Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

 

Testpanel Rio Rosa Mosqueta Discovery Set

Het Testpanel ontdekte natuurlijke huidverzorging met Rio Rosa Mosqueta
Het kwaliteitsmerk dat alleen werkt met de beste kruiden en bloemen uit het regenwoud van Zuid-Amerika. 100% biologisch. Geen nare chemische stoffen op je gevoelige huid dus, maar puur natuur. Denk aan aloe vera, sap van avocado, babassu-olie, calendula, kokosnotenolie, rode alg en shea boter. Om het jou eens voorzichtig te laten uitproberen, stopten ze drie van hun bestsellers in één vriendschappelijk geprijsd, avontuurlijk probeerpakket, de Discovery Set. Met gezichtsreiniger, herstellende rozenbottelolie en een weldadige anti-ageing Dag & Nacht crème. Wat bleek meteen: gebruikers vinden de kleine verpakkingen uit de Discovery Set (20 ml reiniger en scrub, 20 ml crème en 5 ml olie) geweldig handig om mee te nemen op reis. Grote standaardverpakkingen hebben dus tijdelijk het nakijken, misschien komende winter weer?

 

Drie goede huidverzorgingsproducten in één Discovery Set, dan weet je meteen alles!
De verpakking belooft heel wat goeds! Veel belangrijker: wat vindt het kritische Testpanel van Koopjesdrogisterij van de totale huidverzorging met Rio Rosa Mosqueta?

Opvallend: iedereen koos altijd al bewust voor de echte A-merken, dus Rosa Mosqueta moest met een paar sterke argumenten komen om te overtuigen! Ook opvallend: veel testers met een gevoelige huid, tot en met "overal allergisch voor".

Veelgehoorde reden om voor topkwaliteit te kiezen: "Mijn huid wordt ouder en dat wil ik graag gunstig blijven beïnvloeden". Weinig testers kenden Rio Rosa Mosqueta al, een enkeling moest bij de naam direct denken aan "natuurlijke producten voor huidverzorging". Kritisch was deze keer heel kritisch, want iedereen gaf toe: "Als ik eenmaal iets goeds heb gevonden, blijf ik mijn merk trouw." Een rondje door de badkamers en handtasjes van ons Testpanel: Weleda, Dr. Hauschka, L'Oréal, Lancaster, ICI Paris, Vichy en Biodermal. Niet de minste huidverwennerij dus!

Hoe belangrijk is het dat er in de proefdiervrije producten van Rio Rosa Mosqueta geen parabenen of SLS zit? De helft antwoordde "Heel belangrijk". De andere helft: "Ik lette er eerlijk gezegd nooit op, maar wel fijn dat het zo goed onderzocht is!"

Ook niet onbelangrijk: het gebruik. Bevalt dat? Over de gezichtsreiniger, bijna zonder uitzondering: "Heel fijn, prikt en trekt niet." Over de rozenbottelolie uit de Discovery Set: "Die is al net zo fijn! Je voelt de herstellende werking." Niks nieuws bij de Dag & Nacht crème: "Erg fijn. Ik merk meteen dat het verzachtend en verzorgend werkt." Na een paar dagen stijgt het enthousiasme verder: "Mijn huid is merkbaar zachter." - "Mijn huid straalt meer, hij oogt wat jonger." - "Het is er niet voor bedoeld, maar ik probeerde de rozenbottelolie 's nachts voor het slapen gaan op mijn droge lippen; het helpt!" Een blije deelnemer aan de test merkte tot haar verrassing: "Ik heb een litteken in mijn gezicht; dat wordt nu minder zichtbaar."

We noteren verschillende slotopmerkingen, allemaal even positief: "De olie trekt lekker snel in." - "Heerlijk zacht spul, verzorgend, ideaal voor de gevoelige huid, het doet wat de verpakking belooft!" - "Reinigt goed zonder dat de huid uitdroogt." - Een tip: "Als je toch per se een geurtje wilt, doe je er zelf een drupje etherische olie bij." - "Echt geweldige producten!"

Eindoordeel: iedereen overweegt op zijn minst om het na de test vaker te proberen. Sommigen weten het al zeker. Voor het eerst in onze serie Testpanels vindt niemand, maar dan ook niemand de prijs een punt: "Prima prijs-kwaliteitverhouding toch?" en zelfs een keer "Voor deze topkwaliteit erg goedkoop!"

Ontdek zelf hoe weldadig Rio Rosa Mosqueta is voor je huid.
Bij Koopjesdrogisterij krijg je de complete Discovery Set voor een zijdezacht voordeelprijsje.
Je gaat reinigen, herstellen - en weer beschermen. In 3 stappen een perfecte huid. Allemaal in één pakket. 100% biologisch, dus puur natuur.
Is Rosa Mosqueta van Rio Amazon ook voor jou het geheim voor een mooie, schone en gezonde huid?

Over een paar dagen weet je het zeker. Meteen naar BESTELLEN >