Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Lekker en makkelijk in gebruik!
  • Lekker afwisselend
  • Handige dinerkaartjes
  • Ik ben afgevallen

Minpunten:

  • De dinerkaartjes mogen
  • iets gevarieerder
  • Ik vind het allemaal
  • iets te zoet.

7.5

Is dat wel echt zo slim, afslanken met de Slimbox van Weightcare?

Wat ons opviel bij Koopjesdrogisterij: mensen die op de pondjes moeten letten, worden niet graag in hun hemd gezet. In de wereld van afvallen of niet al te zwaar worden wemelt het van de voorzichtige, verbloemende taal. Kleding in een Maatje Meer, de kliniek voor figuurbeheersing, caloriearme maaltijdvervangers die heel netjes WeightCare heten. Dat is zelfs een wereldberoemd A-merk. Van de WeightCare drinkmaaltijden, de WeightCare detox vetverbrandingsdrankjes, of de krokante WeightCare snackrepen als tussendoortje tegen de ergste trek. Allemaal dik - pardon fors - in orde!

Vezelrijk, vitaminerijk, weinig calorieën, toch lekker genoeg, dat is steeds het idee. WeightCare is ook de bedenker en maker van een slim en makkelijk totaalpakket in de strijd tegen de overtollige kilo's: de WeightCare 5 Dagen SlimBox. Een heerlijk simpele, vijfdaagse mini-kuur met een mager havermoutontbijt of cruesli, een lekkere lunch in de vorm van een maaltijdreep en voor vijf dagen lekkere, probleemloze snacks. Extra service in je SlimBox: vijf receptkaarten van WeightCare voor vijf gezonde avondmaaltijden. Is het wat, vijf dagen een persoonlijke dieetcoach in huis in de vorm van een vrolijke, kartonnen doos? Of is het toch vooral een snelle manier om je portemonnee slanker te maken?

Over ons Testpanel - eerlijk zeggen, de weegschaal liegt ook niet!

Meteen maar een gemene vraag in de afvalrace met WeightCare: "Heb je echt 5 dagen lang alleen maar uit de SlimBox gesnoept?" We laten de Koopjesdrogisterij notaris nog uitzoeken of het allemaal waar is, maar we zien meteen wat het moeilijke van afvallen is. Bij de "Ja natuurlijk, alleen maar SlimBox!" is iemand 0 kilo afgevallen (een broodmagere nul dus), maar ook weer iemand met een knap resultaat van 3 kilo kwijt! Onder de smokkelaars met "Uhm, nee, ook wel gezondigd" zitten een paar geluksvogels die toch nog 2 kilo zijn afgevallen. Zo zie je maar: de gewichtsverdeling op deze wereld is niet altijd eerlijk en rechtvaardig. Of moet je zeggen: "De dreiging van zo'n slimme SlimBox van WeightCare in de keuken doet altijd wel wát met je, ook al is het een licht ondersteunende afslankmaatregel?" Een gewichtsverlies rond de 1 kilo in vijf dagen zit er voor bijna iedereen wel in.

Kan ook komen door het psychologisch effect. Opmerkelijk veel deelnemers gingen - met de SlimBox in huis - ineens ook meer bewegen, stukje lopen, traplopen, de kinderen te voet naar school brengen, meer fruit eten als tussendoortje, minder snoepen. Koopjesdrogisterij belooft plechtig: "Er zit geen geheime bewakingscamera in de SlimBox die we naar je opsturen. Maar hee, als de SlimBox extra stimuleert om ook je levensstijl wat aan te passen, dan hoor je ons niet klagen!"

Even een gezelliger onderwerp: welke lunchreep vonden we het lekkerst. Hoera voor de reep pure chocolade en de reep chocolade-hazelnoot. De WeightCare reep met caramel is ook niet beroerd! Het is vooral "lekker afwisselend, dus heel makkelijk vol te houden!"

Het ontbijt dan. Fijn begin van weer een dagje afvallen? Wisselende reacties: "Iets te zoet" - "Heerlijk, die havermout, je houdt ook lang een vol gevoel!" - "Havermout was best dik, dus ik heb er wat meer water bij gedaan." - "Ik kan geen WeightCare havermoutpap meer zien!" - "Vooral het ontbijt is echt heerlijk. Ik zou willen dat ik dit goedje uit de SlimBox elke ochtend kon eten!" Nog veel gevarieerder zijn de antwoorden bij de dinerkaartjes, recepten om het effect van de maaltijdvervangers uit de WeightCare SlimBox nog eens te versterken met een gezond avondmaal. "Voor mij hoeft het niet. Ik kook zelf wel wat goeds." Maar ook: "Ik zou willen dat WeightCare er nog meer van die handige receptkaartjes bij gaat doen, dan kun je beter kiezen." Iemand van het testpanel vindt dat WeightCare wel heel makkelijk scoort met de SlimBox: "Ja, logisch, als je maar 3 dingen per dag mag eten, val je af. Al zouden ze er drie Snickers in doen!" Nog even een snel rondje tevredenheid: "Lekker makkelijk in gebruik, die SlimBox" - "Ik ben afgevallen, daar gaat het om." - "De prijs - bij Koopjesdrogisterij is die vaak wat lager - die vind ik prima!"

Rapportcijfers voor de Weight Care 5 Dagen SlimBox? Grote middenmoot met 7 of 8, een enkele 9 en zelfs een 10. Raadselachtig: de persoon van "Ik ben afgevallen, daar gaat het om" geeft een strenge 1. Afvallen binnen vijf dagen doet blijkbaar ook wat met je humeur. Gratis advies van Koopjesdrogisterij: de inhoud van de SlimBox uitsmeren over 10 dagen - en jezelf en je huisgenoten in het weekend belonen met een troostpizza met salami, maatje XL. WeightCare gebruikers zijn tenslotte ook maar mensen.

Oud gezegde: Wie niet slank is, moet slim zijn

Geen gedoe met calorielijstjes of - erger nog - vasten! Tijdelijk vasten is hip en hot, tot je ontdekt wat het inhoudt: een hele tijd niks eten! Een knorrende, lege maag, dus gewoon een rotdag. Dat hoeft niet van WeightCare. Binnen een week kun je afvallen zonder knettergek te worden. Je bestelt een handige doos, de WeightCare 5 Dagen Slimbox - en daarna wordt het nog veel makkelijker: kant-en-klaar ontbijtje met havermout, lekkere lunchreep, een voorraadje verantwoorde snacks waar je niet meteen dik van wordt. Zit allemaal in je eigen afslankpakket voor thuis. Nog best lekker ook. Slimbox van Weightcare >

"Ik kan geen WeightCare havermoutpap meer zien!"

"Vooral het ontbijt is echt heerlijk. Ik zou willen dat ik dit goedje uit de SlimBox elke ochtend kon eten!"

"Ik zou willen dat WeightCare er nog meer van die handige receptkaartjes bij gaat doen, dan kun je beter kiezen."

"Lekker makkelijk in gebruik, die SlimBox."

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!