Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • Dat er geen chemische troep inzit!
  • Volkomen veilig dus!
  • Dat het zo heerlijk ruikt
  • en lekker smeert en goed intrekt.
  • Maakt echt je huid zachter.

Minpunten:

  • Misschien een iets moderner
  • jasje voor de verpakking.
  • Ik wil een grotere pot,
  • om mijn hele lichaam mee in te smeren.

8.7

Heel wat lekkerder in je vel met Weleda Skin Food Body Butter

Het is van Weleda, dus het is gegarandeerd 100% puur natuur. Dat staat voor de zekerheid ook nog eens in het kleine rondje op de frisgroene verpakking van Weleda Skin Food Body Butter. Weleda, dat is de bekendste, heel erg serieuze kruidendokter met ik-weet-niet-hoeveel weldadige en verzorgende producten, altijd biologisch en eerlijk geteeld.
Compleet zonder enge toevoegingen die niet rechtstreeks uit de schatkamer van Moeder Natuur komen. Bij Weleda Skin Food voor je hele body hebben we het over klassieke mooimakers als kamille, calendula, boterzachte cacaoboter, zonnebloemextract ofwel Helianthus Annuus (altijd met twee nn en twee uu anders zeg je iets heel anders!) en meer bloemrijks. Viooltjes! Als er al parfum in zit, dan natuurlijk van natuurlijke essentiële oliën. Verder niks geheims. Dat zou tegen de natuur zijn.

Weleda is niet zomaar een topmerk in de beauty en lichaamsverzorging. Bijna 100 jaar geleden opgericht door Rudolf Steiner himself. Je kent de naam van deze plantaardig hoogbegaafde Oostenrijker misschien van zijn ándere levenswerk: het antroposofische gedachtengoed. Holistisch en zo. Je herkent elk Weleda product wereldwijd dan ook aan de vrolijk gefiguurzaagde letters, met afgeronde hoeken en vriendelijk gekleurde verpakkingen in softe, niet bedreigende tinten. Nou ja, die van Weleda Skin Food Body Butter is toevallig grasgroen. Ook bij Weleda hebben ze weleens een offday.

Geeft niks als je weinig hebt met die natuurzuivere en mensvriendelijke ‘religie’, je skin verdient Skin Food. Romig, zacht, verzorgend, dus lekker voedzaam voor droge huid. Je herstelt meteen de natuurlijke functie van je huid als afweermechanisme tegen boze krachten van buitenaf: goed gevoede huid is een gezonde barrière tegen schadelijke bacteriën en andere viezigheid in de boze buitenwereld. Net als boter smelt Weleda Skin Food Body Butter op je huid. Om daarna zijn heilzame werk te doen! Ons testpanel wilde wel.

Testpanel aan het woord over Weleda Skin Food

Hoe voelt dat, Body Butter op je Skin? “Heel goed! Ik had een droge huid, vooral op mijn onderbenen.” - “Fijn, hoopgevend! Ik heb echt een zeer droge huid, vooral in de winter. Helemaal weg is het nog niet met Weleda Skin Food, maar ik merk duidelijk verschil.” - “Je krijgt er een zijdezachte huid van en het ruikt geweldig lekker!” - “Minder droge huid, minder jeuk dankzij Weleda Skin Food!” - “Mooie glans terug op mijn huid, goed gehydrateerd dus.” - Allemaal in koor: “Heel makkelijk aan te brengen.”

Gek genoeg was nog lang niet iedereen bekend met de wereld van Weleda. Een douchegel van Weleda met granaatappel, een Weleda dagcrème en nachtcrème, dat was het wel. Dat gaat dus veranderen. Alleen al dankzij de “overheerlijke” geur van Weleda Skin Food Body Butter. De prijs bij online bestellen in de webshop? De meerderheid riep meteen “Prima prijsje!” en “Ik ga het voortaan zelf zeker kopen!”, een paar testpanelleden vonden Weleda toch te duur, ook al is het dan Weleda.

Een enkeling zou een light versie van de Skin Food Butter willen, eentje die sneller intrekt. Toch ook veel complimenten voor de substantie van dit Weleda spul voor je hele huid: “In de pot is het echt een vette boter, eenmaal op je huid smelt het en trekt het goed in!” - “Ik ben nu fan!” - “Mijn vrienden voelen nu graag aan mijn zachte vel, ze zijn heel benieuwd waar ik dat ineens vandaan heb!” Een grapjas: “Ik lust helemaal geen boter, daar word ik misselijk van, maar deze Weleda ‘butter’ is gewoon heerlijk!”

De rapportcijfers dan maar? Daarvan zullen ze bij Weleda vast van blijdschap uit hun pas gehydrateerde vel springen: een enkel eenzaam zesje, vooruit ook een 7, maar verder regende het dikke, botervette 9’s en 10’en voor het groene potje Skin Food Body Butter. Heel uitzonderlijk, zoveel waardering voor Weleda van ons testpanel. Daar word je toch nieuwsgierig van?

Zo gehecht aan je vel? Probeer Weleda Skin Food Body Butter een keertje!

Simpel rond doosje, met de veelbelovende letters Weleda. Dan weet je dus genoeg. Voedt de huid langdurig, houdt je natuurlijke beschermlaagje in stand. Van top tot teen. Het is dus je reinste Skin Food. We wensen je lieve, zachte velletje alvast smakelijk eten. Waarom wachten? Nu Weleda Skin Food bestellen >

"Fijn, hoopgevend! Ik heb echt een zeer droge huid, vooral in de winter. Helemaal weg is het nog niet met Weleda Skin Food, maar ik merk duidelijk verschil"

"Mooie glans terug op mijn huid, goed gehydrateerd dus."

"Heel makkelijk aan te brengen."

"Ik lust helemaal geen boter, daar word ik misselijk van, maar deze Weleda ‘butter’ is gewoon heerlijk!"

Ga meteen naar Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!