Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Vita Cura Magnesiumolie en badzout

Weldadige magnesiumolie van Vita Cura voor in bad, of direct op je huid

[I.v.m. de nieuwe claimwetgeving zijn de oorspronkelijke omschrijving van het product en de volledige uitslagen van het testpanel niet meer te lezen.

De zachtgroene verpakking van het Vita Cura Badzout - ook lekker als verkwikkend voetenbadje voor vermoeide voeten! - belooft heel wat: [.....], [.....], [.....], [.....], [.....] en [.....] bij allerlei ongemakken als [.....], [.....], [.....] en voor na het sporten. Dat het mineraal magnesiumzout heel veel voor je doen kan, wisten we al een tijdje. Pure magnesium zit niet voor niks in allerlei herstellende en verzachtende verzorgingsproducten (uitwendig) en vitaminepreparaten voor inwendig gebruik.

Vita Cura badzout bestaat voor een dikke 47% uit magnesiumchloride, dat is waar, maar maken ze het bij Vita Cura niet wat al te bont, met die geneeskrachtige werking van zuiver magnesium? En dan hebben we ook nog de Vita Cura magnesiumolie, voor de liefhebbers.

Wat vindt ons Testpanel van de verzorgingsproducten van Vita Cura?

Ze zaten niet bij elkaar in een kamer, de mannen en vrouwen van het Koopjesdrogisterij Testpanel, anders zou er nog een pittige discussie zijn ontstaan: "Gaan we voor het Vita Cura badzout met magnesium of voor de Vita Cura magnesiumolie?" Er zit niks anders op: zelf proberen wat je het lekkerste vindt en wat het beste werkt voor jouw huid en voor jouw [.....]. De meerderheid van het testpanel probeerde Vita Cura vanwege "last van [.....] en/of [.....]". Een enkeling rekende op meer [.....], want "Ik ben vaak zo [.....]." Alvast een tipje van de sluier: "Mijn [.....] is niet helemaal weg, maar ik heb dan ook een [.....]. Toch moet ik wel zeggen: Vita Cura met magnesium doet enorm veel deugd." Lang niet iedereen kende Vita Cura producten.

"Wel een mooie, heldere verpakking, vind ik! Geen al te opvallende geur, gewoon neutraal." Vol nieuwsgierigheid naar Vita Cura ging iedereen aan de slag: 1 of 2 keer per dag magnesiumolie gebruiken, een paar keer per week in bad met Vita Cura magnesium badzout. Zou het helpen? Een lichte meerderheid zegt er dit over: "Het badzout voelt fijn aan, de magnesiumolie niet zo. Te dun en je moet er te veel van gebruiken." Toch zegt iets meer dan de helft: "Beide producten van Vita Cura voelen erg fijn aan op je huid!" Dan de werking: "Ik merk nu al verschil, na een paar keer gebruiken." - "Zachte huid en minder [.....], het werkt ook [.....] op je hele [.....]." - "Ik ben wel tevreden, echt een aanrader." - "Ik weet nog niet of ik het zelf ga kopen, eerst dit maar eens opmaken, misschien dat je het wat langer moet gebruiken." - "Ik vind dat je van het magnesiumzout best veel moet gebruiken om resultaat te halen!"

En dan zijn er positieve uitschieters over Vita Cura: "Zeer goede producten, zeker als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding!" - "Aan te raden bij [.....], [.....] en [.....]." - "Wij gebruiken het magnesiumzout nu als voetbad. Heerlijk. Net of je naar de sauna gaat, zo ontspannend!" - "Ik heb het vooral gebruikt op mijn scheenbenen, want ik had daar een [.....]. Nu ben ik helemaal [.....]!" - "Vrienden en kennissen zijn nu ook ineens nieuwsgierig naar Vita Cura en naar magnesium! Ik heb ze een linkje naar Koopjesdrogisterij gestuurd! Voor een royaal 'gezinspak' met 1 kilo magnesium badzout, goed voor weken lang in bad met Vita Cura - adviesprijs € 12,95 - duiken ze wel eens onder het tientje! Ik zag dat je ook een variant badzout met lavendel van Vita Cura hebt. Misschien nóg wel iets [.....]?"

Probeer Vita Cura zelf ook een keertje - schoon, zacht, herstellend en lekker in je vel.

Heerlijk voor je huid en lekker [.....], [.....], [.....]. Eigenlijk mag Vita Cura magnesiumolie in geen enkele badkamer ontbreken.

Kijk op de productpagina's van Vita Cura