Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Waarom zou je nog een B-keus Dagcrème Anti-Age kopen, als je ook gewoon Zarqa hebt?

Je huid, dat is je grootste orgaan. Ja, ook die van jou, slanke den. Bovendien zit je huid helemaal aan de buitenkant, dus iedereen kan hem goed zien. Je tere huid heeft het soms best moeilijk: luchtvervuiling, fel zonlicht, wind, stress, als je pech hebt, rook je ook nog als een schoorsteen. De allerergste bedreiging voor je jonge, ongeschonden babyhuidje is nog wel veroudering. Je huid wordt elke dag een dagje ouder - rimpels, pigmentvlekken en andere schoonheidsfoutjes liggen op de loer. Daar wilden ze zich bij Zarqa niet zonder meer bij neerleggen. Ze zijn zich helemaal gaan specialiseren in huid en huidverzorging, onder het motto “Alleen wat je huid écht nodig heeft”. Dat wil zeggen: 0% parfum, hypoallergeen, geen onnodige of zelfs schadelijke toevoegingen. Zuiver Zarqa. En dan zien we wel.

Ze zijn er verschrikkelijk goed in geworden, bij Zarqa. Op zoek naar ingrediënten die het proces van veroudering écht aanzienlijk af kunnen remmen (naast gezond eten, genoeg bewegen, beetje gezond zweten, geen griezelige films kijken en een probleemloze relatie met je partner), kwamen ze uit bij natuurlijke producten, die we intussen heel gewoon zijn gaan vinden, zeker de kritische kopers van Koopjesdrogisterij. Koploper bij alle producten van Zarqa zijn Dode Zee mineralen en magnesium. Bij de Zarqa 'Sensitive' Dagcrème Anti-Age komen daar nog deze 'usual suspects' bij: Hyaluronzuur (komt voor in bindweefsel en zenuwweefsel, kan 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden!), Provitamine A en E, Jojoba-olie, uit de zaden van de jojobastruik, in beautykringen ook wel het 'vloeibare goud'. Samen onverslaanbaar in het beschermen, hydrateren, verstevigen en versoepelen van je huid. Waar ze bij Zarqa niet zo heel erg goed zijn, dat is in Engels. De Zarqa dagcrème heet Anti-Age - en we zijn natuurlijk niet Anti Age (leeftijd), maar vooral Anti-Ageing (veroudering). De Zarqa nachtcrème Magnesium heet gek genoeg ineens Pro-Age. Maar watdefak, kun je werkelijk boos worden op Zarqa om zo'n detail, terwijl ze het zo goed voorhebben met je huid? Nee toch zeker?!

Ons Testpanel deed de test: hoe Anti-Age is Anti-Age dagcrème van Zarqa?

Redenen genoeg, om dat even zeker te weten: “Ik ben vijftigplusser, dus ik heb een vijftigplus huid.” - “Ik zoek gewoon een prettige, verzorgende dagcrème.” - “Ik heb rosacea en ik zocht iets met een goed UV-filter.” Al eens eerder producten van Zarqa gebruikt? “Ja, gratis oogcrème, op de Huishoudbeurs.” - “Zarqa Badzout en Zarqa Body Butter.” Voor de rest van het testpanel is Zarqa compleet nieuw. Belangrijkste vraag natuurlijk: merk je dat Zarqa zijn werk doet, als Anti-Age crème? Meest genoteerde antwoorden: “Mwah, een beetje.”- “Ja, zeker!” Daar willen we meer van weten. “Je hebt maar een klein beetje Zarqa dagcrème nodig per keer, ongeveer een erwtje.” - “Hydrateert lekker, dat voel je!” - “Fijn spul, mijn huid voelde al snel minder trekkerig.” - “Zarqa Anti-Age dagcrème smeert mooi en legt een fijn beschermend laagje op je huid.” - “Heel belangrijk dat er geen parfum in Zarqa dagcrème zit!” - “Na een paar dagen gebruik voelde mijn huid lekker zacht en fris.” - “Zarqa maakt mijn huid zacht en tegelijk strak, gehydrateerd maar toch niet vettig.” - “Voor mij wat te vol en vettig, het blijft op je huid liggen.” Nog suggesties voor verbeteringen? “Misschien toch een licht geurtje, maar ik snap dat dat niet kan, vanwege het hypoallergene.” - “Misschien een glazen pot, dat is beter voor het milieu.” Over de prijs van Zarqa dagcrème Anti-Age zijn weinig meningsverschillen: “Prima prijs toch, voor zo'n goed product? Want ik ben tevreden over alles: fijne textuur, goed huidgevoel, goede hydratatie, smeert fijn en is reukloos.” - “Je krijgt er een zachte huid van die niet zo droog is!” - “Volgens mij worden mijn rimpels minder van Zarqa en zie ik er jonger uit.” - “Ik ga het mijn vriendinnen en vrienden aanraden, maar die twijfelen nog aan de werking van Zarqa dagcrème.” - “Zarqa is een fijn merk, dat gewoon zijn werk doet, zonder overbodige troep erin.” - “Zarqa is ook geschikt voor de gevoelige huid, merkte ik.” De rapportcijfers zijn ook al zo zacht en vriendelijk: een eenzame 6 (“Zarqa is ok hoor, maar toch niks voor mij”) tussen een hele rij rimpelloze cijfers 7, 8 en 9 - een paar keer zelfs een strakke 10.

Je huid nog lekker lang stralend jong houden, met Zarqa Anti-Age Dagcrème

Een duidelijke dagcrème tegen veroudering van je huid, met een nog duidelijkere formule: niks wat je huid niet nodig heeft, alles wat je huid wél goed kan gebruiken. Typisch Zarqa, bekend van de vakkundige toepassing van Dode Zee Mineralen in huidproducten. Oordeel zelf, verwen jezelf.

"Fijne crème en zeker het aankopen waard!"

"Top product!"

"Mooi verantwoord product, zuinig in gebruik en hygiënisch verpakt."

Zarqa Dagcrème Anti-Age Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!