Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Syoss Foam Spray

Je haar perfect stylen met het merk dat de kapper zelf gebruikt:

Syoss Foam Spray

Vergeet de elektrische haardroger en moeilijke, onhandige smeersels om je haar te stylen. Syoss Air Dry Volume is een Foam Spray die je gewoon op droog haar gebruikt. Handdoekdroog, even sprayen met Syoss Foam Spray, je vingers door je haar en kijk: meer volume, goed model, geen rare springerige krullen (Fights Frizz heet dat bij Syoss), haar dat geweldig mooi zit, mooi blijft zitten en lekker natuurlijk aanvoelt.

Syoss Air Dry Volume Foam Spray, waar wás je al die jaren voor 2019?! Wacht even, eerst eens aan ons kritische testpanel vragen of die Foam Spray van Syoss echt zo goed is!  

Het testpanel van Koopjesdrogisterij probeerde een paar weken Syoss Foam Spray

Niet tevreden met het product voor je haarverzorging; heel veel vrouwen kennen het. In dit testpanel nu eens heel wat nieuwsgierige vrouwen tussen de 50 en 60 - allemaal op zoek naar nieuwe, goede producten om te stylen. "Mijn haar kan wel een oppepper gebruiken" - dat hoorden we veel in deze test. Zo'n beetje iedereen kende het merk Syoss en had al ooit eens iets van Syoss gebruikt. Hooggespannen verwachtingen dus.

Aan de slag. "Mooie verpakking, maar ik had in de gebruiksaanwijzing wel wat meer uitleg willen hebben. We zijn niet allemaal geboren kappers en stylisten!" Het blijkt allemaal mee te vallen: "Syoss Foam Spray is makkelijk in gebruik, fijne geur, nou ja neutraal."

Wat de een pluspunten van Syoss Air Dry Volume Foam Spray vindt, ziet de ander als een nadeeltje: "Je haar blijft met Syoss erg lang in model" en "Het werkt als je het op de goede manier gebruikt!". Anderen zeiden: "Juist omdat het zo lang en stevig blijft zitten, plakt de Syoss Foam Spray erg aan je haren, dus moeilijk uit te borstelen" en "Ik moest wel helemaal zelf uitzoeken wat die 'goede manier' precies is, dat staat niet duidelijk in de gebruiksaanwijzing van Syoss."

Schuimende spray, het blijft een kwestie van smaak.. De een vindt het gek dat het 'sneeuwt' als je sprayt met Syoss Foam Spray, de ander wil meer schuim, nog een ander is bang dat er met sprayen wat Syoss op haar kleding komt. Niet schadelijk natuurlijk, dan zit je kleding meteen ook goed! Weer een ander vond dat de foam te langzaam opdroogde, moest ze alsnog föhnen met de haardroger. Dat was niet de bedoeling van Air Dry Volume Spray!

Ook veel positieve haarervaringen: "Mooie krullen, geen pluis meer met Syoss" en "Niks meer aan doen, is erg goed zo!"

Na 14 dagen stylen en mooi zijn met Syoss is de gemiddelde mening nog veel positiever: "Mijn haar zat steeds fantastisch met deze foam spray!" en "Ik ben verslaafd geworden aan dit haarverzorgingsproduct van Syoss, ik kan nooit meer zonder!"

Lang niet bij iedereen zo fantastisch ("Ik zou het zelf niet kopen"), maar toch, een heel fraai testresultaat. Met een terechte kritische opmerking: "Je moet het wel blijven gebruiken, het is niet zo dat een paar weken Syoss Foam Spray de structuur van je haar voorgoed verandert." Dat hadden ze bij Syoss ook niet beloofd. Air Dry Volume Foam Spray is echt voor de dagelijkse verzorging, het is geen wondermiddel of medicijn.

De prijs dan (altijd een belangrijk puntje bij deze consumententests), daar is iedereen het wel over eens: Syoss klinkt misschien naar een dure kapper, maar het is "een heel juiste verhouding tussen de kwaliteit en wat je ervoor betaalt, zeker bij Koopjesdrogisterij online!"

Rapportcijfers: een paar keer 6, een hele serie 7 en 8 en ook aardig wat uitschieters naar 9 en zelfs 10 voor haarverzorging thuis!

Kappers weten het al jaren: Syoss haarverzorging werkt beter.

Niet voor niks staat er op de strakke, zwarte verpakking: Syoss, Professional Performance. Waarom zou je thuis blijven aanmodderen met B-producten als je ook Syoss kunt bestellen bij de voordeligste online drogist van Nederland, Koopjesdrogisterij?

We wensen je een piekfijn 2019 met ontzettend weinig Bad Hair Days. Dankzij de Foam Spray die thuis op je wastafel klaar staat: Syoss Air Dry Volume Foam Spray.

Dit product is uit het assortiment van Syoss. Helaas verkopen wij Syoss Air Dry Volume Foam Spray niet meer. Geen zorgen, we verkopen genoeg alternatieven! Hier vind je het huidige Syoss assortiment.