nog iets te verbeteren aan Puressentiel Reinigende Handgel?” - “Nou, vooral de prijs. Verder geen klachten.” Er zit alweer maar 1 ding op: zelf ruiken, zelf bestellen, zelf handenwassen met Puressentiel. Een flinke periode schone, zachte en goed gehydrateerde handen, die een klein beetje naar citroen en lavendel rieken, wat is het jou precies waard?

Gebruiksaanwijzing lekker handenwassen in maar 2 woorden: Puressentiel Handgel

Mooi spul in een mooi, doorzichtig flesje. Aanwezig: drie toppers uit de reeks essentiële oliën. Lavendel, tea tree en citroenschaafsel. De rest moet je zelf doen. Enorm handig: geen waterkraan of handdoek nodig; je hebt je eerste hulp bij vieze handen gewoon altijd bij je. Vertrouw je ons Testpanel altijd voor de volle 100% of denk je heel eigenwijs: dat wil ik allemaal zelf wel eens in handen hebben, die makkelijke Puressentiel Reinigende Handgel? Ga dan nu door naar Puressentiel Bestellen >

"“Niet vettig, dat vind ik fijn!”

"Mijn handen zijn gewoon goed schoon. Megaschoon zelfs.""

"Goede verzorgende handgel, een extra handcème om je huid te verzachten is niet meer nodig"

Puressentiel handgel Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!