Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Je kapsel meedogenloos en toch totaal onzichtbaar stylen? Syoss Invisible Paste doet het

Ooit in een doodgewone winkelstraatdrogist bij de kast met haarstyling producten voor hem & haar gestaan? De keuze is overweldigend, met cijfers van 1 tot 10 die de stevigheid moeten aangeven: van subtiel glanzende, dunne haargels tot onverslijtbare betonmix voor in je haar, alleen nog met een slijptol te verwijderen. Kom daar maar eens zelf uit. Nóg een voordeel van online shoppen bij drogist Koopjesdrogisterij: we vertellen duidelijk wat een haarproduct voor je haar doet. En we hebben ons kritische Testpanel, eerlijke consumenten met ongezouten meningen. Dit keer probeerden zij Syoss Invisible Paste, niet te verwarren met Syoss Invisible Hold - een haarspray. Overeenkomst: alle producten van Syoss zijn gewild bij professionele kappers, zowel bij de hippe barbier voor mannen als bij de betere dameskapsalon. Daar moet een reden voor zijn. Wat maakt Syoss zo goed?

Aanbrengen, modelleren, opnieuw modelleren, kan gewoon met Syoss Invisible Paste

Meteen maar het record dat Syoss Invisible Paste vestigde: op de vraag "Wat vinden we van de prijs voor Syoss?" antwoordde geen enkele tester, nul dus, met "Mij te duur". Iedereen koos bij Syoss Invisible Paste voor "Goedkoop eigenlijk!" of "Heel goede prijs-kwaliteitverhouding!" Kortom: Professional Performance (het motto van Syoss) voor een vriendelijk Koopjesdrogisterij prijsje. Hoe kwam het Testpanel tot die conclusie?

We hebben het over mensen met moeilijk haar dat "wel een boost kan gebruiken". De meesten hebben al andere merken hairstyling gebruikt; de naam Syoss klinkt heel bekend, al is het maar van bij de kapper.

Geen klachten over de verpakking en de gebruiksaanwijzing, Syoss blijkt "erg makkelijk in gebruik, goed smeerbaar, handig te verdelen". Een opvallend vaak gedeelde mening: "Ruikt heerlijk, die Syoss Invisible Paste". Mooi meegenomen, toch?

Dan de kwaliteiten waar het écht om gaat bij een Invisible Paste om je haar te modelleren: "Plakt niet aan je handen, voelt niet vet" - "Je haar voelt niet hard aan, je ziet het ook niet" - "Je haar blijft goed zitten, ook na een dag" - "Ook tussendoor kun je met deze Syoss Paste je kapsel opnieuw in een ander model brengen, als je dat wilt".

Wat kan er beter?

Op de vraag "Wat kan er beter" bleef het zelfs een tijdje stil. Iemand merkte op: "Dat is persoonlijk. Ietsje meer glans misschien?" Een ander kwam niet verder dan "Je moet Syoss Invisible Paste wel goed door je haar verdelen, anders is het niet invisible, dan zie je een witte crème zitten." Maar dat vinden we bij Koopjesdrogisterij niet meer dan logisch: zelfs de onhandigste thuiskapper weet dat je ook het beste stylingproduct - of het nu Syoss Invisible Paste is of wat anders - heel even goed door je haar moet verdelen voor het mooiste effect. Verder was er nog iemand met uitzonderlijk zwaar en stug haar, die ontdekte dat Syoss Invisible Paste voor hem niet ideaal was. Doorzoeken naar een steviger spulletje van Syoss is dan de enige oplossing. Syoss Invisible Paste blijft ook niet in model in storm en regen bij tegenwind, maar welke styling pasta doet dat wél?! "Voor een avondje uit werkt Syoss Invisible Paste uitstekend!"

Voor de rest alleen maar lof voor Syoss: "Mijn haar voelt zacht aan, blijft perfect in model!" - "Je haar ziet er meteen mooi verzorgd uit, het voelt niet hard en kunstmatig aan!" Een aantal testers geeft aan zijn of haar oude product vaarwel te zeggen en meteen over te stappen op Syoss Invisible Paste, in het zwarte potje. Moeten we nog zeggen dat er tussen de rapportcijfers voor Syoss een hele reeks met 8, 9 en zelfs 10 zat? Met een uitschieter voor het rapportcijfer 8, bij ongeveer de helft van de deelnemers. Als je haar maar goed zit dus!

Syoss Invisible Paste uit het zwarte potje: je ziet het niet, maar het werkt dus wél!

Heb je ook genoeg van plakkerig, veel te hard glimmend, peperduur en toch halfslachtig, lastig weer te verwijderen spul om je haar te stylen in een blijvend blits model? Syoss belooft 48 uur werking bij Syoss Invisible Paste; maar 24 uur is toch ook al heel erg mooi? Plakt niet, laat geen restjes achter, maakt je haar steviger en makkelijk te stylen.

Niet te geloven? Probeer het zelf. Vanaf overmorgen nooit meer een 'bad hair day'? Ga meteen naar

"Heel goede prijs-kwaliteitverhouding!"

"Erg makkelijk in gebruik, goed smeerbaar, handig te verdelen"

"Je haar voelt niet hard aan, je ziet het ook niet"

Ga meteen naar Proberen en bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!