Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Makkelijke tube en handige pomp
  • Geen vette waas, en super fijn
  • dat het geschikt is voor het hele gezin
  • Parfum en schadelijke stoffen zijn achterwege gelaten
  • Hij is heel zacht voor de gevoelige, atopische huid

Minpunten:

  • Het afsluitdopje vind ik minder
  • handig, wordt snel vies
  • Er komt met één pompbeweging
  • vrij veel uit. Lastig als je een
  • beetje op je gezicht wilt smeren

8.4

Beter beschermd met Ultrasun, dankzij de techniek van het kogelvrije vest

We hebben het over Ultrasun Family Professional Protection SPF 30 - speciaal voor de gevoelige huid. Waarom is deze zonnebrandgel uit het klinisch witte flesje zo bijzonder?

Geen doorsnee zonnebrand prutje van het type ranzige olie, boter of sticky plamuurmiddel, dat iedereen gebruikt omdat je huid nu eenmaal vettig moet voelen, maar zo’n beetje een technologisch-scheikundig hoogstandje uit het Ultrasun laboratorium. Ga er maar even voor zitten, voorlopig nog even in de schaduw.

Ultrasun Family werkt zo goed dankzij ‘lamellar’ technologie: verschillende laagjes met elk een eigen functie. Iedereen die wel eens een kogelvrij vest koopt, weet waar we het dan over hebben: alle laagjes samen maken je onkwetsbaar, met Ultrasun Family zelfs voor extreem zonnige omstandigheden. Geschikt dus voor de gevoelige huid, ook al omdat er geen agressieve stoffen als parabenen of siliconen in zitten. Parfumvrij, puur protectie. Want daar ging het om, toen je bij Koopjesdrogisterij iets goeds wilde bestellen. Heerlijk toch?

Infrarood bescherming, plus de nodige afweer tegen schadelijke UV-stralen, zoals UVA en UVB. Ongeveer 15 minuten voordat je de zon ingaat grijp je naar je flesje Ultrasun gel - en je zit gebakken, zonder dat je meteen aanbrandt, met pijnlijke gevolgen voor de rest van je leven! Ons Testpanel, dit keer aangevuld met een paar buitenmensen met een zeer gevoelige huid, durfde de test wel aan.

Het Testpanel kreeg een zonnig humeur van Ultrasun Family factor 30

Interessant: ‘gevoelige huid’ wil voor veel mensen zeggen “Ik kan niet tegen slechte zonnebrandmelk”. En wij maar denken dat het betekende: “Ik verbrand ontieglijk snel in de felle zon!” Gelukkig dat er Ultrasun Family is. Hoe is de geur? Zoveel laagjes, zoveel geuren: “Heerlijk, lekker licht!” - “Muf” - “Afwijkend”- “Gewoon, neutraal” - “Doet eerst even denken aan houtlijm, maar dat trekt snel weg.”

Hoe is de eerste kennismaking, tussen Ultrasun Family Gel en je verwende huid? “Goede substantie, smeert lekker in!” - “Niet te dik, niet te dun, maar Ultrasun!” - “Trekt mooi snel in” - “Handig pompje ook, die Ultrasun Family verpakking!” - “Ideaal, want Ultrasun mag op je hele body, dus ook je gezicht. Dat scheelt weer een extra flesje gezichtscrème.” - “Zeker niet vettig!” Eerlijk is eerlijk, ook een paar keer: “Zonnebrandcrème is altijd vettig, zelfs als het gel van Ultrasun is.”

Heel handig: Ultrasun belooft dat het waterbestendig is. “Klopt! De kinderen hebben lekker in het water gespeeld en gezwommen na de Ultrasun Family behandeling” - “Lijkt niet zo, want je ziet geen druppeltjes, maar het werkt wel!” - “Kan wel wezen, maar persoonlijk smeer ik me na het zwemmen toch liever nog een keer in. Ik ben Ultravoorzichtig, zelfs met Ultrasun.”

Het antwoord op de aller-allerbelangrijkste vraag: “Ik ben met Ultrasun Family optimaal beschermd tegen zonnestralen, het is echt heel goed spul.” De voorzichtige zonnebader maakt een voorbehoud: “Wel een paar keer per dag smeren met Ultrasun, dan komt het echt goed!”

Eindconclusies en rapportcijfers dan maar? “Voor de kinderen is Ultrasun Family zonnebrandgel een ideaal product!” - “Fijn spul, heel goede kwaliteit!” - “Wij zijn positief verrast. We kenden Ultrasun High Sun Protection helemaal niet, we kochten altijd de doorsnee merken zonnebrandbescherming, onder het motto ‘als het maar lekker vettig voelt.” - “Doet precies wat het belooft: perfecte bescherming tegen de zon.”

De afdeling Prijs-Kwaliteitsbewaking van KoopjesDrogisterij is ook aangenaam verrast: de overgrote meerderheid van de testers vindt onze scherpe prijs voor Ultrasun Family High Sun Protection Gel inderdaad scherp genoeg: “Prima prijs voor al die kwaliteit!”

De rapportcijfers vertellen het hele verhaal: een enkele tevreden 7 bij de eerste kennismaking met Ultrasun, de rest geeft allemaal minstens een 8, heel vaak een 9 en zelfs drie keer een zonnige 10 voor Professional Protection met Ultrasun.

Met één laagje Ultrasun Family zonnebrandgel meteen een heleboel laagjes!

Veilig idee: heel goed beschermd tegen de felste zon; parfumvrij, niet vet, niet kleverig, maar heel erg fantastisch voor jou en voor je family. Samen onbezorgd de zon in, zonder last van schadelijke UV-stralen. Niet de allergoedkoopste nutteloze zonnebrandcrème - maar let op: het eerste consult bij de dermatoloog is stukken duurder! Waar de reis deze zomer ook naartoe gaat, Ultrasun Family moet mee. Volg de aanbiedingen van KoopjesDrogisterij en bestel je eigen ultrasun family zonnebrandgel.

"Handig pompje ook, die Ultrasun Family verpakking!"

"Ideaal, want Ultrasun mag op je hele body, dus ook je gezicht. Dat scheelt weer een extra flesje gezichtscrème."

"Zonnebrandcrème is altijd vettig, zelfs als het gel van Ultrasun is."

"Water bestendig? Kan wel wezen, maar persoonlijk smeer ik me na het zwemmen toch liever nog een keer in. Ik ben Ultravoorzichtig, zelfs met Ultrasun.”"

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!