Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Handig in gebruik
  • Opent de neus, een fijn gevoel!
  • Het ademen wordt makkelijker,
  • vooral ’s nachts is dit fijn!

Minpunten:

  • Slechts bij een paar mensen
  • loste de neusspray
  • de klachten niet op!

8.3

Werkt meteen, bij verstopte of geïrriteerde neus: Puressentiel hypertonische neusspray

Dat staat in ieder geval op het Puressentiel doosje - de eerste minuten merk je het al. Gek genoeg heeft hypertonisch niks te maken met supersonisch snel, het is iets met hogere scheikunde. Opgeloste stoffen in zoute vloeistof die beter werken onder hoge spanning binnen de celwanden, of was het nou juist lage spanning? Osmose staat er dan in het scheikundeboek. Vriendelijk verzoek: nooit over bellen met Koopjesdrogisterij, wij weten het ook niet precies. Gewoon PurEssentiel Hypertonische neusspray proberen - en dan maar kijken of het werkt. Eén ding is zeker: zelfs in je neus zitten lichaamscellen en die kunnen soms aardig last hebben van verkoudheid, griep, winterse allergieën en andere aandoeningen van keel, neus en oor.

De verkouden of allergische neus heeft de volledige aandacht van de grote A-merken lichaamsverzorgingsproducten. Allemaal hebben ze wel een goede neusspray die iets doet voor je neusslijmvlies, je ademhaling en dus je totale welzijn: Weleda, VSM, Otrivin, A Vogel, Vicks, Coldrex, Bloem, Heel Luffeel (die bestaat echt!) en dus ook de firma met het vrolijke, oranjegroene logo PurEssentiel. Ons testpanel pufte een tijdje met de neusspray van PurEssentiel. Maakt het de neuzen vrij?

Het testpanel ademt in en ademt uit - wat is de uitslag voor PurEssentiel neusspray?

Niemand van de testers had ooit van PurEssentiel gehoord. Redenen om de hypertonische neusspray van PurEssentiel te proberen genoeg: ontstoken of geïrriteerd neusslijmvlies, loopneus, droge neus, benauwd gevoel bij het ademen, gevoelige bijholten, snipverkouden en dus last met ademen door de neus. De eerste indrukken van PurEssentiel zijn goed: mooi doosje, heel duidelijke gebruiksaanwijzing, erg makkelijk in het gebruik!

Als de testers een tijd lang een paar keer per dag de PurEssentiel neusspray hebben gebruikt, schieten de voordelen en de nadelen alle kanten op: "Lekker fris, meteen meer lucht!" - "Zet je luchtwegen goed open" - "Goede verstuiver, handig en functioneel" - "Andere neussprays irriteren mijn neus, deze niet!" - "Werkt echt verzachtend, zeker aan het eind van een verkoudheidje" - "Werkt zeer goed". Maar ook: "Ik merk er weinig van, PurEssentiel is niet echt mijn neusspray" - "Geen lekkere smaak" - "Vies luchtje" - "Bij echte neusverkoudheid helpt neusspray niet."

Dat laatste kan kloppen; PurEssentiel neusspray is géén geneesmiddel, je koopt het om bij ziekte of ongemakken de klachten sterk te verminderen, bij ieder soort irritatie van je neusslijmvlies. En je neus - dat weet iedereen met een allergie of met griep - staat in directe verbinding met je keel en je oren. De prijs van PurEssentiel, daar is nog het meeste over te doen. Die is niet echt spotgoedkoop, zelfs als je hem online bestelt, vinden sommige testers. Iemand zegt het zo: "PurEssentiel heeft met deze neusspray een topproduct gemaakt, maar jammer genoeg niet voor mijn budget."

Je zult het altijd zien in onze tests; ondanks de prijs gaat iedereen uiteindelijk toch voor de kwaliteit: je wilt een neusspray die werkt. Dat blijkt wel uit de antwoorden op de vaste vraag "Ga je PurEssentiel neusspray na deze test misschien zelf kopen?" Ja dus. Veel testers raden PurEssentiel neusspray ook aan vrienden met verstopte en pijnlijke neuzen aan. Die twijfelen vaak nog of ze vinden het een interessant en goed product.

Uiteindelijk krijgt PurEssentiel prachtige rapportcijfers, een flink aantal keren een 8 en zelfs 9 of 10. Eerlijk is eerlijk: ook een mopperige 2 van iemand die helemaal niets van Puressentiel hypertonische neusspray moet hebben, nooit meer! Sommige testers houden van korte, duidelijke antwoorden, als ze het over het effect van Puressentiel neusspray hebben: "Klachten weg. Foetsie!"

Puressentiel 'Ademhaling' Hypertonische neusspray ook eens proberen?

De basis is zeezout en essentiële oliën. PurEssentiel is niet de goedkoopste neusspray op aarde, maar belooft wel een snelle en heilzame werking: verlichting en meer adem. PurEssentiel is niet zomaar een beginnende drogist of apotheker: ze geloven heilig in de kracht en de werkzaamheid van actieve stoffen uit de natuur. Wat vind jij? Misschien nog belangrijker: wat merkt je verstopte neus ervan?

"Werkt echt verzachtend, zeker aan het eind van een verkoudheidje"

"Lekker fris, meteen meer lucht!"

"Goede verstuiver, handig en functioneel"

Ga meteen naar Proberen en bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!