Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel weightcare maaltijdrepen

Weightcare maaltijd repen

Op je gewicht letten? Weight Care maaltijdrepen en tussendoortjes maken het makkelijk.

Is het een lekker koekje? Is het een smakelijke chocoladereep? Nee, het is het verantwoorde, energiebeperkte tussendoortje van Weight Care. Krokante reep met een dun laagje chocola. Vol vezels, vol eiwitten, lekker weinig suiker, dus goed om op een smakelijke manier toch lekker mee af te vallen. Je had al een tijd de Weight Care maaltijdreep, cranberry cheesecake smaak, goed voor een volle maag, met een 'magere' 223 KCAL. Lekker makkelijk ontbijt ook!

Handzaam, licht, een bron van vezels en vitaminen, dus een goed begin van de dag waar je ook nog eens slank bij blijft. Ons testpanel keek kritisch of Weight Care producten écht zo goed werken en écht zo goed smaken als de Weight Care verpakking belooft.

In de test: Weight Care maaltijdrepen en Weight Care tussendoortjes

Is 'Lekker op gewicht' - de huisslogan van Weight Care - ook écht zo lekker? Onze vrouwen en mannen van het testpanel hadden twee voorname redenen om het te proberen, keurig fifty-fifty verdeeld: "Niet tevreden met mijn gewicht" en "Ik wil alleen verantwoord snacken, dus geen dik makende suikerbommen voor mij! Je wordt er dik van en het is slecht voor je bloedsuikerspiegel." Aan de slag. Smaken verschillen. Unaniem: "Die chocoladereep van Weight Care als tussendoortje is lekker!" Ook wel reacties als: "Ik vind de maaltijdreep van Weight Care met cranberry cheesecake wel ok, maar niet top." Veel reacties in de trant van: "Eigenlijk allebei heel lekker, die Weight Care repen!" Uitgegeten? Noem dan de pluspunten van het Weight Care Tussendoortje, krokante reep-pure chocolade. "Handig! Stilt echt even de zoete trek. Daarna kun je weer door." - "Makkelijk mee te nemen." - "Op een verantwoorde manier ook nog genieten van lekkere chocolade!" - "Geweldige smaak. Je moet wel van pure chocolade houden." En de pluspunten van de Weight Care Maaltijdreep? "Fijne structuur" - "Lekker fris en fruitig van smaak" - "Je eet iets goeds en je hebt iets lekkers als maaltijdvervanger." - "Vult goed!" - "Weight Care is niet alleen fijn om mee af te vallen, maaltijdrepen van Weight Care zijn ook ideaal als je een druk leven hebt en geen tijd om te koken!"

Wat kan er beter, wat kan Koopjesdrogisterij doorgeven aan de repenbakkers van Weight Care? Veel reacties als "Niks. Prima zo, die Weight Care maaltijdrepen en tussendoortjes." De puntjes op de i dan maar? "De Weight Care maaltijdreep is mij iets te zoet." De tegenovergestelde reactie kwam ook voor: "Ik zou wel meer zoete vruchten willen proeven in de maaltijdreep van Weight Care, zoals aardbei en framboos. Kan dat geregeld worden met Weight Care?" Opvallend: "Die cranberry cheesecake maaltijdreep van Weight Care mogen van mij wel wat groter." Blijven we wel even op ons gewicht letten, lieve mensen van het testpanel? Een grotere maaltijdreep maken, met toch maar een heerlijke 223 KCAL per reep, dat lukt natuurlijk zelfs Weight Care niet. Dus: size matters, ook bij maaltijdrepen voor mensen die op hun gewicht letten.

Iets heel anders: wat vinden we van de prijs, nog even afgezien van de fikse korting die Koopjesdrogisterij vaak geeft online? De grote meerderheid kiest: "Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit". Zeker bij de Weight Care Tussendoortjes, die met zijn zessen in het meenemen-en-opeten pak zitten. Heel opvallend: bij de 2 Weight Care maaltijdrepen in een verpakking, toch de energiebeperkte, best betaalbare vervangers van twee complete maaltijden of twee makkelijke ontbijtjes (!), zijn er iets méér reacties die neigen naar "best duur". Om de test verrassend af te sluiten met: "Ik ga Weight Care maaltijdrepen en tussendoortjes nu zelf kopen!" - "Echt een aanrader, ik ga het verder vertellen aan anderen die 'lekker op gewicht' willen blijven!" Bij de Rapportcijfers scoort het Weight Care tussendoortje in de vorm van een krokante reep met chocolade veel hoger dan de Weight Care maaltijdreep: een eenzame 6, verder allemaal 8, zelfs 10 keer een dikke 9 of 10.

Kies jij ook voor de maaltijdreep of het lekkere, energiearme tussendoortje van Weight Care?

Ze passen in elk dieet om verantwoord, met vezelrijke en vitaminerijke kost af te vallen. Makkelijk mee te nemen als snack, prima om de tussendoortrek mee te stillen of als (tijdelijke) vervanging van dik makende maaltijden vol onnodige calorieën. Want: zo'n maaltijdreep cranberry-cheesecake van Weight Care bevat maar 223 KCAL. De krokante reep met dun laagje chocolade maar 75 KCAL. Wat is jouw reden om Weight Care altijd bij je te hebben? Niet twijfelen, doen!