Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • + Fijn dat er weinig suiker in zit
  • + Voedzaam, het vult goed
  • + Lekker en gezond

Minpunten:

  • - De repen mogen wel iets groter

8.1

Graag alles onder controle? Dan smul je van zo'n Weight Care fruit- en notenreep!

Je huidige atletische bikinilijf of je six pack perfect op peil houden, terwijl je geen lid bent van een atletiekvereniging - of de term 'six pack' alleen kent uit de bierreclame? Een paar van die per ongeluk binnen gekregen coronakilootjes - mondkapje af en vlug weer op - razendsnel ook weer kwijt? Het zijn regelrechte kiloknallers, daar bij Weight Care. Sinds 1989 het A-merk dat je gerust de afslankkampioen mag noemen. Ze weten er alles van happen, goed kauwen, doorslikken en toch op je ideale gewicht blijven. Gedisciplineerde dagen zonder hongergevoel en mét een goed humeur, daar heb je Weight Care bij nodig. Ze maken van alles bij Weight Care, als met maar smakelijk, makkelijk, toch nog best lekker vullend en verantwoord volgens de voedingsleer is. Topmodel van Weight Care is de indrukwekkende doos 'Mijn afslankpakket' met genoeg lekkers voor 5 slanke dagen, voor iets meer dan twee tientjes: ontbijtje, lunch, tussendoortje, avondmaaltijd en dessert, nooit meer dan 813 calorieën per dag. Dat is heel weinig. Wel geduldig uitsmeren over de hele week die snackvoorraad, anders werkt zelfs Weight Care niet. Ons testpanel begon bescheiden, maar daarom niet minder enthousiast met de slimme Weight Care Mijn Moment fruit- en notenrepen, in twee smaken: hazelnoot-abrikoos en amandel-blauwe bes. Waarschuwing: zelfs als je na een tijdje denkt “Zo is het wel dun genoeg, straks moet ik nog nieuwe kleren in een kindermaatje”, dan wil je dóór. Het grote geheim van de Weight Care reep: wél de voedingsstoffen uit vruchten en noten, veel minder suiker, aangenaam veel gezonde vezels (meteen goed voor de zo belangrijke darmflora!) en bron van plantaardige eiwitten. Voor de gevorderde wijsneuzen die alles willen weten over afslanken: Carb Reduced - High Protein. Wat zijn de pluspunten van Weight Care, wat zijn de verbeterpuntjes en wat zegt de weegschaal?

Het Testpanel aan het woord over de Weight Care Mijn Moment repen

Zeg het maar: de Weight Care Mijn Moment reep in de smaak hazelnoot-abrikoos of amandel-blauwe bes? “Sorry, maar ik ben nu eenmaal dol op bessen!” - “De combinatie van noten en fruit, dat vind ik heel goed gekozen! Verrukkelijk dus.” - “Erg lekker allebei, fruitig en toch hartig.” - “Echt ontzettend verrassend lekker.” De hazelnoot-abrikoos fruit- en notenreep wint met een neuslengte van amandel-blauwe bes, het is niet anders. “Een frissere smaak.” - “Nee hoor, die Weight Care amandel-blauwe bes reep heeft juist een zachtere smaak.” Wat het allerbelangrijkste is aan de Weight Care Mijn Moment fruit- en notenrepen: “Weinig suiker en per stuk maar een magere 114 calorieën.” Now we are talking, Weight Care! De prijs voor zo'n Weight Care reep, die komt er in - zelfs in de voordelige Koopjesdrogisterij webshop - wat minder genadig vanaf. Een kleine meerderheid vindt de Mijn Moment fruit- en notenreep “toch wel duur”; misschien een groep fanatieke afslankers die zelden bij de fruitjuwelier, de notenbar of de vezelboer komt en wat vaker bij het verleidelijke smulrestaurant met de grote M - waar je per 1000 calorieën maar 1 euro hoeft te betalen. Altijd weer spijt. Aan de tevredenheid over Weight Care repen ligt het zeker niet: “Voedzaam, je eet iets gezonds, het vult goed!” - “Lekker en gezond” - “Fijn dat er weinig suiker in zit!” - “Het gemak, dat vind ik ook heerlijk.” - “Goede prijs.” Kunnen ze bij Weight Care ook nog wat verbeteren aan die toch al zo aantrekkelijke Mijn Moment fruit- en notenrepen? “Ja, ze mogen van mij wel wat groter.” Tsja. Zo lusten we er nog wel eentje.

Minder suiker, genoeg vezels en eiwitten, zo zit de Weight Care reep in elkaar!

Je wilt in een korte afslankkuur af van het dagelijkse teveel aan calorieën. Je haat honger. Je wilt je verheugen op een goed tussendoortje of een lichte, niet ongezonde maaltijd die je met smaak opeet. Je vindt vezels en vegan belangrijk. Dan wil je een Mijn Moment fruit- en notenreep van Weight Care. Je gaat nu bestellen >

"Lekker en fruitig als snack! Vezel en eiwitrijk! Laag in calorieën. Kortom lekker!"

"Een lekker smakelijk en verantwoord tussendoortje met weinig suiker en calorieën"

"Verrassend lekker!! Ik dacht van tevoren dat ze misschien vies waren of taai!! Maar integendeel, echt ik vind ze geweldig!!"

Weight Care fruit- en notenrepen Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!