Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

null

Testpanel Cleopatra's Secrets

De geheime schoonheidsrituelen van koningin Cleopatra - het is van Therme Skincare

Zoiets moois als verzorgende shower scrub en douchegel bestond er nog niet in haar tijd, in ieder geval niet in zo'n officiële verpakking als die van Therme Skincare. Ze is één van de meest legendarische figuren uit de wereldgeschiedenis: de Egyptische koningin Cleopatra. Stoere Romeinse legerleiders kregen weke knieën bij haar aanblik; volgens de verhalen vooral dankzij haar amberkleurige, zijdezachte huid. Ze zou dagelijks baden in verse ezelinnenmelk. Of het waar is, weten we niet zeker, het is in ieder geval een mooi verhaal over de oorsprong van luxe, weldadige beautyproducten en wat wellness voor je doet. Therme Skincare noemde er niet voor niets een hele productlijn naar: Cleopatra's Secrets. Nu voor iedereen bereikbaar, ook mensen zonder ezel in de tuin.

Douchespul zonder ezelinnenmelk en paardenbenen.. eh.… parabenen. En - heel belangrijk voor de gevoelige huid - geheel SLS-vrij en slesvrij. Dat wil zeggen: veilig, want zonder sulfaten! En mét aloë vera, honingextract en Moeder Natuur's geheime, plantaardige beautysucces nummer 1: zuivere arganolie. Onder andere. Werkt het echt, die verzorgende lichaamsscrub en douchegel in één van Therme Skincare?

Het Testpanel probeerde Cleopatra's Secrets Shower Scrub

Gedoucht en gescrubd wordt er in alle leeftijdscategorieën: in ons kritische Testpanel een paar 60-plussers met een wat ouder wordende huid, een paar tieners, een grote middenmoot. 100% vrouwen; misschien omdat mannen niet openlijk toegeven dat ze scrubben. Beviel het, die Cleopatra's Secret scrubgel en douchegel in één? Eerste indruk: mooie verpakking, stevige tube die goed blijft staan, meteen duidelijk in gebruik: scrubgel aanbrengen op de natte huid, even scrubben, dan afspoelen. Heerlijk. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij, maar dat vindt bijna niemand een bezwaar. Scrubben is scrubben, dat doe je niet op een droge huid, maar lekker onder de douche. Grote vraag: is het wat, deze luxe vorm van scrubben, die een 'gouden glans op je huid' belooft? We noteerden de antwoorden, bij de meesten na een keer of vijf scrubben met Cleopatra's Secrets 'Shower Scrub with Golden Shimmer'. Voor: "Vaak droge en ruwe huid" - "Niet egaal, soms geïrriteerd, droog met velletjes" - "Mijn huid is niet zo glad, de huid ziet er op sommige plekken wat dof uit." Na de kennismaking met Cleopatra's Secrets scrubgel: "Mijn huid was al redelijk zacht, maar voelt nu minder droog aan" - "Lekker gladde huid, het ruikt ook lekker" -

"Mijn huid is gladder en zachter geworden, daardoor ook veel mooier van kleur, het oogt gezonder" - "Lekker zachte huid - bodylotion wordt ook sneller opgenomen na het douchen met Cleopatra's Secrets Shower Scrub!" - "Echt een luxe wellnessbeleving, ook dankzij de friszoete geur". Wat vinden we van de prijs? Geen enkele van de testers vindt deze Shower Scrub echt goedkoop. Maar 14 van de 18 deelnemers zeggen toch: "Echt een prima verhouding prijs-kwaliteit. Het is namelijk goed spul, van Cleopatra's Secrets." Bij de pluspunten: "Je hoeft er maar heel weinig van te gebruiken!" Zijn er nog verbeterpunten, die we kunnen doorgeven aan Therme Skincare. Het antwoord dat domineert: "Niks meer aan doen, prima zo, je krijgt er echt een zachtere huid van!" Als we dan toch iets moeten noemen: "Misschien een iets grovere korrel in de structuur, dan heb je pas echt het gevoel dat je scrubt." Daar staat tegenover dat iemand anders opmerkt:

"Juist fijn dat je kunt scrubben zonder het pijnlijke gevoel dat je met zand aan het scrubben bent op gevoelige plekken!" Nog eentje dan: "Uitstekend product. Doet wat het doen moet: zorgt voor een zachte, schone huid. En wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, zei mijn oma altijd!" De geur dan. De een zegt: "Heerlijk! Ik ga nu ook de andere producten uit de lijn Cleopatra's Secrets eens goed testen, ik ben heel benieuwd!", de ander zegt: "De geur is misschien wat overheersend." Er zit weer niets anders op: zelf Cleopatra's Secrets Shower Scrub even uitproberen thuis.

Pure verwennerij, Cleopatra of geen Cleopatra - met heel erg goede shower scrub

Alweer een groot voordeel van makkelijk en voordelig online kopen bij Koopjesdrogisterij: mensen die slissen, hoeven aan de balie bij de drogist niet met een rood hoofd te vragen om een tube Therme Skincare Cleopatra's Secrets Shower Scrub! Gewoon drie keer klikken en die heerlijke douchegel en showerscrub in één - voor het hele lichaam - die komt naar je toe.

Krijgt jouw huid er na het douchen ook zo'n heerlijke 'golden shimmer' van? Test de Cleopatra's Secrets verzorgingsproducten zelf een keer!