Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

null

Bij Weight Care snappen ze je zwakke plek: ongezonde tussendoortjes!

De naam Moorkop kan écht niet meer (ontzettend racistisch, net als negerzoen en jodenkoek, bovendien goed voor 400 mierzoete Kcal per chocoladebol met slagroom), dus bedachten ze bij Weight Care - experts in haalbaar gewichtsverlies - de niet zo heel catchy naam Weight Care Carb Reduced High Protein.

Het paste allemaal maar net op de wikkel, inclusief chocolade & karamelsmaak, of voor wie niks met karamel heeft, gewoon chocolade. Scheelt nóg eens 2 Kcal, want de Weight Care Carb Reduced High Protein met karamel heeft een magere 119 Kcal, de Weight Care chocoladereep om verantwoord van te snoepen zelfs maar 117 Kcal. Alle beetjes helpen. Het fijne nieuws is natuurlijk dat je gewoon zonder spijt op de moeilijke momenten met lekkere trek zo’n Weight Care Carb Reduced High Protein reepje kunt opsmikkelen.

Korte bijles voedingsleer van Weight Care

Vanwaar Weight Care Carb Reduced High Protein? Het zit zo: de bekendste smulrepen zijn heerlijk, maar ook dodelijk voor je gewicht. De Snickers van 50 gram? 241 calorieën. De klassieke Mars 229 calorieën. Een Twix (altijd maar de helft van de tweeling opeten helpt echt!) is een stiekemerd, want links en rechts samen leveren je 248 calorieën op.

Hoe komt dat? Vooral vanwege de grote hoeveelheden koolhydraten. Kijk maar op een willekeurige verpakking van iets wat je lekker vindt: 30 gram koolhydraten, waarvan 25 gram suikers. In zo’n onschuldig ogende Mars zitten 10 suikerklontjes verstopt. En jij maar thee en koffie zonder suiker drinken, met een vies gezicht.

Weight Care draait de boel om: weinig koolhydraten (Carb Reduced), veel eiwitten (High Protein). De smaak hoeft er niet onder te lijden, vraag maar aan ons Testpanel.

Het testpanel at twee soorten Weight Care Carb Reduced High Protein tussendoor repen!

We beginnen bij het allerbelangrijkste: de smaak. We hebben te maken met “echte snackers” die soms wel de hele dag door kunnen eten, zoet, maar ook hartig

Iemand miste “een crunch”, maar over het algemeen alleen maar positieve ervaringen met de Weight Care Carb Reduced High Protein tussendoortjes. “Heerlijk, heeft een bite, lekker stevig en toch zacht” - “Super lekker die Weight Care repen” - De vaste Heel Holland Bakt kijker in ons panel zei “Goed van structuur, fijn mondgevoel”. Gemiddeld scoorde de Carb Reduced High Protein variant met karamel nog wat beter: “Lekker, dat extraatje. Eigenlijk net een Mars, maar dan minder zoet” - “Alleen al voor die heerlijke chocoladegeur zou je het doen!” - “De structuur is even wennen, iets vaster dan reguliere, ongezonde repen.” Al was er ook iemand die de Weight Care snackreep juist “te zacht” vond, rapportcijfer 4. Ik vind een reepje van 31 gram ook te weinig. Hij moet dikker!” Duidelijk een reactie van het type “Zo lust ik er nog wel eentje”. Zou de Weight Care afslankspecialist hier iets mee kunnen? Tip voor deze enthousiaste snacker: er zitten er 5 of 10 in zo’n gulzig voordeelpak van Weight Care. Allemaal Carb Reduced High Protein.

Wat doet een Weight Care tussendoortje emotioneel met je? “Gezond gevoel. Je hebt de hele middag genoeg aan 1 tussendoortje.” - “Het geeft een vol gevoel, dus na een tussendoortje van Weight Care ga je niet door met snacken!” - “Er zit minder rotzooi in dan in een Mars of Twix, dat is een fijn idee” - “Je hebt toch gewoon het idee dat je lekkere chocolade eet, maar gelukkig minder zoet.” - “Ik vind het een gezonde snack omdat er minder koolhydraten en minder suiker in zit.” De prijs, daar stoeit het Testpanel nog even mee. “Duurder dan gewone repen, maar ja dus ook gezonder!” - “Prima prijs toch?” - “Heel goed alternatief voor de ongezonde, dikmakende snoepmomenten die iedereen kent!”

Waar zijn we vooral tevreden over bij Weight Care Carb Reduced High Protein repen? “Makkelijk mee te nemen, smaakt goed, vult goed.” - “Ik heb er heel erg van genoten, Weight Care krijgt van mij een 10.” - “Gewoon een goed product. Ik geef een 9.”

Goed nieuws: je mag weer tussendoortjes. Lekkere Weight Care snackrepen!

Zeg nou zelf. Een paar weken afvallen en lijnen valt niet mee. Je eet niks. Nou ja, salades en fruit, of van die caloriearme maaltijdvervangers. Dan duurt een dag lang. Je krijgt trek in iets. Je komt langs het snoepvak in de supermarkt, met idioot hoog suikergehalte. Daar zijn ze weer, die kilootjes, die je net weer even kwijt was. Weight Care heeft iets voor je: troost bij de ergste lekkere honger. Maar dan dus stukken minder ongezond. Verantwoord snoepen, nog heerlijk ook. Veel minder koolhydraten (suikers), wel wat toegevoegde vitamines en mineralen. Snoep van een Weight Care Carb Reduced High Protein Chocoladereepje - en je leeft weer!
Probeer Chocolade & Caramel >
Probeer Chocolade! >

"Heerlijk, heeft een bite, lekker stevig en toch zacht"

"Super lekker die Weight Care repen"

"Lekker, dat extraatje. Eigenlijk net een Mars, maar dan minder zoet"

"De structuur is even wennen, iets vaster dan reguliere, ongezonde repen"

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!