Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Heerlijk gladde huid
  • na het scheren
  • Heerlijk zachte scheerzeep
  • Super handig flesje:
  • makkelijk in gebruik!

Minpunten:

  • Eigenlijk niks,
  • maar een betere opening
  • van het flesje maakt hem top!

7

Gladder, schoner en gewoon lekkerder scheren met WaveCare SoftShave scheerzeep

Of je nu man of vrouw bent, je bent sowieso vies van raar haar op lichaamsdelen die er al snel retro uit gaan zien als je alles groeien laat: oksels, bikinilijn, overdreven borsthaar. Je kent het gevoel van de jeukende kater na het scheren. Van een frisse scheerbeurt - ook al gebruik je het duurste scheermesje of het subtielste scheerapparaatje - knap je heel even op.

Dan begint de irritatie: rode bultjes, trekkerige huid, ingegroeide haartjes die geen kant meer op kunnen. SoftShave van WaveCare gaat je een handje helpen. Heerlijk natuurlijke scheeremulsie, te gebruiken als scheerzeep én als reinigende herstelzeep om geïrriteerde plekken te kalmeren met SoftShave nazorg. Het werkt onder andere door de kelp die erin zit, een geheim geneeskrachtig wondertje uit de oceaan.

Kelp? Zeewier dus. Een klein, onooglijk plantje van niks. Het ziet er niet uit en het smaakt naar . . . nou ja, zeewier. Maar er zit dus van alles in, ontdekten ze bij SoftShave, fantastisch goed voor je tere huid. Waardevolle vitamines, caroteen, niacine en - ga er maar even voor zitten - zo'n 23 weldadige mineralen. SoftShave is dus niet zomaar scheerspul; het reinigt, beschermt je huid tegen het binnendringen van bacteriën, maar verstoort het evenwicht met bacteriën die je huid nodig heeft niet. Uiterst positieve bijwerking van dit zachte 'scheermedicijn' met kelp en nog veel meer natuurlijke ingrediënten: gladder scheerresultaat, geen scheerbultjes of pijnlijke, jeukende vlekken meer. Je kunt ook zeggen: probleemloos scheren met SoftShave, dat wil iedereen wel!

Ons Testpanel had een paar weken SoftShave van WaveCare in huis. Hoe was dat?

Stuk voor stuk kennen ze de ergernis: scheerirritatie. Van het merk WaveCare heeft nog niemand gehoord, van SoftShave in het vriendelijke, simpele, friswitte flesje dus ook niet. De eerste indrukken van SoftShave zijn fijn: prima gebruiksaanwijzing, sowieso makkelijk in gebruik, neutrale geur.

De een noemt SoftShave een crème, de ander lotion, weer iemand anders scheerzeep. Maakt niet uit, de pluspunten dienen zich al snel aan: lekker zachte huid, geen scheerirritatie meer, smeert lekker uit, gladde huid na het scheren, waar het allemaal om te doen was! Na 14 dagen met scheren waren veel deelnemers het eens: "Minder irritatie, gladdere huid, geen ontsierende jeukplekken meer, geen onderhuidse, dwarse haartjes, het lijkt zelfs of de haartjes langer wegblijven!" - "Gladdere benen! Normaal heb ik een droge huid, die slecht met scheren om kan gaan, maar met dit product SoftShave heb ik daar geen last meer van!" Prachtige rapportcijfers dus, op een enkele teleurstelling na.

Kan er ook nog wat verbeterd worden bij WaveCare, op de afdeling 'Scheeroplossingen SoftShave'? Het Testpanel van Koopjesdrogisterij mag alles zeggen, maar komt niet verder dan luxeproblemen als: de flacon Softshave mag van mij wel wat groter. Het tegenovergestelde komt ook voor: "Handig klein om mee te nemen, dat SoftShave flesje!" Iemand constateert dat het de groei van nieuwe haren niet tegenhoudt: "Al snel weer stoppels". Daar zouden we op willen antwoorden, kalm en geheel zonder scheerirritatie: SoftShave belooft veel, het maakt scheren een stuk aangenamer en gladder, maar SoftShave heeft niet de intentie om in te grijpen in de natuur. Je haar blijft doorgroeien, SoftShave of geen SoftShave. Een perfectionist merkt op: "Omdat SoftShave een beetje doorzichtig is, zie je niet precies waar je gebleven bent met scheren." Hij of zij vertelde er niet bij of het om de bikinilijn ging of om andere mooimakerij waar je SoftShave niet bij kunt missen.

Ongeveer de helft overweegt om na de test SoftShave zelf te bestellen; ineens ook wel nieuwsgierig naar andere producten van WaveCare. Interessant weetje voor iedereen die het goed voor heeft met de planeet en met de oceaan: de firma WaveCare werkt bewust samen met milieubewuste bedrijven; WaveCare nodigt consumenten nadrukkelijk uit om het gebruikte flesje SoftShave weer netjes in te leveren voor hergebruik! Plastic in de oceaan, daar krijgen ze nou bij SoftShave bultjes en rode irritatie van. Of zou het gewoon eigenbelang zijn - omdat ze nog jaren en jaren die kostbare en weldadige beautygrondstof kelp uit een ongerepte oceaan willen oogsten? Goed voor 1000 blije SoftShave klanten met 2000 gladgeschoren benen en 2000 oceaanfrisse oksels.

"Minder irritatie, gladdere huid, geen ontsierende jeukplekken meer, geen onderhuidse, dwarse haartjes, het lijkt zelfs of de haartjes langer wegblijven"

"Al snel weer stoppels, maar wel kalm en zonder irritatie"

"Omdat SoftShave een beetje doorzichtig is, zie je niet precies waar je gebleven bent met scheren"

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!