Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Weight Care Detox Apple Artisjok

Weer wat nieuws van Weight Care

Beter afslanken met extract van artisjokblad

Zeiden we afvallen? We bedoelen natuurlijk 'detox en gewichtsbeheersing'. Want let op: Weight Care Artisjok Detox is dus géén maaltijdvervanger waarmee je supersnel gewicht verliest. Die hebben ze ook bij A-merk Weight Care. Bij de Weight Care Artisjok-Appel Detox gaat het om de reinigende werking van artisjokblad. Weg met die vervuilende, energievretende afvalstoffen in je lichaam, die een verantwoord weekje op je gewicht letten alleen maar in de weg zitten.

Detoxen en je natuurlijke gewicht in balans houden. Geef maar toe, dat had je niet gedacht van die rare snuiter uit de groentewinkel, die je alleen kende als gekkigheidje op de duurdere pizza of met zijn allen in een glazen potje: de artisjok! Bij Weight Care zochten ze het helemaal voor je uit. Wat vindt het kritische Testpanel van Koopjesdrogisterij van artisjok extract als ondersteuning bij gewichtsbeheersing? We gaven ze de strenge instructie: niet jokken, maar artisjokken!

Het Testpanel omarmde de artisjok - en daarmee Weight Care voedingssupplementen

Zij kregen een pakketje Weight Care Artisjok Detox thuis: 14 vrouwen, 1 man, veelal boven de dertig - de jaren dat de pondjes zichtbaar beginnen te tellen. Eerlijk is eerlijk: het gaat ze niet alleen om overgewicht, het lichaam eens goed reinigen is ook een wens. De naam Weight Care is bekend; al heeft lang niet iedereen het al eens gebruikt.

De neutrale smaak en de mooie verpakking: geen klachten. Alleen die gebruiksaanwijzing over de 7 shotjes met artisjok en appel in het pak Weight Care Detox, die had wel wat duidelijker gemogen. Sterker nog: er zit geen uitleg bij in de Weight Care verpakking. Dit soort opmerkingen, daar wil Koopjesdrogisterij graag wat mee doen; als onze klanten maar tevreden zijn over voedingssupplementen die ze online kopen.

Dan maar kijken naar de keiharde resultaten: betere stoelgang, minder last van volle buik, gezondere ontlasting, fitter gevoel, "zonder dieet toch een kilootje lichter!". Maar ook wel: "voorlopig merk ik nog niks".

De prijs voor een week serieus detoxen met artisjok-appel, daar kunnen de meesten wel wat mee: "een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit". Genoeg reden om het na de test zelf eens te kopen, of aan anderen aan te raden, die korte kuur met Weight Care Artisjok-Appel Detox.

Waar iedereen het over eens is: er is een grote behoefte aan meer duidelijkheid: hoe veel keer per week is het beste, voor of na het eten, wat voor soort kuur ben je eigenlijk aan het doen met Weight Care Detox? En o ja: kan er een iets makkelijker dopje op dat dagelijkse flesje?

Het Weight Care Detox voedingssupplement met artisjok is duidelijk geen allemansvriend. Twee testers gaven rapportcijfer 1 voor de moeite, alle andere een 6, 7 of 8, met enthousiaste uitschieters naar 9 en 10.

Grote pluspunten van Weight Care Detox, die genoemd worden: "je raakt overtollig vocht kwijt" - "mijn huid is gezonder en mooier" - "makkelijk in te nemen met de smaak van appelstroop" - "ik voel me beter met 1 klein flesje Weight Care Detox per dag" - "minder honger, minder zin om te snoepen, dat helpt ook!"

Goed bezig: detoxen en je gewicht op peil houden met Weight Care Artisjok Detox

Ze noemen het bewust geen maaltijdvervanger of afslankmiddel. Het is een voedingssupplement. Ietsje minder eten, meer bewegen, Weight Care Artisjok Detox binnen handbereik in je keukenkastje! Met 1 shot artisjok-appel Detox van Weight Care uit de verpakking voor 1 week ga je 7 dagen lang de afvalstoffen in je body te lijf. En daarmee zorg je voor een betere stofwisseling, meer energie en vooruit: je kunt verantwoorder afvallen. Doe je mee met Weight Care Detox?

Ga meteen naar Proberen en bestellen >